Появиха се обширни доказателства за чужда намеса в изборите в САЩ, на лице са три пътя за анулиране на изборите

 

Днешната актуализация на ситуацията за 29 декември обхваща новото изливане на обширни доказателства за чужда намеса в изборите в САЩ.

Оказва се, че изборите на 3 ноември всъщност са акт на кибервойна, инициирана от чуждестранни агресори срещу САЩ. Ето защо резултатите от изборите са недействителни и в крайна сметка ще бъдат спрени.

Както Creative Destruction Media съобщава, машините за гласуване на Dominion изпратиха бюлетини за присъждане до най-малко четири държави в изборната нощ и през следващите дни:

 • Системата за гласуване Dominion се притежава и контролира от чуждестранни субекти. Губим контрол върху данните, когато отиват в чужда държава.
 • Електронната информация е отишла в Германия, Барселона, Сърбия и Канада.
 • Системите за гласуване Dominion и свързаните с тях компании са собственост на или силно контролирани и повлияни от чуждестранни агенти, държави и интереси. Съдебният доклад, изготвен от експерти, установи, че „Системата за гласуване Dominion е умишлено и целенасочено проектирана с присъщи грешки, за да създаде системни измами и да повлияе на резултатите от изборите.
 • Системата умишлено генерира изключително голям брой грешки в бюлетините… Умишлените грешки водят до масово присъждане на бюлетините без надзор, без прозрачност и без одиторска следа. Това води до избирателна или изборна измама.”
 • Докладът установява, че системата за управление на изборите е създадена с неприемливи и незаконни уязвимости – включително достъп до интернет – вероятна причина за откриването на доказателства за измами и множество злонамерени действия.
 • Dominion и Smartmatic споделят физически адрес в Барбадос, въпреки че настояват, че няма връзка между компаниите. Те също имат взаимно споразумение за неконкуренция.
 • Hootan Yaghoobzadeh е главен изпълнителен директор и председател на Staple Street Capital, което е юридическото лице, което притежава Dominion. Hootan Yaghoobzadeh е бил близък довереник на Саддам Хюсеин и е работил за саудитската група на Бин Ладен.
 • Kavtech е базирана в Пакистан фирма за бизнес разузнаване, свързана с пакистанското разузнаване ISI. Съоснователят Waqas Butt е изпращал дубликати на имейли, съдържащи лична информация за избирателите от щатския секретар на Невада. Водещият аналитик на име Bilal Khan Nawabzada туитва директно до ISI.

Тъй като повече от този тип доказателства се появяват, се активират три пътя за анулиране на изборите:

 • Това предоставя на директора на Националното разузнаване Джон Ратклиф повече подробности за предстоящия си доклад за чужда намеса в изборите в САЩ.
 • Това дава основание на членовете на Конгреса да възразят срещу избирателния списък на Байдън на 6 януари и вместо това да изберат списъка на Тръмп.
 • Това предоставя на президента Тръмп изпълнителната обосновка, от която се нуждае, за да обяви изборите за акт на война срещу Съединените щати, предизвиквайки цяла поредица от национални отбранителни действия, включително обявяване на военно положение за анулиране на фалшифицираните избори.

Автор: Майк Адамс
Източник: Natural News
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ПО ТЕМАТА

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Армията на САЩ иззе сървърите от Франкфурт, за което предварително бе уволнен Еспер, а шефът на ЦРУ отстранен от брифингите

Сървърът иззет от армията на САЩ показва внушителна победа за президента Тръмп с 410 гласа в изборната нощ (ВИДЕО – БГ СУБ)

Сървърите в Барселона и във Франкфурт са били в местните резидентури на ЦРУ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Стотици ТИР-ове с бюлетини на Тръмп разтоварват на бунищата (ВИДЕО)

 

‘The Hammer’ и ‘Scorecard’: Оръжие за масово манипулиране на избори (ОБНОВЕНА)

 

Доклад: Системата за гласуване «доминион» е премахнала 2,7 милиона гласа за Тръмп

 

Победата на Тръмп се потвърждава от квантовата блокчейн система за преброяване на гласовете! (ВИДЕО)

 

Доналд Тръмп спечели лавинообразно, – “Операция ужилване“ е в ход (ВИДЕА – БГ СУБ)

 

Изненада?! Бил Гейтс стои и зад Smartmatic, – софтуерът манипулирал изборите в САЩ!

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Следете дали машините за гласуване, които властта у нас ще купи, ще са Smartmatic, Dominion Voting или тяхната дъщерна Sequoia

 

Изненадани няма! Сорос назначи мениджъра на Smartmatics за шеф на “ Отворено общество“

 

Радев си назначи шефка от „Отворено общество“ на Сорос да го съветва

 

Ето ви истинската същност на президента Румен Радев

 

ВНИМАНИЕ! Готвят мащабна измама на изборите у нас!

 

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times