Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Ако четете статиите ми от известно време, ще знаете, че никога не преувеличавам. Също така ще знаете, че за последната година моите прогнози, оценки и интерпретации са абсолютно точни.

Сега повече от всякога имам нужда от вашата помощ. Освен ако не работим заедно, сме обречени. Имам нужда от вашата помощ, защото с тази статия трябва да достигнем до милиони. И тъй като големите платформи и основните медии ме забраниха, не мога да достигна тези милиони без вас.

Вярвам, че това е най-важната статия, която някога ще прочетете. Трябва да я споделите. През следващите няколко дни не трябва да правите нищо, а да изпратите тази статия до всички, които познавате, или не знаете, до всеки който има имейл адрес. Изпратете я и на всеки журналист, чийто имейл адрес можете да намерите.

Помните ли видеото, в което Бил и Мелинда Гейтс седяха и се присмиваха, докато говореха за това как следващата пандемия ще накара хората да седнат и да я забележат?

Е, мисля, че знам какво ще се случи. Всички знаем, че злият елит, организаторите на „Дневен ред 21“ и „Голямото нулиране“, през цялото време са имали за цел да убият между 90% и 95% от населението на света. За съжаление се страхувам, че вероятно е твърде късно да спасим много от онези, които са вече се ваксинираха. Милиони са обречени и се страхувам, че мнозина ще умрат при следващия им контакт с коронавируса.

Но нещо се обърка сериозно с плановете на елита.

Резултатът е, че сега тези от нас, които не са взели ваксината изглежда, че също са в сериозна опасност. Трябва да поддържаме имунната си система в най-доброто и състояние, като се храним разумно и приемаме добавки с витамин D. А и в един момент може да се наложи да се пазим от тези, които са се ваксинирали. Вярвам, че сега те са много реална опасност за оцеляването на човешкия вид.

От по-дълго, отколкото обичам да мисля за това, предупреждавам за опасностите от ваксините за ковид-19. Знам, че всъщност не бива да се наричат ваксини (въпреки че една официална дефиниция е променена, за да ги приспособи), но ако ги нарека генна-терапия, хората, до които се опитваме да достигнем, на които им е казано, че са ваксини, няма да разберат, за какво говоря.

Преди почти точно година предупредих, че причината, поради която рискът от коронавирус се преувеличава, е отчасти свързано със създаването на задължителната програма за ваксинация.

Фалшивата пандемия с ковид-19 е създадена отчасти за да се намери оправдание за ваксините – вместо ваксината да бъде създадена като решение на предполагаемата заплаха породена от ковид-19.

От месеци предупреждавам, че експерименталните ваксини са опасни и произвеждат много потенциално смъртоносни странични ефекти. Знаменитостите и много лекари грешат, като предоставят успокоение на публиката. Бях прав с предположението ми, че ваксините могат да убият повече хора отколкото самия ковид-19.

Но сега изглежда вече е по-вероятно, че ваксините ще са отговорни за смъртта на стотици милиони, които не са били ваксинирани.

Моето дългосрочно мислене винаги е било, че измамата ковид-19 е била планирана с цел: да се убият колкото се може повече от възрастните хора и немощните, и да се въведат задължителните ваксинации. Това казах в първия си видеоклип в средата на март 2020 г. Разбира се, имаше и план за унищожение, и след това преоткриване на икономиката за да задоволи изискванията на „Дневен ред 21“ и „Голямото нулиране“.

Дни след като този видеоклип се появи за първи път, бях яростно атакуван в Интернет. Моят запис в Уикипедия също беше драстично променен. Подробностите за всичките ми книги, телевизионни сериали и колони бяха премахнати. Описаха ме като дискредитиран теоретик на конспирацията. Направих видео, обясняващо как е променен записът в Уикипедия, за да се демонизира и дискредитира с него. Много други, които поставиха под съмнение официалната линия за ковид-19, страдаха по същия начин. И разбира се „BBC“ и националната преса се присъединиха, като нападнаха онези, които се осмеляват да поставят под съмнение официалната линия, като излъчват неприемливи истини.

Но сега се страхувам, че геноцидните лунатици, конниците на Апокалипсиса, които са планирали тази измама, ни водят към Армагедон.

Отдавна вярвам, че архитектите на измамата са очаквали, че ще умрат милиони. Сега обаче вярвам, че злите умове, създали тази измама, драстично подценяват опасността от експерименталните ваксини, които се популяризират толкова силно. Милиони, които бяха ваксинирани с една от ваксините за ковид-19, могат да умрат в резултат точно на тези ваксинации. Ще обясня как и защо след малко.

Измамата започна, разбира се, с дивите прогнози направени от Фъргюсън от Имперския колеж. Фъргюсън е математически модел с ужасяващи резултати. Хората, които планират измамата знаеха, че прогнозите на Фъргюсън са абсурдни. Знаели са сигурно, че данните на Фъргюсън са смущаващо лоши, но въпреки това прогнозите им бяха използвани като извинение за заключванията, социалното дистанциране, маските и затварянето на училища и болнични отделения. Всичко това беше пълна лудост. Логичното нещо беше да се изолират хората, които са имали инфекция, по същия начин, по който се казва на хората с грип да останат вкъщи за да защитят най-уязвимите, най-вече възрастните със сърдечни или гръдни заболявания. Обаче политиците и съветниците направиха всичко това погрешно, а тези които поставяха под съмнение случващото се бяха демонизирани и заглушени, цензурирани.

Факт е, че имунната система на здравите хора се засилва чрез взаимодействието им с другите. Здравите деца и младите имат много мощна имунна система. Наистина само възрастните хора са най-вероятно застрашените от нов вирус, но въпреки това световните политици и техните съветници умишлено ни въведоха в програмата за масова ваксинация.

Първоначално обществеността беше уверена, че само чрез огромна програма за ваксинация може да си върне част от загубените свободи. Това винаги е било опасна глупост. Въпреки това експерименталните ваксини, които бяха одобрени толкова бързо, никога нямаше да направят това, което им се казваше на хората. Те не са предназначени за предотвратяване на инфекция или предаването и. Ваксините не спират хората да се заразят от ковид-19, нито спират разпространението му, ако се заразят. Ваксините помагат в много минимален способ да се ограничи сериозността на симптомите при някои от инжектираните. Това не се вярва от повечето хора, разбира се. По-голямата част от хората, които са били ваксинирани, вярват, че са били защитени срещу инфекцията. Това беше поредната измама.

Освен доста важния факт, че не правят това, което хората си мислят, че правят, има три огромни проблема с ваксините.

Първият проблем, разбира се, е, че тези експериментални ваксини вече се оказаха отчайващо опасни – убиха вече много хора и предизвикаха сериозни нежелани реакции при много повече. За размера на този конкретен проблем може да се съди по факта, че дори властите признават, че вероятно ще бъдат отчетени само 1 от 100 смъртни случая и сериозните наранявания свързани с ваксините. Невъзможно е да се изчисли, колко хора ще умрат от проблеми с алергии, сърдечни проблеми, инсулти, неврологични проблеми, или колко ще бъдат ослепени, или парализирани. На уебсайта ми има списък с хора, за които е известно, че са били наранени или убити от ваксините. Това е ужасяващ списък за четене. Броят на жертвите е ужасяващ, но повечето власти продължават да настояват, че всичко това са съвпадения. Когато някой умре в рамките на 60 или 28 дни след положителен тест за ковид-19, дори и ако резултатът от теста е фалшив, той автоматично се третира за умрял от ковид-19, за да се увеличат числата на статистиките им. Обаче когато здравите млади хора умрат в рамките на часове след ваксинацията, смъртните случаи се отхвърлят като съвпадение. Колко трагични съвпадения само.

Вторият проблем е проблемът с имунната система, известен като патогенно грундиране или цитокинова буря. Това което се случва, е, че имунната система на човека, който е бил ваксиниран, ще бъде подготвена да реагира по много драматичен начин, ако този човек влезе в контакт с вируса в бъдеще. Резултатът може да бъде катастрофален и това е, което се страхувам, че ще се случи през есента и зимата. Хората, които са били ваксинирани, ще имат сериозни проблеми при следващия си контакт с коронавируса. Тогава имунната им система ще реагира прекалено силно и точно тогава ще има много смъртни случаи.

Пациентите не са били официално предупредени за този проблем, въпреки че доказателствата са публикувани в „Международния журнал за клинична практика“ още от октомври 2020 г. Докладът е озаглавен „Разкриване на информираното съгласие на субектите на ваксиналните изпитания от риск с ваксините за ковид-19, влошаващи клиничното заболяване“. Обаче така и няма информирано съгласие за пациентите и подозирам, че повечето лекари остават в неведение относно рисковете.

Възрастните и тези със слаба имунна система са особено склонни да бъдат убити. А какво ще ви причини слаба имунна система? Носенето на маска, изолирането от другите хора и недостатъчното слънчево греене – са три очевидни причини. Пиенето на твърде много алкохол и пушенето на твърде много тютюн, докато сте под домашен арест, не помагат.

Допълнителните смъртни случаи вероятно ще настъпят през есента, когато ваксинираните лица са най-склонни да бъдат изложени на вируса. Коронавирусът се разпространява най-бързо през есента и зимата.

В резултат на епидемията от заболявания и смъртни случаи, която ще се случи, правителствата ще започнат да насърчават следващия кръг от ваксинации. Разбира се, ще се говори много за мутации и ще бъдат произвеждани и силно популяризирани нови приготвени набързо ваксини от известни личности, които не знаят нищо за медицината или ваксините. Лекарите, които разбират опасностите, и които се съмняват във ваксините, както обикновено, ще бъдат цензурирани.

Удивително е, но вярвам, че хората зад тази измама бяха наясно, че ще се случи това. Всичко беше част от злия им план.

Знаеха, че ще има увеличение на смъртните случаи през есента и зимата. Винаги са планирали да обвиняват за смъртните случаи новите щамове на ковид-19, една от многото хиляди мутации, които ще се появят до есента. Отдавна подозирам, че в крайна сметка ще насърчават ваксинациите на всеки няколко месеца, или дори по-често, дори всеки месец. Първоначалната ми употреба на думата измама имаше за цел да критикувам отговора на грипоподобната вирусна инфекция. Отговорът беше много преувеличен.

Подозирам, че затова Бил и Мелинда Гейтс се усмихваха, когато намекваха, че може да не приемаме на сериозно първата пандемия, но че ще се отнасяме към следващата пандемия много по-сериозно. И вярвам, че те, както и всички останали замесени в тази измама предполагаха, че ще бъдат напълно в безопасност, защото всъщност не са се ваксинирали. Подозирам, че много от елита и по-важните знаменитости са били инжектирани с плацебо вместо с някоя от експерименталните ваксини. Те просто никога не са били изложени на риска за да бъдат убити от ваксината, или да бъдат тежко наранени от нея, или да развият патогенно грундиране, и след това да бъдат невероятно уязвими при следващия контакт с вирусна инфекция. Мисля, че елитът смяташе, че е в безопасност. Мисля, че са измислили план, който да доведе до милионни смъртни случаи, но който няма да им навреди. Но вярвам, че са допуснали огромна, решаваща грешка.

Медицинска сестра: Политиците получават инжекция с плацебо вместо мРНК (иРНК) «ваксина»

И това ни води до третия проблем – проблем, който не мисля, че са очаквали.

Този проблем току-що беше очертан от д-р Герт Ванден Боше, който е много известен специалист по ваксини. Всъщност първоначално бях скептичен към казаното от него, защото д-р Боше преди това е работил с „GAVI“ и фондацията на Гейтс, тоест той е последният човек на света, който може да бъде описан като противник на ваксинациите. Д-р Боше посочи, че ваксините, които се използват в момента, са погрешно оръжие, което да се използва за войната срещу тази вирусна инфекция.

Катастрофално е, защото като даваме ваксини на милиони души, ние учим вируса как да мутира и да стане по-силен и по-смъртоносен. Опитът да се създадат нови ваксини за нови мутации просто влошава нещата, защото учените не могат да изпреварят мутиралите вируси. И хората, които са били ваксинирани, сега споделят мутирали вируси с околните. Мутациите стават все по-силни и смъртоносни. Прекратяването на заключванията (локдауните) ще бъде перфектно определено за да се гарантира, че новите мутации на вируса ковид-19 се разпространяват надалеч.

Има и друг свързан проблем.

Обикновено телата ни съдържат бели кръвни клетки, които ни помагат да победим инфекциите. Клетките, наречени NK-клетки (NK означава естествени убийци) помагат да се убият нахлуващите лоши клетки. След като NK-клетките свършат своята работа, нашите антитела се появяват и изчистват бъркотията.

Д-р Боше обаче обяснява, че ваксините за ковид-19 предизвикват производството на много специфични антитела, които се конкурират с естествените защитни сили на хората инжектирали си ваксината. Естествените защитни механизми на ваксинираните се потискат, тъй като специфичните антитела, произведени от ваксината ги поемат. И тези специфични антитела, тези произведените от ваксините, са постоянни. Те са там завинаги в телата на ваксинираните.

Катастрофалният резултат е, че естествената имунна система на десетките или стотиците милиони, които се ваксинират в момента, се унищожава много ефективно.

Тяхната имунна система няма да може да се бори с някаква мутирала вариация на вируса, която се развива в телата им и тези мутирали вируси могат да се разпространят и в общността. Вярвам, че затова се появяват нови вариации на вируса в райони, където ваксината е приложена на много хора.

Изводът е, че инжектирането с ваксините ще даде възможност на вируса да стане безкрайно по-опасен. Всеки ваксиниран човек има потенциал да стане масов убиец, тъй като телата му се превръщат в лаборатории, произвеждащи смъртоносни вируси. И още по-лошото е, че някои от ваксинираните индивиди могат да станат асимптоматични носители – разпространявайки смъртоносните вируси около себе си.

Хората, които са приели ваксината, няма да могат да реагират на мутациите, тъй като тяхната имунна система е превзета от изкуствена защитна система, дадена им от ваксината и предназначена да се бори с оригиналната форма на вируса ковид-19. Ваксинираните лица ще бъдат изложени на много голям риск, когато новите мутации започнат да се разпространяват. Телата им са постоянно и изключително предназначени да се защитават срещу форма на вируса, която бързо излиза от употреба.

Даването на нови ваксини няма да помогне, тъй като мутиралият вирус няма да бъде уязвим. Учените, които правят ваксини, няма да могат да изпреварят мутиращия вирус. Това трябваше да се предвиди. Ето защо грипните ваксини често не действат.

Политиците и техните съветници ще лъжат и обвиняват тези, които не са взели ваксината, за развитието на новите мутации и за нарастването на смъртните случаи, които предстоят.

Но ако д-р Боше е прав, а аз вярвам, че е така, тогава ваксинираните лица ще застрашат човечеството. Те ще бъдат основната заплаха за всеки, който е бил ваксиниран. Но те също ще бъдат и основна заплаха за не-ваксинираните, тъй като вирусите, които ще отделят, са по-опасни от първоначалния.

Намираме се на много опасна територия.

Ако не спрем тази програма за ваксинация сега, не е преувеличено да се каже, че бъдещето на човечеството е изложено на риск.

Това ли е било в съзнанието на онези, които се опитват да ни продадат „Великата нулировка“? Не знам. Може би целта им през цялото време беше да ни убият всички. Или може би техният зъл заговор току-що е излязъл извън контрол.

Във Великобритания Фъргюсън, Ханкок, Уити и Валанс винаги ми се струваха изцяло погрешните хора, които да ръководят реакцията на нацията. В САЩ вярвам, че д-р Фаучи е грешният човек.

През цялото време се страхувах, че са избрани точно, защото са грешните хора. Всичко, което са направили е било грешно за нас, но е правилно за тях и злата кабала, популяризираща „Дневен ред 21“ и „Голямото зануляване“.

Настояването за потискане на свободния дебат ни доведе директно в тази бездна. На никой от тези хора не би трябвало да бъде разрешен такъв контрол над живота ни, но чрез потискане на всички разпитващи се опозиции по никога не правен начин и потискане на фактите, основните медии и Интернет гигантите, влошиха нещата безкрайно много. Мислят ли, че ще бъдат в безопасност?

