Предстои ново масово изнасяне на национално богатство срещу символични суми! Дънди Прешъс е сложила ръка върху около 150 000 декара земя до Павел Баня

 

Предстои ново масово изнасяне на национално богатство срещу символични суми и обещание, че за 20 години поне 100 души ще имат работа. Ще го рекламират сред местните като вид регионално „развитие“, но няма да говорят за колосалното замърсяване и опасностите за местното население.

«Докато ни занимават с коронавируса и вендетата между най-големите престъпници в държавата, Канадската фирма Дънди Прешъс е сложила ръка върху около 150.000 декара (!!) земя до Павел Баня. Предстои ново масово изнасяне на национално богатство срещу символични суми и обещание, че за 20 години поне 100 души ще имат работа. Ще го рекламират сред местните като вид регионално „развитие“, но няма да говорят за колосалното замърсяване и опасностите за местното население.
Преди 3 години направих филм за ефектите на златодобива в България: 

Последният удар за България – минните концесии | The Final Blow for Bulgaria – Mining Concessions (ВИДЕО)

За съжаление изглежда, че моите пророчества ще излязат верни, но не е късно да се организираме, защото всички ние имаме равни идеални части от земните богатства на страната и само ние решаваме кой, кога, как и при какви условия ще се възползва от тях. Битката в Трън го доказа.
Най-малко споделете това съобщение, защото за участниците в тази сделка най-голямата пречка е гласността. Ако имате желание и активно да се включите с вашето време, енергия или опит, моля пишете ми на лично съобщение.»
Патрик Смитьойс

С нашето злато Канада се готви да въведе безусловен базов доход за населението си, българите да го духат!

Да си върнем българското злато в България! (ВИДЕА)

Предишна Статия

78 години от разстрела на Никола Вапцаров

Следваща Статия

Сменят петима министри в кабинета (ВИДЕО) В оставка са Младен Маринов, Владислав Горанов, Емил Караниколов и Николина Ангелкова

Последно от България

Don`t copy text!