Потресаващ факт: През последните 30 години не е открит нито един документ, който да потвърди, че ваксините, които СЗО налага, са преминали проверка за качество и безопасност

СЗО няма нищо общо със здравеопазване…

МЕЖДУНАРОДЕН КОМИТЕТ ЛЕКАРИ ПРОТИВ ПРИНУДИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ

Грандиозно събитие се състоя на 7 юни 2020 г. За пръв път в съвременната история независими лекари от целия свят обсъдиха проблема с принудителното ваксиниране на гражданите и стигнаха до извода за смъртоносната опасност от ваксините. Медици и цивилни активисти призоваха за борба против принудителното ваксиниране и за защита на хората. В откритото заседание участваха лекари и учени от Русия, Казахстан, Германия, Австрия, Швейцария, САЩ, Италия, Франция, които създадоха Международен медико-биологически комитет. Заседанието откри професор д-р на медицинските науки и специалист в областта на епидемиологията и медицинската статистика Игор Гундаров. Той отбеляза важността на факта, че независими специалисти от целия свят ще търсят изход от принудителното ваксиниране срещу ковид-19, което се очакваше да започне през есента.

 

Дина Бакина – лекар от Казахстан, разказа за тежки последици от ваксини в своята практика: от снижен имунитет до алергични реакции и аутизъм. Четири месеца след като двегодишно момиченце било ваксинирано с ваксините ММR – против паротит, морбили и рубеола, и против полиомиелит, получило силно кръвотечение от носа, а по-късно открили диагнозата му – нелимфобластна левкоза. Д-р Бакина отбеляза също, че в научна работа на руски учени има твърдение, че полиоваксината е замърсена и в нея е открит вирусът SV-40, който може да предизвика онкологични заболявания, че ваксината ММR съдържа клетки от абортиран плод и подобни клетки се съдържат и във ваксините против хепатит В и в други ваксини. Тези клетки съдържат промени в ДНК, свързани с онкология. “Фактически с тази ваксина ваксинираният се заразява с онкология…” – посочи д-р Бакина.

 

Лекарят инфекционист Светлана Герасенко посочи поне петпричини да не се извършва масова ваксинация:

 

1. Ваксинирането е профилактична мярка и тя трябва да се прилага на здрави хора, които нямат нито остри, нито хронични заболявания, в противен случай болестите се обострят и могат да имат страшни последици вбъдеще.
2. Ваксинирането във вида, в който се провежда днес, е ненаучно. Ваксиниране не означава имунизация.
3. Ваксинирането не е единственият метод за създаване на имунитет. Има естествени методи за формирането му.
4. Ваксинирането не е безопасен метод. Всяка ваксинация е потенциално опасна с усложнения, които могат да възникнат у всекиго.

5. Съществуват безопасни и ефективни методи за лечение и профилактика на болести, алтернативни методи на лечение, като хомеопатия, аюрведа, витаминотерапия, нутрициология и др.

 

Остеопатът хирург Михаил Сватковски – ръководител на медицински център, разказва: “От моите пациенти деца 80% страдат постваксинален аутизъм…” Той посочи, че често го посещават хора с усложнения от ваксини. Неотдавна при него дошла 70-годишна пациентка с изключително влошени показатели в организма; оказало се, че преди една година се ваксинирала срещу грип…

 

Военният лекар, неврологът Евгений Божиев смята, че коронавирусът е бактериологично оръжие, създадено изкуствено. Неговото пришествие е планирано. Шумотевицата започва още преди вирусът да се прояви. Световната здравна организация обявява пандемия, когато още няма никакви предпоставки за висока смъртност… – разказва лекарят. Той подчерта още, че е странен фактът, че след обявяването на пандемията в различни страни са въведени войски. Очевидно е, че са се готвили не за епидемия, защото армиите не се борят с вируси.

 

Според д-р Наталия Радомска, 30% от хората са плацебо чувствителни. Когато по телевизора им разказват за симптоми на коронавируса, при тях действително се появяват тези симптоми, а паниката, страхът, истерията в медиите много силно влияят върху съзнанието им и ги подготвят съзнателно за ваксинация. И тъй като “обработката” на населението върви в целия свят и във всяка отделно взета страна, може да се говори за заговор против цялото Човечество.

 

След като ваксините са толкова опасни, защо ги налагат на обществото?

Учените и лекарите направиха извода, че в момента се осъществява сговор между лекари, “продажни” експерти и фармацевтични корпорации.

Йено Еберт, бивш главен лекар в клинична болница в Германия, посочи, че лекарите финансово са заинтересувани от ваксиниране на пациентите. Те имат договор с фармацевтичните компании. Когато лекарят откаже да ваксинира, фактически се отказва от годишна заплата от десетки хиляди евро.

 

С всичкото това е съгласен италианският проф. Стефано Монтанари, чието мнение за ковид-19 публикувахме; той вече преследван властите заради твърденията му, че коронавирусът не е по-страшен от обикновена респираторна инфекция, а масовата ваксинация е в интерес на фармацевтичните компании. Той е убеден, че втората вълна на коронавируса, с която вече плашат населението, може да бъде изкуствено предизвикана заради апетитите за свръхпечалби на фармацевтичните компании.

 

Серж Радер, бивш президент на кооперацията на фармацевтите в парижкия регион, твърди, че в учебната програма на медиците се отделят само 2-3 часа за изучаване календара на ваксините. След университета те започват да прилагат корпоративните директиви на корумпирани политици, купени от индустриалните и фармацевтичните корпорации.

 

Ние не лекуваме болестта, а я отглеждаме…” – така характеризира случващото се в Германия Евгения Мюлер, гражданска активистка, организатор на протестите против принудителната ваксинация.

 

Ханс Толцин, независим медицински журналист, издател на вестник «Impf-report», предлага ваксинирането да се разглежда от правна гледна точка като “нанасяне на вреда на организма”, затова принудителната ваксина е недопустима. Лекарят, който ви инжектира ваксина, е задължен да отговори на три въпроса: необходима ли е тя, ефективна и безопасна ли е. Трите отговора трябва да бъдат доказани и потвърдени с аргументи и документи.

 

Светлана Бояринцева, лекар, психолог и обществен деец, автор на книгата “Биооръжието, наречено ваксина”, съобщи, че според нея именно Световната здравна организация е главният ваксинатор на планетата. През 2009 г. в Съвета на Европа “свинският грип” беше наречен афера. Председателят на комитета по здравеопазване в Парламентарната асамблея в Съвета на Европа – Волфганг Водарг, открито обвини СЗО в сговор с фармацевтичните компании. Сумата на сделката между тях е над три милиарда долара, а и няма човек, който да не знае, че СЗО се финансира от фондовете на Гейтс и Рокфелер.

 

Според д-р Рашид Бутар, Бил Гейтс притежава образец от коронавируса и има намерение да ваксинира цялата планета, което и обяви публично. Гейтс разработи ваксина против човешкия папиломавирус и както твърди д-р Колдуел, предизвиква смъртта на много жени и девойки ежегодно.

 

През 2020 г. стана ясен един потресаващ факт. Открити източници съобщиха, че през последните 32 години не е открит нито един документ, който да потвърди, че ваксините, които СЗО налага, са преминали проверка за качество и безопасност. Над 30 години властите, правителствата, правителствените структури по здравеопазване са мамили гражданите в целия свят и това е престъпление срещу човечеството.

 

Резултатът от заседанието на светилата в медицината беше създаването на Международния медико-биологически комитет, който огласи резолюция със следните точки:

 

1. Да се забрани придвижването на законопроекти, които забраняват допускането на деца без ваксини в училища и предучилищни учреждения. Такива закони са невъобразимо нарушаване на правата и свободите на хората.
2. Властите да престанат да нарушават конституциите в страните си.
3. Да се забрани задължителната принудителна ваксинация, включително и против Ковид-19.
4. Да се отмени административната отговорност за отказ от ваксиниране.

5. Да се предоставят на обществеността и на независими учени и медици всички изследвания за новия вирус SARS-COV-2.

 

Из книгата на издателство PACПEP – „ВАКСИНИТЕ: ПОЛЕЗНИ ИЛИ ОПАСНИ?“ 

ПО ТЕМАТА

СЗО няма нищо общо със здравеопазване…

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница