Президентът Тръмп ще бъде преизбран! (СЦЕНАРИЯТ)

 

Днес гласовете на избирателните колегии ще бъдат запечатани и изпратени от специален превозвач до Вашингтон, където ще останат запечатани до 6 януари, когато Камарата и Сенатът ще влязат в обща сесия за отваряне на гласовете. Медиите ще ви накарат да повярвате, че всичко е приключило и Джо Байдън вече е официално президент …

На 6 януари Нанси Пелоси ще седне с останалите членове на Камарата, тъй като няма специална власт или правомощия за изслушването … Вицепрезидентът Майк Пенс ще има всички правомощия като президент на Сената за този ден и ще приеме или отхвърлете предложенията, за да решите следващите стъпки от събранието.

Не забравяйте … Майк Пенс е с пълна власт този ден, както е записано в Конституцията. Бюлетините ще бъдат заверени днес, но това не означава нищо …

Гласуванията ще бъдат отворени и в този момент един член на Камарата би могъл и най-вероятно ще вдигне ръка, за да възрази на вицепрезидента относно състоянието на гласовете на избирателите. Това възражение може да обхваща измама или друга причина и с изпращането на това възражение всичко се променя. Всичко!

Камарата и Сенатът ще се разделят в продължение на два часа (поне), за да обсъдят, след което да гласуват. Гласуването ще бъде за сенатор, като вицепрезидентът е решаващият глас, ако е необходимо в Сената, докато гласът в Камарата ще бъде само ЕДИН глас за делегация, за държава, а не за член на Камарата! Републиканците имат 30 гласа на делегации в сравнение с 20 гласа на демократите.

Ако този сценарий се изпълни, президентът Тръмп ще бъде преизбран.

Демократите, медиите, социалните мрежи и глобалистите по целия свят ще дойдат необвързани и ще избухне хаос. Голямо.

Президентът Тръмп се опитва да постъпи правилно и първо да премине през съдилищата, да разкрие цялата измама, но всички ние знаехме, че нито един от съдилищата, дори Върховният съд не иска да докосне този въпрос с 10-футов стълб!

Ето защо нашите предци са били толкова блестящи, защото са знаели, че подобно нещо може да се случи някой ден. Така че, не слушайте медиите и всичките им измами и лъжи. Всичко, което трябва да направите, е да прочетете Конституцията и знаете, че законът, политиките и процедурите в крайна сметка са на наша страна.

  • Адвокат Джена Елис

Превод: Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

Доналд Тръмп обяви победата си на изборите

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Доналд Тръмп спечели лавинообразно, – “Операция ужилване“ е в ход (ВИДЕА – БГ СУБ)

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times