Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

Дават 1 млн. долара за доказателство че СОVID-19 наистина съществува!

Health Glade, предлагат $ 1.000.000 за научно доказателство, за съществуването на вируса Sars-Cov-2 СОVID-19

ТЪРСИ СЕ, ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ, НЕУЛОВИМИЯТ СОVID-19. Казват, че съществувал, но за сега не са представили никакви доказателства.

За сляпо вярващите на медиите и на правителствата, това е шансът на живота им. Health Glade официално предлага 1 милион долара, на първия, който докаже, че СОVID-19 съществува.

Трябва само да представите реални научни доказателства, че е бил изолиран, и че изолираният вирус наистина е СОVID-19, примерно, с демонстриране на предполагаемата вреда, която причинява, по методиката на Кох.

И щом получите надеждно доказателство за съществуването на СОVID-19, веднага ни го изпратете по електронната поща, заедно с вашите лични данни, и ние, след като ги проучим, с радост ще ви изплатим парите, ако наистина ни предоставите неопровержими доказателства.

••• За сега, нито едно предложение не е постъпило. И това е много странно, сякаш „свидетелите на коронавируса“ не се нуждаят от пари?

Можете да се свържете с основателя на сайта, Адам Рот (Adam Roth) на електронната му поща adam@healthglade.com

Източник: Health Glade
Превод, Григор Симов

През 2011 г. президентът на нетърговската организация “Natural Woman, Natural Man, Inc.“ Jock Doubleday предложи награда от $ 100 000 на първия от кликата, занимаваща се с ваксиниране на деца (лицензирани лекар или шеф на фармацевтична компания от целия свят), който публично изпие смес от стандартни добавки, които се съдържат в болшинството ваксини, в количеството, което е препоръчано за шестгодишно дете.
Подчертавам, че не става дума за ковид “ваксини“те, които не са ваксини. КВ-19 ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент. ВСЯКА ваксина за КВ-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона.  Става дума за 
“обикновените“ ваксини, – ето тези.
Познайте дали до ден-днешен някой ги е взел?
Никой!
ЗАЩО ЛИ?!?

ПО ТЕМАТА

164 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

Последно от ЛЮБОПИТНО