Съществува реален риск, че вместо просто да убият 90% – 95%, както злият елит първоначално желаеше, те могат да убият всички по погрешка: биха могли да унищожат човечеството.

Имаме много малко време за да се спасим. Трябва да подсилим имунната си система и по ирония на съдбата е възможно да се наложи да се пазим от хората, които са били ваксинирани. През следващата седмица ще напиша статия за това как можете да засилите имунната си система.

Сега виждате ли защо това е най-важната статия, която съм написал относно ковид-19, и най-важната, която някога сте виждали?

Не мога да достигна до масовите медии, които просто потискат истината и отказват всякакви дебати или дискусии. YouTube, например, няма да позволява видео клипове, които поставят под въпрос нещо, популяризирано от злите власти.

Затова изпратете тази статия на лекари и на журналисти, на приятели и роднини. Сподели, сподели, сподели. Може би можем да убедим хората на власт, че те не са имунизирани срещу бедствието, което предстои. Можете лесно да я споделяте от vernoncoleman.org

Надявам се д-р Боше да греши. Надявам се аз да греша. Но всичко в тази статия се нуждае от проучване. И ако тези страхове не бъдат разгласени и разследвани, тогава ще знаем със сигурност, че планът им е да убият, колкото се може повече от нас. Не може да има друг извод.

ANONYMOUS BULGARIA

Анализ на случващото се от началото на 2020 година, както от медицинска, така и от човешка гледна точка. Това видео, както лекарят казва, е: „Най-важното, което някога съм правил!“

Око да види: «Чуйте мнението на д-р Върнън Колман, който споделя изказване на д-р Бош: „Ваксинирайки милиони души, ние учим вируса как да мутира и да стане по-силен и по-смъртоносен. Ако се опитаме да направим нови ваксини за новите мутации, просто ще направим нещата по-зле, защото учените просто не могат да изпреварят мутациите на вируса. Ако хората, които вече са ваксинирани, споделят мутациите на вируса с всички около тях, новите мутации стават все по-силни и по-смъртоносни. Всяко ваксинирано лице притежава потенциала да стане масов у…“ И други интересни подробности.»

ВИДЕО

Видеото е преведено и предложено за разпространение от екипа на „Отвъд оградата“.

ПО ТЕМАТА

ЕКСПЕРТ ПО ВАКСИНИТЕ ПРИЗОВАВА ДА СЕ СПРЕ ВАКСИНАЦИЯТА СРЕЩУ КОВИД-19

Водещият ваксинолог Герт Ванден Босше, който преди известно време работи за корпорация на Бил Гейтс, публикува открито писмо за ваксинирането срещу коронавируса. Според него използването на препарати против ковид-19 може да причини глобално снижаване на имунитета при хората.

Експертът, който е привърженик на ваксините, предупреждава за възможни дългосрочни последици, които могат да предизвикат ваксините против коронавируса, и предлага по най-бързия начин да се спре кампанията по масовото ваксиниране. Д-р Босше предупреждава, че светът създава „неконтролируемо чудовище“ и превръща ваксините в „биологическо оръжие за масово унищожаване“.

„Колкото повече прилагаме тези ваксини за имунизиране на хората в разгара на пандемията, толкова по-заразен става вирусът и човечеството ще плати висока цена заради пускането от бутилката на „неконтролируемото чудовище.“ – пише Герт Босше.

От текста на писмото му става ясно, че Босше не е против ваксинирането и всячески го поддържа, но, според него, използването на подобен тип експериментални профилактични ваксини е нецелесъобразно и опасно по времето на вирусната пандемия.

„Циркулиращите мутации на вируса, възникващи при пандемия, могат да причинят появяването на много по-опасни щамове на вируса…“ – пише Герт Босше.

Мутациите могат да бъдат толерантни, т.е. търпими, към компоненти на днешните ваксини. Загубата на вирусния имунитет, според Босше, е една от главните заплахи от масовото ваксиниране.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)

 

Проф. Долорес Кейхил – ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ

 

МНОГО И ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница