Предупреждаваме, че кадрите не са за всеки! Млада жена умира във врачанската болница пред детето си, докато чака 40 минути някой да й обърне внимание, а на регистрация си разбъркват кафето… (ВИДЕО)

/

България е в потрес от клип във Фейсбук, на който се вижда как жена на 44-години умира пред очите на рецепционистка на Спешното във Враца. Това се случва пред погледа на детето й. Жената е чакала около 40 минути, но помощ не идва. Видео от ужасяващата вечер бе качено снощи от очевидец във фейсбук и взриви социалната мрежа фейсбук.

«Предупреждаваме, че кадрите не са за всеки! Това е България, историческа черна дупка пълна с човешка болка и нещастия… Млада жена умира във врачанската болница пред детето си, докато чака 40 минути някой да й обърне внимание, а на регистрация си разбъркват кафето… Това е българското ковид здравеопазване, ръководено от търгаши и клетвопрестъпници, което убива всекидневно десетки и стотици от нас. Къде сте, политици, математици, либерали и хипохондрици, да заклеймите здравната система, убийствата и геноцида! Къде сте? Няма ви, ходите по сутрешни блокове и ни изпращате в Сибир… Бъди силно, мило дете, помни това, което ти се случи и мрази виновниците, люто ги мрази! Няма да живеем в такава България. Кой както иска да го разбира, но тази няма да я бъде, стига толкова!» Без Лого
Иван Илиев във Фейсбук: «Млада жена почина пред очите ми поради неадекватното поведение на спешния център във Враца тази нощ — ужас…»

ВИДЕО

ВИДЕО: Иван Илиев, Фейсбук

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА 

ЦИГАНИНЪТ ИВАН КОСТОВ НАПРАВИ БОЛНИЦИТЕ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА!
ЗНАЙТЕ, ЧЕ НЕ В ЕС, А В СВЕТА НЯМА ДРУГА СТРАНА, ОСВЕН БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО БОЛНИЦИТЕ ДА СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА!
Ф А К Т .

Последно от БЪЛГАРИЯ