Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

Дават 1 млн. долара за доказателство че СОVID-19 наистина съществува!

Health Glade, предлагат $ 1.000.000 за научно доказателство, за съществуването на вируса Sars-Cov-2 СОVID-19

ТЪРСИ СЕ, ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ, НЕУЛОВИМИЯТ СОVID-19. Казват, че съществувал, но за сега не са представили никакви доказателства.

За сляпо вярващите на медиите и на правителствата, това е шансът на живота им. Health Glade официално предлага 1 милион долара, на първия, който докаже, че СОVID-19 съществува.

Трябва само да представите реални научни доказателства, че е бил изолиран, и че изолираният вирус наистина е СОVID-19, примерно, с демонстриране на предполагаемата вреда, която причинява, по методиката на Кох.

И щом получите надеждно доказателство за съществуването на СОVID-19, веднага ни го изпратете по електронната поща, заедно с вашите лични данни, и ние, след като ги проучим, с радост ще ви изплатим парите, ако наистина ни предоставите неопровержими доказателства.

••• За сега, нито едно предложение не е постъпило. И това е много странно, сякаш „свидетелите на коронавируса“ не се нуждаят от пари?

Можете да се свържете с основателя на сайта, Адам Рот (Adam Roth) на електронната му поща adam@healthglade.com

Източник: Health Glade
Превод, Григор Симов

През 2011 г. президентът на нетърговската организация “Natural Woman, Natural Man, Inc.“ Jock Doubleday предложи награда от $ 100 000 на първия от кликата, занимаваща се с ваксиниране на деца (лицензирани лекар или шеф на фармацевтична компания от целия свят), който публично изпие смес от стандартни добавки, които се съдържат в болшинството ваксини, в количеството, което е препоръчано за шестгодишно дете.
Подчертавам, че не става дума за ковид “ваксини“те, които не са ваксини. КВ-19 ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент. ВСЯКА “ваксина“ за КОВИД-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона.  Става дума за
“обикновените“ ваксини, – ето тези.
Познайте дали до ден-днешен някой ги е взел?
Никой!
ЗАЩО ЛИ?!?

ПО ТЕМАТА

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от