Православната ни църква като биологичен тероризъм със съучастник Щаб и правителство

ПРАВОСЛАВНАТА НИ ЦЪРКВА
КАТО БИОЛОГИЧЕН ТЕРОРИЗЪМ
със съучастник Щаб и правителство

С изявление, публикувано късно снощи, Вселенският патриарх Вартоломей призова миряните да ограничат излизанията, да останат по домовете си, за да пазят обществото. Манастирите ще продължат богослуженията си, но поклонници и посетители няма да се допускат. Самият Вартоломей ще се моли за целия свят и „бързото му облекчаване от това изпитание“, продължава решението на патриаршията.

На 15 и 16 март пуснах два поста с възмущението си, че Светият синод с практиките си (причастието и молебените с масово присъствие) превръща църквите в развъдник на епидемията.
Поисках от Щаба и правителството незабавно да забрани за посещение църковни службите, както направиха в Италия, в Испания, в Гърция, Германия и вече навсякъде…
Десетки вярващи и почти толкова тролове яростно атакуваха двата поста.

Здравният министър Ананиев наложи забрана за събиране на повече от 2 пенсионери един до друг. (доп. т. 9 от заповедта „не се допуска посещението и събирането на двама възрастни на открити и закрити обществени места“ На службите се събират десетки, дори стотици, а в мащабите на страната – десетки хиляди. Един заразен сред тях да има, получаване ново коронаогнище.

Православните църковни служби обаче са извън забраната. на министъра. Такава забрана не присъства и в приетия на първо четене в парламента проектозакон за извънредното положение.

Останахме единствената държава в ЕС и втората православна заедно с Русия, където това безумие продължава. Ще го квалифицирам като биологичен тероризъм, като престъпление в организиране на потенциален геноцид.

Проектозаконът за извънредното положение, който ще приемат, гласи, че изнасянето на лъжливи и неверни факти за епидемията е престъпление.
Господа политици, според вас излиза, че не е престъпление да допускаш антихигиенни и антикарантинни прояви

За мен е ясно, че Светият синод е изцяло под влиянието на Московската патриаршия.
А Щаба, а правителството ни, а президента ни – и те ли са?

Рубрика:
НОВИЯТ АКТУАЛЕН ВИЦ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА

Съобщение от Господа:
– Предвид създалата се ситуация, тази година за Великден няма да слизам, вие ще се качвате.

 Григор Лилов

Свързани публикации:

До щаба и правителството: Незабавно озаптете Светия Синод! Чухте ли – незабавно! Още сега – на минутата!

Кой стои зад троловете и тяхната дейност, насърчаваща разпространението на епидемията? Плаща ли някой за това и защо дремят политици, МВР, ДАНС, Прокуратура, Щаб, правителство, партии?

Последно от БЪЛГАРИЯ