Почват чистки – първият от 10-те путински удара (ВИДЕА С АРЕСТИ)

/

Арестуването на Фургал, губернатор на Хабаровск е част от първата вълна чистки, за които писахме преди година. Това е първият от 10-те путински удара.

На референдума народът взе решение да тръгне към възстановяване на Отечеството, към суверенитет и тия 2 милиона елити днес в Русия не съответстват на този избор. Те ще бъдат сменени. Понятно, че не може наведнъж. Трябва да се работи с тях.

Всички собствености в Русия, които бяха сформирани 90-те и началото на 2000-те са криминални. За стотици хиляди хора има отдавна събрани материали за пред съда, но ги задържахме до референдума. Чистките започват с най-одиозните фигури. Фургал, като един от тези олигарси бе прикриван от американците, прокаран до поста губернатор, дори издиган в ЛДПР. Също и арестувания шпионин от Роскосмос. И за него отдавна всичко бе събрано. Преди това беше само журналист, а американците не даваха да се пипат журналистите. Преди 5-6 години той сам каза, че аналитичният отдел на в-к Комерсант е съставен от служители на ЦРУ. Наложи се да го назначим за съветник на шефа на Роскосмос, за да го арестуваме.

В Хабаровск 40% гласуваха против промените в Конституцията. А какво каза Путин – ако абсолютното болшинство не е „за“, значи местните власти са сепаратисти, саботажници и врагове на Отечеството.

На референдума гласувахме за война против интервентите и окупаторите. А на война компромиси няма. Уговорки с хитлеристката армия са невъзможни. Възможно е само нейното изгонване от нашите земи.

Ще ви открия малка тайна,

– започваме арести и обиски на депутати, изявявали се против Отечеството. Имаме списъци, фотографии. И познавайки историята, знаем, че ще образуват задгранични организации. Това всичко ще бъде в близкото бъдеще.

Това е технология за освобождение на Отечеството, тя вече е стартирана от народа на Руската Федерация. Някои от олигарсите разбраха и избягаха зад граница още на втория ден след гласуването. А тия, които не са разбрали, ще поседят в затвора и ще се опитаме да се договорим с тях. Като с този Платошкин, който си призна вината и ще го пуснем да се върне в своя свят, откъдето дойде 2018 със своя спец проект – в САЩ. Той открито говори, че е за чуждестранно управление на Русия. Това е враг.

За съжаление у нас има доведени на власт от американците стотици хиляди такива от свързания с криминала 2 милионен елит. Проблемът е, че те са тотално болшинство. И да се махнат веднага не може, защото страната ще остане обезглавена и ще изпадне в хаос. Затова е избрана последователност.

Ще ви кажа – започва процес, който ще премахне не само Фургал, а и болшинството губернатори, и Жириновски, Зюганов, и целия 2 милионен днешен елит на страната. Който не знае да отвори учебника по история и да прочете как се е правило това, започвайки от Иван Грозни и завършвайки със сталинския период.

По какво се отличават путинските механизми на чистките, само по едно – разстрели няма да има. При Иван Грозни са ги разпъвали на колело, във времената на Сталин са ги разстрелвали. При Путин няма да има разстрели, но всичкото останало ще го има.

Ще бъдат такива чистки, каквито е имало стотици пъти в нашата история. Под чистки автоматично попада цялата система, цялата държавна Дума. Не е ясно ли? Още веднъж ви казвам, четете историята. Не ви харесва? – разкарайте се. Както правят сега олигарсите, не обръщайки внимание на карантината – закупуват чартър и отлитат от страната. Който е по-умен прекрасно разбира какво ще бъде в страната. Още веднъж – от Путин разстрел няма да има, хуманизъм ще бъде. При Петър Първи бесели по 500-1000 предатели на кремълските стени. Путин ще проведе чуждестранна лустрация, това е изборът на народа, който иска да се освободи от петата колона.

Компромис с елитите е възможен, но само по принципа на поетапно бягство. Т.е. позицията на Путин е следната – компромис на базата на хуманитарен подход. Отдавате властта, отдавате парите, но не веднага, а животът, предателският, живейте – ето това ще бъде компромиса. Не разбират? Ще мине малко време и ще разберат. По-умните ще избягат, глупавите ще отидат в затвора.
Това няма да се случи още утре. Процесът има своята логика. Защото не може от раз да се сменят 2 милиона директори на заводи, главни редактори, ректори, декани и други ръководители. Нямаме подготвени нови 2 милиона да ги заменят. Процесът ще е подобен на този от 1917/18/19 години, когато болшевиките се договориха с част от предишния елит да работи за съветската власт. Тогава в техните договори не е имало клауза, че са се устроили така за цял живот. Такива хора по принцип не са били нужни на новата държава. Те бяха взети като управляващи за определен период време, като специалисти, докато не се изградят нови. Бих посъветвал елитите да се ориентират към такъв компромис.

„Гражданска война“? – терминът е неправилен, тя е когато едни граждани са против други. Във времето на ВОВ (Великата Отечествена война) 3 милиона съветски граждани се сражаваха против Съветския Съюз. ВОВ гражданска ли беше? Разбира се не, тя бе за освобождение на Отечеството. Така е и сега. Олигарсите с техните поддръжници имат оръжие, колкото армията ни. Блогъри като Платошкин имат половин милион последователи. Прогнозираха 90% против Конституцията, а резултатът бе 80% „за“. Това бе пътят на лъжата от създадената американска информационна система в Русия. Но ние ще се справим с тях, не се и съмнявайте.

След премахването от Конституцията приоритета на Международното право (в българската го има), ще бъдат коригирани всички международни договори, така че да не противоречат на Руското право. Какво е това Международно право – държавата да работи по ЧУЖДЕСТРАННИ закони. Международни закони да сте чували, няма такива, изобщо. Кой е органът определящ какво е Международно право. Няма такъв. Затова то е право на конкретна държава, която го е нарекла международно. Американската държава създава право и го нарича международно или английската създава право и го нарича международно. Това са ЧУЖДЕСТРАННИ чиновници, в интерес на своята държава и своя народ, действат на наша територия и формират законите ни. При съществуващата конкуренция на нациите, то всяко чуждестранно управление на нашата територия работи против нашите интереси. Те са мотивирани от своя народ, който ги е избирал, от своите депутати, а ти, туземецо, си от колония, която обслужва техните избиратели, техния народ.

Сега в медиите всеки втори служител е с чуждестранно гражданство. Американците ги уредиха с 5-10 пъти по-голяма заплата, отколкото депутатите. С прилагането в тях на държавен контрол и назначаването на НОД-овци (Национално-Освободително Движение) в управленския състав започва формирането на съвършено друг състав. С тях може да се работи. В началото най-простите от тях, откровените врагове, като този потомствен враг журналист скачат против властта. Хванаха го като гноясал зъб и го изхвърлиха сред викове и писъци. След това втори, трети и т.н. На протестите пред ФСБ бяха фиксирани всички участници. Те са следващите, после следващи…

И ви уверявам, утре това съобщество ще бъде напълно превербувано. Не трябва да се опитваме да ги плашим. Те по начало са страхливци, защото те са предали Отечеството си. Провеждаме нормална работа, системна работа с враговете. С враговете също, както и с дивите зверове може да се работи. Дресировчиците знаят. Ще се наложи всички тях да превъзпитаме. Някои умни ще избягат, други умни ще останат и ще минат на наша страна. А най-глупавите ще пратим в затвора.

Текстът е от видео-беседа с Евгений Фьодоров, НЕОФИЦИАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ПУТИН

  • Член и бивш Заместник Председател на Комитета по бюджет към Думата;
  • Член на Централния Политически съвет на Единнaя Россия;
  • Действителен държавен съветник на РФ;
  • Кандидат на икономическите науки;
  • Воювал в Афганистан;
  • Полковник от запаса;
  • Координатор на НОД –
    НАЦИОНАЛНО-ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ С ЛИДЕР ПУТИН

  • Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА

Предстоят чистки, както при Сталин: 3 милиона колониални слуги и 90% от хилядата първи лица в държавата ще минат през затворите (ВИДЕО)

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница