Преди 3 часа | Кремъл: Направете копи-пейст!

Беларуският диктатор Лукашенко предложил на милионите протестиращи срещу него да подготвят нова Конституция и тогава щял да си подаде оставката.
Какъв „копи-пейст“!

Разбира се, че Лукашенко не е задигнал идеята от Бойко Борисов. Не вярвам и българският премиер да се е обадил на беларуския диктатор, за да му даде този ценен съвет – най-малкото и двамата не говорят чужди езици.
А и човек, прочел една-единствена книга през живота си, няма как да разбира, да дискутира, да одобрява една Конституция. Камо ли пък да ражда идея и проект за нея.
__________________________
НО ЧИЯ Е ИДЕЯТА, ДОВЕЛА ДО ДВЕ ЕДНАКВИ ИДЕИ В ДВЕ ПОДОБНИ СИТУАЦИИ В ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ В ДВЕ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ?
ЗАПОВЕДТА НА КРЕМЪЛ!
ТЯ РОДИ КОПИ-ПЕЙСТА!
__________________________

Беларуската на Лукашенко аверите му ще я пишат в Беларус, българската на Борисов аверите му ще я пишат у нас
Беларуските автори все още са неизвестни.
Но пък българските вече са ясни.

Борисовият проект за конституция е създават и правен от личния адвокат на червения премиер Жан Виденов и от личния съветник на Тодор Живков.
Става дума за правосъдния министър Данаил Кирилов и за червения лидер Георги Близнашки

ЕДНИ ПОЛЕЗНИ ИСТОРИЧЕСКИ БЕЛЕЖКИ

**** Бившият лидер на Софийската градска организация на БСП/БКП в началото на прехода, делегат на комунистически конгреси, червен евродепутат и червен роден парламентарист Близнашки беше изключен официално и с много медиен шум на пленум на Висшия съвет на БСП в онази същата година.
А коя е онази, същата година?

Тя е тази, в която малко по-късно след „изключването“ от БСП видният комсомолски ръководител и също делегат на такива партийни червени сбирки, издигнат до антикомунистически (само на думи) президент Росен Плевнелиев го назначи за служебен премиер. Апропо, за този кабинет Комисията по досиета въпреки многото ми искания и постове отказваше да се произнесе за редица от членовете за принадлежност към Държава сигурност.

**** Помествал съм и кой какъв е и за министър Данаил Кирилов, когато ни ощастливи с държането на едно от държавните кормила.
Напомням три съществени момента от житие-битието му, неподлежащи вече на спор (навремето яростно оспорваха изнесеното от мен).
Този човек е бил общински съветник от БСП до 2009 г.. и веднага го прехвърлят в ГЕРБ, щом Задкулисието решава, че вече ГЕРБ ще управлява страната.
Данаил Кирилов е бил началник на кабинета на червения вицепремиер и министър на регионалното развитие Костадин Паскалев (човека и на „Мултигруп“ на олигарха Илия Павлов) в правителството на цар Симеон.

От онзи период са чудесните връзки на Данаил Кирилов със Сараите. (от край време винаги и всякога земеделското, екологичното, регионалното министерства са на ДПС – независимо кой партия е управлявала)

После Паскалев става фактор в кабинета на Георги Първанов заедно с аверите си.
По-после от 2013 г. насам Данаил Кирилов сменя амплоато и твори всички реформи и промени в съдебната система, която се оказа птицата Феникс – от социализма насам все изгаря в реформаторския плам и все възкръсва в старата си същност.

======================
Лукашенко поиска от Путин руската армия да окупира Беларус, ако не успее иначе да се задържи на власт.
Борисов и Задкулисието му няма как да го поискат открито, понеже сме член на НАТО.

  •  Григор Лилов

ПО ТЕМАТА

Минало незабравимо | Жан Виденов беше свален, защото се противопостави на изискванията на престъпната двойка МВФ – Световна банка – (БАНДА)! Жан Виденов се оказва единствения Български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже, и отказва да изпълнява Плана Ран-Ът

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

https://www.facebook.com/okodavidi/videos/2729624723983836/?__xts__%5B0%5D=68.ARD6A90MZFRe-fDK39aib4vYrilKDonKt7E2tmi6MywsHvN4lHeeoknp7SCtmYZbZDf1Ok64u6zu4EKAjq1ivq0om9CE4-tLzfdaXBUEyNKN9i8hxSpZBB2cI-Xhjk8sjU8LA6uLl62vlcmJnDhCAbz7FVgHT4EkHJnL91NeH56KtyBZyT9yDv8IiFtyNA4lWTVU_LUbhq6NdBboze8bv_acSCTrp7egMIpIgmKu0hq_QdBRjE3XewENUdKQrAR16vCIrCOrHnJAZZY7B5SAOe_WIBzytVgmxDCVPvw3nain32ersYXo5tXsENuQU1QfKKZgQSznBGfjvjslei_OVgH7ULJV4_4nEkWEdA&__tn__=-R

Обърнете внимание на това, което ни казва тук една от най-известните блогъри в Германия Мириам Хоуп, замислете се и се поразтърсете, за да открием заедно дали това е просто слух или има истина в твърдението на разследващия италиански журналист Никола Бици.
Защото, ако това е вярно, че на всеки премиер е предложена сума, трябва съответно да се запитаме: Каква е сумата, която е предложена на ББ и компанията му за налагане на мерките в България? Дали е приел сумата, няма нужда да се питаме – всички знаем отговора.
В този смисъл трябва да не забравяме все пак, че нашият президент масивно апелира да се изяснят нещата в това отношение, нали.. Какво знае той по този въпрос? Търсете и ако намерите нещо, пишете тук..

Последно от СВЯТ

Виктор Орбан: «Всички глобалисти могат да вървят по дяволите, защото в Тексас дойдох аз!» (ЦЯЛАТА РЕЧ НА БЪЛГАРСКИ+ВИДЕО) Владимир Путин: «Западният глобалистки модел е обречен, всичко се движи в различна посока»

Виктор Орбан говори на Конференцията за консервативно политическо действие CPAC в Далас, Тексас (пълното изявление) (Излиза на

Фейсбук страница