Посолството на САЩ изтри от уебсайта си всички документи за 11 биолаборатории на територията на Украйна (ДОКУМЕНТИТЕ, КОИТО САЩ НЕ ИСКА ДА ВИДИТЕ) ОБНОВЕНА С ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО

Съобщение на българската журналистка Диляна Гайтанджиева в Туитър:

«Посолството на САЩ в Украйна току-що изтри от уебсайта си всички документи за 11 биолаборатории на територията на Украйна, финансирани от Пентагона. Публикувах всички тези документи (вече изтрити от посолството) тук. Обаче са забравили да изтрият следния документ от регистъра на федералните договори на САЩ, който показва, че Пентагонът финансира две нови биолаборатории в Киев и Одеса. Причината, поради която посолството на САЩ в Украйна побърза да премахне всички данни от уебсайта си за финансираните от Пентагона биолаборатории в страната, е тази статия в USA Today. В нея се твърди, че в Украйна няма американски биолаборатории.»
Източник: Thread Reader
Това са документите, които посолството на САЩ не иска да виждате:

Този документ от регистъра на федералните договори на САЩ, който показва, че Пентагонът финансира две нови биолаборатории в Киев и Одеса:

ДОПЪЛНЕНИЕ; ВИДЕО

Посолството на САЩ в Украйна премахна от своя уебсайт всичките документи, свързани с програмата ВIОWЕАРОN LАB в Украйна. Става дума за мрежа от секретни биолаборатории, управлявани от САЩ.
Това е изненадващо, защото по-рано янките упорито отричаха заплахите, които могат да произтекат от украинските ВIОWЕАРОN LАB. Да кажем, че разговорите за тази опасност по традиция се приписват на „руската дезинформация“.
Но защо се бърза с изтриването на файловете с „прозрачните данни“?

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

СКАНДАЛНО: американска лаборатория започва биологични експерименти с български войничета във ВМА, без да носи отговорност за последствията върху човешкия организъм и при евентуална смърт (ВИДЕО) Документи разкриват биологични експерименти на САЩ в Украйна и Грузия

Проект GG-21 (БЪЛГАРСКО ВИДЕО) БиоЕКСПЕРИМЕНТ на Пентагона с български войници

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

US базата в Ново село: Тестове с химически и биологически оръжия (ВИДЕА)

 

Конспирациите се оказаха самата истина: Американска биолаборатория в България (ДОКУМЕНТ)

 

Биологичното оръжие СОVID-19 на САЩ: Финансирана от Пентагона НПО прикрива произхода на SARS-CoV-2

Последно от ЛЮБОПИТНО

Съдят Pfizer – Патент за дигитален контрол на тестваните и инжектираните за СОVID чрез 5G мрежата и суперкомпютър: Заразяването с СОVID е ставало чрез наночастици и РНК инжектирането също се прави с наночастици и РНК (ПАТЕНТИ+ВИДЕО-БГ СУБ)

Още малко инфо за „ваксиналната“ вакханалия с биологичното оръжие, базирано на иРНК наноплатформа, разработена от DARPA

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности

В поверителен документ на Pfizer за спайк протеина официално се признава за наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни течности (ДОКУМЕНТ)

Поредната “конспирация“ отива в коша.. Документ на Pfizer потвърждава наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни