Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

«Заявлението за достъп до обществена информация е подадено от Радка Димитрова Сиренкова! Браво за отговорната ви обществена позиция Радка! Министерството на здравеопазването няма информация за Коронавируса! Нямат изготвени доклади за вируса от експерти вирусолози, не разполагат и с научни изследвания, извършени от независими български учени, които да докажат, че има изолиран коронавирус! Измамата на века и гаврата с човешката наивност лъсна! Чакат ви съд и присъда измамници! Обяснете на народа, който ваксинирахте, на каква база са изготвени ваксините, след като няма данни за изолиран вирус? С какво ги „ваксинирахте“ и защо ?», – Ива Иватта, ФБ

«Българското правителство не разполага с никакви научни данни и изследвания, свързани с корона вируса в България. С какво убивате българския народ г-да управляващи? С какви химикали убивате хората ?», – Радка Сиренкова, ФБ

За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху документите.

ЗАПИТВАНЕ ДО МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

ОТГОВОР ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕПОГАЗВАНЕТО

Официално документирано признание на проф. д-р Тодор Кантарджиев по Закона за достъп до обществена информация

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Има и друго запитване по същия въпрос със същия отговор. Запитване на г-н Константин Дичев може да се чете ТУК. Вижте отговора му в този документ.

ПО ТЕМАТА 

Д-р Стефано Сколио, научен изследовател, кандидат за Нобелова награда за медицина 2018 г.: Вирусът СОVID-19 никога не е бил изолиран (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Президентът на Швейцарската академия на науките проф. Марсел Танър: Няма изолат на СОVID-19 вируса! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

 

Окончателно разобличаване на вирусологията (ВИДЕО-БГ СУБ) Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID 19 – The Truth! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

 

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

 

Чипираха ни като говеда ! (ВИДЕА)

 

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета❗
Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.