През 2024 г. на Генералната асамблея в ООН ще бъде обявено възстановяването на СССР (ВИДЕА)

/

Путин

Казахстан ни е най-близкият, стратегически съюзник. Назърбаев бе най-грамотния ръководител на постсъветското пространство. Той извърши уникално дело – създаде държава на

територия, където никога не е имало държава. Казахите не са имали държава.

ВИДЕО

Ако републиката е влязла в състава на СССР, получила в своя багаж огромно количество руски земи, традиционни руски исторически територии и след това е решила да излезе от този съюз, то тогава да си тръгне с това, с което е дошла. И да не отмъква със себе си подаръците от руския народ!

ВИДЕО

Никонов,

внук на Молотов, депутат, председател на Комитета по образование и наука. Член на Президиума на Генералния съвет на Единая Россия. Доктор на историческите науки, декан на факултета по държавно управление в Московския Държавен Университет:

“Територията на Казахстан е голям подарък от страна на Русия и Съветския Съюз.
В сравнение с територията при Богдан Хмелницки, когато влизат в състава на Руската империя, днешна Украйна се е увеличила 8 пъти, при това с усилията и кръвта на Русия.”

ВИДЕО

Пушков,

депутат, председател на Комитета в Държавната Дума по международни дела, Сенатор на Руската Федерация, председател на комисия в Съвета на Федерацията по информационна политика:

“Украйна се създава през 1918 година, като повечето територии са подарени от Съветския Съюз.”

Назърбаев,

първият президент на Казахстан:

“Страната се разби на парчета. Единният икономически организъм се развали. Всичките негови части станаха нарязани.”

Следващият текст е от 20 минутно видео на Евгений Фьодоров, НЕОФИЦИАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ПУТИН;

  • Член и бивш Заместник Председател на Комитета по бюджет към Думата;
  • Член на Централния Политически съвет на Единнaя Россия;
  • Действителен държавен съветник на РФ;
  • Кандидат на икономическите науки;
  • Воювал в Афганистан;
  • Полковник от запаса;
  • Координатор на НОД – НАЦИОНАЛНО-ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ С ЛИДЕР ПУТИН.

ВИДЕО

Има 2 различни понятия – етнос и държава.

За държавата – да речем, имате двор. Ясно, че за хиляди години този двор е имал стотици собственици. Но съда го интересува само последното свидетелство за собственост. Последното свидетелство за собственост на земята, където е Казахстан е издадено от РСФСР (Руската Съветска Федеративна Социалистическа Република) през 1936 година.

За етноса – Русия не е етническа, още при основаването на Киевската Рус е имало 140 националности и славяните са били само една част от тях, другите са били казахи и т.н. Имало е 4 конфесии, не е имало православие (донесено е после от България, казва го дори днешният патриарх Кирил).

През 1991 година СССР допусна незаконни действия, които сега просто спокойно се изправят. 2020 година записахме в Конституцията си, че Русия е законен правоприемник и право продължител на Съветския Съюз.

Съветският Съюз е ликвидиран незаконно. Русия не е излизала от Съветския Съюз. Декларациите за суверенитет на РСФСР, както и на Казахстан не съдържат пункт за отказване от Съветския Съюз, никъде не се споменава за неговата ликвидация. И въобще няма нито едно решение за ликвидация на СССР, няма такъв документ.

Това, че в СССР и РСФСР е имало предатели, не спорим. Тези предатели сега се сменят в резултат на новата държавна политика. Но правовата страна е останала и може да се обърнем към съда.

Преди месец Върховният Съд на Русия прие решение, че 60 съдии от Литва, Латвия и Естония са приемали решения с незаконен характер през 1991 година. Те са обявени за нарушители на закона на СССР и ще бъдат привлечени към отговорност.

Това е само началото на процеса. След това ще има история и по Украйна, и по другите републики. Връща се клетвата, която аз лично, като офицер съм давал на Съветския Съюз. Клетва се дава в живота един път.

1990 и 1991 година бе създадена конструкция от независими държави ВЪТРЕ В СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ. Тази конструкция е отразена, както в декларацията за независимост на Русия, така и в декларациите за независимост на останалите републики. А решение за прекратяване членството в Съветския Съюз или за неговото ликвидиране няма никъде. Например, сега Казахстан е независима суверена държава в състава на Съветския Съюз, както определиха 76.4% от нашите народи на референдума за съхраняване на Съветския Съюз на 17 март 1991 година.

Съществуват 2 нива за изпълнение решението на съда:

1-во ниво е за съответствие с международното право. Тоест, след съдебно решение на територията на Русия за незаконността на решението на Горбачов и някои лица за ликвидирането на СССР,

ще бъде уведомена световната общност за възстановяването на Съветския Съюз, като правова реалност. От този момент, по международното право всички територии на Съветския Съюз, които са отделени от него, стават незаконни сепаратистки територии. Украйна например, цялата става сепаратистка територия.

Само да обявим според международното право възстановяване границите от 1945 година, НАТО ще признае тези граници, не се и съмнявайте. За това съществува цял комплекс, предвиден във военната доктрина на Русия. Този комплекс се признава от всички страни и той е за правото за защита на своята територия. На това се крепи международното право.

Всички уважават границите от 1945 година. Трябва просто да се възстановят по съдебен ред. Всичко е много просто.

2-то ниво – на планетата Земя живеят нации и народи, от хиляди години. Има методи за сформиране на държава. Многонационалната Руска държава се формира 1500 години и получи най-голямото признание в света, защото признанието, това е територията. Не трябва да се измисля нищо друго, освен това, което са измислили нашите предци за 1500 години – метод за формиране на руската държавност. Защитно-отбранителен, многонационален, с поддръжка на етноса, който живее там и защита от външния фактор. Съветската държавност излезе от тази основа.

Това, което трябва да направим, е да върнем суверенитета и основата на руската многонационална държавност. 1 юли 2020 година Русия сложи в Конституцията си, че е правоприемник и право продължител на Съветския Съюз. Трябва да се върнем не в Съветския Съюз, от гледна точка на вътрешното устройство, а в руската хилядолетна държава.
И тази процедура ще позволи, имайки 1/3 от световното богатство на нашата земя да имаме 1/3 от световния доход. Всеки, който се откаже да излезе от нашето единно Отечество, автоматически ще получи своя дял от тази 1/3 от световния доход, грубо казано. Това ще бъде обезпечено от руската и съюзна военна система, системата на собственост, национализация на собствеността, национализация на олигарсите, национализация на валутата, висок жизнен стандарт, мощно национално саморазвитие, право да се вземат решения от името на гигантска държава и народ, право на власт в единната държава, пример грузинецът Сталин, украинецът Хрушчов, молдовецът Брежнев. Ще получите в свое разпореждане гигантска държава, огромна икономика и всичко останало.

Текстът до края е от следното 5 минутно видео:

Няма нито една страна, без която историята би била възможна. Просто има страни, като Русия или Китай, които на историята влияят повече, а има и такива, които влияят по-малко. На планетата Земя, всичкото място е поделено. Тук няма не поделени участъци земя. И те са се поделяли многократно. Ето в Казахстан – била е Златната орда, Тимур, други, делили са територията му многократно. Тук няма нещо ново. Съответно, всичко лошо, което става на планетата Земя, това е преразпределянe на това, което вече го има. И от тук, факторът война. Висшата форма на преразпределение, това е войната. Чрез войни става изменението на териториите. И това е узаконено. Обърнете внимание, по международното право войните не са забранени. ООН, като част от международното право само определя справедливостта на войната или несправедливостта ѝ. Тоест, международното право е построено на върховенството на 200 нации, формирали се в резултат на Втората световна война.

И Тръмп го каза, че за да има даден народ държава, критерият е дали държавата му я е имало 1945 година. Вижте го в 30 секунди с руски субтитри:

Ако има, не дай Бог, Трета световна война, нациите може да се изменят. Някои да се обединят (по военен път), някои да се разрежат (по военен път), друг път няма. Защото цялото човечество е построено в резултат от конфликти. Както е построен и светът на животните в гората.

Ако елените не се обединят, вълците ще изядат сърните. Руската школа за принципи на държавно строителство е с основа равенство на народите със защитно-отбранителен характер на държавността. Тоест, на вас ви разрешават да влезете в състава на Русия и вие приемате такова решение, за да останете живи в тази конкурентна борба. Грубо казано, зайците знаят, че в това място вълци не ядат. Вълкът иска, но разбира, че там не може да влиза, там е руската армия, руския флот, многонационални! Край! И по принципа на равенството, на заека му казват “Ти ще бъдеш равен с останалите, тук няма други зайци, които да са по-равни от теб и ще си имаш своята култура”.

Мултипликационният сериал „Семейство Симпсън“ е известен с предсказанията си.

Както казва Фьодоров, ще обявим на световната общност (ООН) възстановяването на СССР. Ще стане 2024 година, защото тогава е следващата Генерална асамблея на ООН. Вижте го в 1 минутното видео:

Точната дата на възстановяването на СССР, предсказана в Симпсън

ВИДЕО

Още 20 сбъднали се предсказания в 11 минути на „Семейство Симпсън“.
От 8-ма минута е за СССР.

ВИДЕО

  •  Олег Костадинов, Яндекс

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница