Правителствен документ насърчава учителите да докладват на социалните служби за родители, които не са съгласни с официалния разказ за C0VID19! МЕЖДУВРЕМЕННО В САЩ! Като в концлагер: Маркираха неваксинираните ученици в училище

В правителствен документ, изготвен от образователната служба в Шотландия, се описва как властите вече смятат, че всичко, което противоречи на официалната версия за C0VID19, е екстремистко мнение, което застрашава децата и рискува да ги радикализира.

В документа, озаглавен „Как екстремистите използват C0VID19 за разпространение на дезинформация, погрешни сведения и конспиративни теории“, се твърди, че той е предназначен за висши ръководители, учители и ръководители по въпросите на защитата и има за цел да представи обобщение на начините, по които екстремистите са реагирали на C0VID19, като подчертае допълнителните рискове от радикализация за децата.

Education Scotland описват как младите хора може да са били изложени на дезинформация, невярна информация и конспиративни теории, които те наричат „фалшиви новини“. В документа се посочва, че хората, които разпространяват това, което властите считат за конспиративни теории, са екстремисти, които се опитват да използват C0VID19, за да разпространяват омразни разкази и да увеличават недоверието и разделението.

Но какви теории са класифицирани от Education Scotland като екстремистки?

  • Антисемитски конспирации, които обвиняват еврейската общност за разпространението на вируса или предполагат, че C0VID19 е „еврейски заговор“;

  • Твърдения, че британските мюсюлмани не спазват правилата за социална дистанция и разпространяват C0VID19;

  • Разкази, насърчаващи антикитайската омраза;

  • Вдъхновени от Даеш разкази, в които се твърди, че пандемията е божествено наказание за „греховното“ поведение на Запада, и това се използва за насърчаване на необходимостта от халифат на Запад;

  • Крайнодесни конспирации, според които обществото се разпада, а десният тероризъм може да ускори неговия край чрез подстрекаване на насилие в социалните конфликти и в крайна сметка на расова война;

Досега звучи доста разумно, нали?

Това е, докато не откриете какви други мнения Education Scotland сега считат за екстремистки:

Нека започнем с 5G. Това е нова технология, която не е била подложена на достатъчно тестове за безопасност върху хора. Нещо, което не бива да ни изненадва предвид факта, че властите са твърдо решени да инжектират всеки мъж, жена и дете с друга експериментална технология – ваксините за C0VID19.

Не ви прави антиваксър, ако откажете да приемете експериментална „ваксина“, която все още е в трета фаза на изпитания, най-рано до 2023 г. Това ви кара да сте против небезопасните ваксини, защото те са точно това, докато не се появят дългосрочни данни, които да ни кажат друго. Това екстремистко мнение ли е? Не, това е изключително разумно решение, което всеки, който има поне грам здрав разум, би трябвало да може да осъзнае. Да те смятат за екстремист, защото се противопоставяш на експерименталните генни терапии, които властите се опитват да принудят цялото население да приеме, означава, че наистина сме попаднали в средата на романа на Джордж Оруел „1984“.

След това има „тестване и защита“ или „тестване и проследяване“, както може би го познавате. Приложение, създадено за проследяване на всяко ваше движение в името на предотвратяването на разпространението на C0VID19. То служи като ограничител за онези, които са достатъчно глупави да го изтеглят и използват, за да пропуснат десетки дни работа и живот добре изразходвани, защото са се оказали в близост до човек, който е получил положителен тест за SARS-CoV-2. Някой, който най-вероятно е получил положителен тест, след като е бил изследван, въпреки че не е имал симптоми, като по този начин е бил фалшиво положителен. Наистина ли е екстремистко да изразяваме тези факти? Education Scotland със сигурност смята така.

Какво препоръчва Education Scotland, ако учителите подозират, че учениците им може да са били обект на подобни възгледи, които всъщност са истина?

  1. Преразгледайте процесите или процедурите за защита/оценка на риска във вашето училище или заведение, за да се уверите, че те включват рисковете от радикализация, и вземете предвид въздействието на C0VID19 и информацията в този брифинг, както и всички местни промени в риска или напрежението в общността;

  2. Уверете се, че персоналът е запознат с въпросите, повдигнати в този инструктаж, за да повиши увереността си при разпознаването на проблеми;

  3. Уверете се, че както персоналът, така и обучаващите се са наясно с процедурите за докладване на проблеми;

  4. Отделете време за възстановяване на взаимоотношенията между децата и младите и възрастните, на които имате доверие, и положителните ролеви модели, които може да са липсвали по време на пандемията. Това отсъствие може да е довело до нарастване на привлекателността на екстремистките разкази и на лицата, които предлагат обяснение за пандемията, и до това, че те остават неоспорени. Провеждайте дискусии за „безопасно пространство“ с обучаемите и насърчавайте персонала да прилага подходи на „активно слушане“ и да търси съвет, ако е загрижен за дете или млад човек;

  5. Прегледайте възможностите на учебната програма за критично мислене, онлайн безопасност и медийна грамотност (допълнителна подкрепа и насоки можете да намерите по-долу).

С други думи, те препоръчват родителите да бъдат докладвани на съответните органи в името на опазването на децата, тъй като те са били обект на мнения за тази измама, които не съответстват на разказа, който властите се опитват да пробутат на нищо неподозиращата и изключително доверчива нация от март 2020 г. насам. Те също така препоръчват да се гарантира, че те ще бъдат индоктринирани обратно в системата и ще бъдат подложени на разказа на властите като единствен разказ чрез „възстановяване на отношенията с доверени възрастни“. По същество те намекват, че ако като родител не сте съгласни с разказа на властите, сте заплаха за безопасността на детето си.

Но става още по-добре или още по-зле, в зависимост от това как гледате на това. Какви ресурси Education Scotland препоръчват да се използват от учителите и децата, за да им помогнат да разпознават подвеждащо съдържание? Никой друг, освен тези, които са на разположение на Би Би Си.

Дали това ще е същата Би Би Си, която не съобщи за последните две шествия за свобода в Лондон на 15 май и 29 май, на които до 1 милион души протестираха срещу медицинската тирания? Дали това ще е същата Би Би Си, която отрази шествието за свобода, състояло се на 24 април, но вместо това съобщи дезинформация, настоявайки, че са присъствали само няколко хиляди души? По ирония на съдбата чрез собствения си екип за дезинформация в лицето на Мариана Спринг и Майк Уендлинг, които нарекоха присъстващите „не много популярни нормални хора“.

Допуснахме Обединеното кралство да се превърне в нещо подобно на забравената държава Източна Германия и позволихме медицинската тирания да бъде нормализирана. Никога не забравяйте, че това не е нормално, но мълчанието ви ни доведе дотук, а проблемът сега е, че те идват за вашите деца. В кой момент ще кажете СТИГА ТОЛКОВА?

Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”
Източник: Дейвид Айк

МЕЖДУВРЕМЕННО В САЩ

Като в концлагер: Маркираха неваксинираните ученици в училище в САЩ

Гимназия в Ню Хампшир взе радикалното решение да маркира със знак неваксинираните си ученици, пише „Бостън хералд“. Според представители на учебното заведение това се наложило, защото на учениците предстоял бал и било важно да се знае кой не е ваксиниран или кой е само с една доза ваксина, за да се проследят евентуални контакти по-късно.

Учениците знаели, че ще бъдат проследявани контактите им, но за маркирането със знаци, напомнящи номерата на затворници в концлагер, разбрали чак на място. Номерата били нужни, защото децата нямало как да спазват социална дистанция по време на танците и за ръководството било важно да се знае кой на кой дансинг танцува. Случаят предизвика проверка в учебното заведение. Повдигна се и въпроса за нарушаване на личното пространство.

Д-р Стефано Сколио, научен изследовател, кандидат за Нобелова награда за медицина 2018 г.: Вирусът СОVID-19 никога не е бил изолиран (ВИДЕО-БГ СУБ)

Президентът на Швейцарската академия на науките проф. Марсел Танър: Няма изолат на СОVID-19 вируса! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

Когато д-р, биоинженер се изпусне в ефир! Гледайте! Да няма после, ама не чух не видях! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Има ли чип във ваксината (ВИДЕО-БГ СУБ)

СОVID и трансхуманизма: Бонд злодея Шваб и неговият СИФ натискат Интернет на телата – Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница