Прекаралите СОVID имат имунитет – дори без антитела (ДОКЛАД)

Пациенти, възстановили се от Ковид имат имунитет – дори без антитела, сочи ново проучване

Ново проучване в Израел потвърждава, че повторните инфекции са изключително редки и сочи, че серологичните тестове за антитела не отразяват имунитета.

Ново проучване, проведено върху израелски здравни работници, показва, че хората, заразени с коронавирус, развиват силен имунитет срещу вируса – дори когато нивата на антитела срещу Ковид са ниски или дори не съществуват.

Според репортаж във вторник на Channel 12, изследователски документ, подписан от д-р Тал Брош, шеф на инфекциозното отделение на болница Асута и член на правителствената комисия за разпространение на ваксината срещу коронавирус, установи, че реинфекциите с Ковид са изключително редки и че широко разпространените серологични тестове за Ковид антитела са неефективни при определяне дали човек е развил имунитет срещу вируса.

„Според съществуващите днес данни серологичните тестове за наличие на антитела не са ефективен инструмент за оценка дали има достатъчно ниво на антитела, създаващо имунитет срещу инфекция, както след естествена инфекция, така и след ваксинация“, се казва в документа от проучването.

Авторите на изследователския документ отбелязват, че проучванията показват, че нивата на антитела срещу Ковид обикновено спадат значително в кръвни проби, взети от възстановили се пациенти след четири до осем месеца от момента на инфекцията. Независимо от това, дори лица без антитела срещу Ковид имат ефективен имунитет срещу вируса.

Проучването изследва около 12 000 здравни работници, които са били заразени с коронавирус, след което са се възстановили. Докато някои от лицата развиват антитела според серологичните тестове, други не. Резултатите от серологичните тестове обаче не дават индикация за цялостния имунитет, установи проучването. Въпреки че много от пациентите нямат измерими антитела срещу Ковид, се установи, че реинфекциите са изключително редки.

„Нямаме данни, които да показват, че нивото на антитела, открити от различните търговски тестове, прави разлика между хората, които са придобили имунитет след възстановяване, и тези, които нямат такъв.“

„Човек, който се е възстановил, трябва да се счита за имунизиран, дори ако е получил отрицателни серологични тестове [антитела]“, заключават авторите, аргументирайки, че серологичното изследване не трябва да се извършва за възстановили се от Ковид пациенти.

Това е второто скорошно проучване, което установи, че реинфекциите са рядкост след естествена инфекция с коронавирус.

Проучване с 43 044 участници, проследявани в период от 35 седмици в Катар, установи, че само 0,02% са имали реинфекция, което предполага, че естествената инфекция създава високо ниво на имунитет за продължителен период от време.

Източник: Arutz Sheva 7
Превод: Измамата Ковид19

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

70% от умрелите ще са от «ваксини» (ДОКЛАД)

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Аутопсия потвърждава убийството на 26-годишен от миокардит, причинено пряко от експерименталната инжекционна течност на Рfizеr

ПО ТЕМАТА

Окончателно разобличаване на вирусологията (ВИДЕО-БГ СУБ) Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID 19 – The Truth! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Ново проучване за ваксинацията сравнява болестите при ваксинирани и неваксинирани хора! (ДОКЛАД)

 

Ваксинираните деца имат повече здравословни проблеми отколкото неваксинираните (ДОКЛАД)

 

79.4% от бебетата починали от внезапна детска смърт са получили повече от 1 ваксина същия ден (ДОКЛАД)

 

Фармацевтичният гигант Мерк спира разработването на СОVID ваксини: преболедуването е по-ефективно

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

СЗО отново трие, лъже и манипулира: Изтри естествено придобития имунитет от своя уебсайт! Тази частна организация трябва да бъде публично закрита и съдена за СОVID геноцид срещу човечеството!

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница