Пострадалите от «ваксини»те: Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията д-р Робърт Малоун (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

Приемам за мисия да говоря от името на пострадалите от ваксините

Д-р Робърт Малоун е международно признат вирусолог, имунолог, лекар, биохимик и автор. Той е считан за първоначалния изобретател на доставката на иРНК (mRNA) и ваксинацията като технология и е прекарал голяма част от последните 40 години от живота си в работа по разработване на ваксини и промяна на предназначението на лекарствата за епидемии от инфекциозни заболявания.

Първоначалните патентни разкрития, написани от Робърт през 1988-1989 г., и работата му по ДНК ваксини през същия период са довели до над 10 патента и множество публикации, които дават около 7000 цитирания.

Робърт има богат опит в областта на научните изследвания и развойната дейност в сферата на предклиничните открития, клиничните изпитвания, ваксините, генната терапия, биологичната защита и имунологията. Той има над двадесет години управленски и лидерски опит в академичните среди, фармацевтичната и биотехнологичната индустрия, както и в правителствени и неправителствени организации.

И през това време, като едно от най-уважаваните имена в своята област, Робърт е публикувал почти сто научни рецензирани публикации и е бил поканен лектор на над 100 конференции.

Специализира в областта на клиничните изследвания, медицинските въпроси, регулаторните въпроси, управлението на проекти, управлението на предложения (големи безвъзмездни средства и договори), ваксините и биозащитата. Това включва писане, разработване, преглед и управление на клинични изпитвания на ваксини, биологични заплахи и биологични лекарства и стратегии за клинично развитие.

ВИДЕО

ОТ АВТОРА

Критично съществено съобщение от изобретателя на иРНК (mRNA) технологията д-р Робърт Малоун (ВИДЕО – БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

В скандално видео със скрита камера Pfizer потвърждава „че работи за създаване на нови мутации на „вируса“, за да може после да си продава „ваксини“те срещу тях (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

Нови проучвания сочат най-малко 12 милиона души убити с експерименталните инжекционни течности (ДОКЛАД)

⚠💉 💉💉🧬 НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ⚠ Министерство на здравепогазването най-нагло лъже и започва да инжектира с научно доказано – убийствените експериментални инжекционни течности българчетата под 4 годишна възраст ❗

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ЧЕТЕТЕ ТУК

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

 

212 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

Вие няма да имате/притежавате нищо, но ще бъдете щастливи

 

Последно от ВИДЕО