Престъпления срещу човечеството: Правителството на Обединеното кралство публикува 21-вия доклад за нежеланите реакции към „ваксините“ за C0VID

1 000 000 пострадали от ваксините, които не са ваксини добре ли е?
И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Правителството на Обединеното кралство/ Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти (MHRA) публикуваха своята 21-ва актуализация на нежеланите реакции към ваксините за C0VID-19, които са били докладвани на схемата за жълти карти на MHRA, и ние остана да се чудим дали полицията ще започне да се надига и да обърне внимание на шокиращия брой и тежест на нежеланите реакции, които са претърпели сега, когато пенсиониран полицейски служител е подал наказателна жалба в полицията с подкрепата на д-р Тес Лори и адвокатката Клеър Уилс Харисън.

Схемата за жълта карта на MHRA събира съобщения за нежелани реакции към ваксините за С0VID-19 от 9 декември 2020 г., ден след като ваксината на Пфайзер е била приложена за първи път в Обединеното кралство съгласно разрешението за спешна употреба, което ѝ е било издадено от MHRA.

От тази дата до 16 юни 2021 г. в схемата за жълта карта са докладвани 973 435 нежелани реакции, включително 1 356 смъртни случая. Само този брой нежелани реакции означава, че на всеки 74 инжекции, поставени в Обединеното кралство, е имало нежелана реакция.

Въпреки това тези цифри не показват цялата история, тъй като изключително много хора дори не знаят за съществуването на схемата за жълта карта, а по оценки на MHRA само 1-10% от нежеланите реакции са действително докладвани. Това означава, че действителният брой на нежеланите реакции може да е между 9.7 и 97 милиона, а броят на смъртните случаи – между 13.5 и 135 хиляди.

Със сигурност тези цифри са достатъчни, за да накарат лекарствения регулатор да спре и да преразгледа решението си да издаде разрешение за спешна употреба на експерименталните инжекции за C0VID. Не е вярно, че не им е била предложена помощ при оценката на данните.

Д-р Тес Лори, директор на Evidence-based Medicine Consultancy Limited и EbMC Squared CiC, е силен защитник на ивермектина за ранно лечение на пациенти с C0VID-19 и на 9 юни 2021 г. пише до главния изпълнителен директор на MHRA (Dr Tess Lawrie demands Dr June Raine the Chief Exec of MHRA halts the Covid Vaccine programme immediately due to severe Adverse Reactions and Deaths) д-р Джун Рейн, като предлага помощ от страна на своите компании при анализа на базата данни на жълтите карти поради три въпроса, които е определила като изискващи спешни отговори. Въпросите, които д-р Лори зададе след анализа на нежеланите реакции, докладвани на схемата за жълти карти на MHRA до 28 май 2021 г.:

1) Колко души са починали в рамките на 28 дни след ваксинацията?

2) Колко души са били хоспитализирани в рамките на 28 дни след ваксинацията?

3) Колко души са били инвалидизирани от ваксинацията?

Досегашният отговор на MHRA на писмото на д-р Тес Лори беше мълчалив.

На 19 юни 2021 г., десет дни след като писмото на д-р Тес Лори е изпратено до д-р Джун Рейн от MHRA, пенсионираният полицейски констабан Марк Секстън подава криминално оплакване в полицията на Уоруикшир срещу Борис Джонсън, Мат Ханкок, Патрик Валанс, Крис Уайти, Доминик Рааб, Майкъл Гоув и Надим Задауи. Жалба, която включваше шокиращата статистика за нежеланите реакции и смъртните случаи, причинени от ваксините за C0VID-19, открита в данните от жълтата карта на MHRA.

Оттогава Марк Секстън получава допълнителна подкрепа за наказателната си жалба. Първо, от д-р Тес Лори, която е предоставила изключителни доказателства в пълна подкрепа на пенсионирания полицейски служител, които са изпратени директно на суперинтендант Пийт Хил от полицията в Уорикшир, и второ, от адвокатката Клеър Уилс Харисън.

Клеър Уилс Харисън, която през последните 15 месеца работи неуморно, събирайки доказателства за чудовищните престъпления, извършени от властите срещу британския народ, пише на 23 юни 2021 г. до суперинтенданта на полицията в Уоруикшър, като дава подкрепа и тежест на криминалната жалба на Марк Секстън. Адвокатката изтъква сериозността на отправените обвинения и задължението на полицията да определи номер на престъплението и да започне разследване на обвиненията, отправени към правителството на Обединеното кралство от Марк Секстън, подкрепени от многобройните доказателства, които той е събрал.

В официално изявление, разпространено сред обществеността на 24 юни, Клеър заявява:

„Никой, включително правителството на Обединеното кралство, не е над закона. Законът се прилага еднакво за всички хора. Концепцията на Дайси за правото по отношение на равенството, което е дългогодишен принцип в правото на Обединеното кралство, подкрепя това мнение. Като такава полицията трябва да действа, изхождайки от това, че всеки човек, независимо от неговия ранг или положение, е подчинен на обичайното право на кралството и подлежи на юрисдикцията на същото. НЯМА специални привилегии.

Подкрепям изцяло жалбата на Марк Секстън и настоявам незабавно да й бъде даден номер на престъпление и да започне разследване.

Както инспектор Хил несъмнено знае, неуспехът на полицията да разследва сериозните обвинения може да бъде отнесен до Независимата служба за полицейско поведение (IOPC) и да се поиска съдебен контрол върху решението да не се разследва.“

Сега полицията може да реши дали иска да помогне за прекратяване на сериозните нежелани реакции и ненужните смъртни случаи, причинени от ваксините за С0VID-19, които се наблюдават в Обединеното кралство. Нежеланите реакции към 16 юни 2021 г., според 21-ия доклад на жълтата карта на MHRA, включват следните…

(Използвахме данните, посочени в Анализа на правителството на Обединеното кралство за ваксината на Пфайзер, които можете да намерите тук + Анализа на правителството за ваксината на Оксфорд, които можете да намерите тук.)

Има 13 089 нарушения на кръвта, дължащи се както на иРНК ваксината на Пфайзер, така и на векторната ваксина на Астра Зенека. Те включват 55 случая на имунна тромбоцитопения и 133 случая на тромбоцитопения, докладвани като нежелани реакции към ваксината на Пфайзер. При тромбоцитопения в кръвта ви няма достатъчно тромбоцити. Ако имате тежка форма, може да имате спонтанно кървене от очите, венците или пикочния мехур или да кървите прекалено много, когато сте се наранили.

Тромбоцитопенията е състояние, което се наблюдава заедно с образуването на кръвни съсиреци и за което вече е доказано, че е причинено от ваксината на Астра Зенека. В схемата за жълти карти на MHRA са получени 200 съобщения за имунна тромбоцитопения и 775 съобщения за тромбоцитопения, дължащи се на тази на Астра Зенека, което за съжаление е довело до 6 смъртни случая.

Има 10 546 случая на сърдечни нарушения, причинени от ваксините на Пфайзер и Астра Зенека. Сред тях са 70 случая на сърдечен арест, 505 случая на тахикардия, която представлява изключително ускорен сърдечен ритъм, 53 случая на миокардит, който представлява възпаление на сърдечния мускул, 34 случая на сърдечна недостатъчност и 123 случая на сърдечен пристъп, докладвани като нежелани реакции към тази на Пфайзер.

Миокардитът е състоянието, което според CDC се дължи на ваксината на Пфайзер при млади мъже, но можем да ви кажем, че ваксината на Астра Зенека също причинява това състояние. Към 16 юни са докладвани 42 случая на миокардит като нежелани реакции от прилагането на Астра Зенека, както и 142 случая на сърдечен арест, 1 168 случая на тахикардия, 58 случая на сърдечна недостатъчност и 309 случая на сърдечен удар.

Има 11 105 случая на ушни смущения, причинени от ваксините на Пфайзер и Астра Зенека. Това включва 121 съобщения за глухота като нежелана реакция към продукта на Пфайзер. И 292 съобщения за глухота като нежелана реакция към ваксината на Астра Зенека.

15 739 случая на очни заболявания, които са причинени от ваксините на Пфайзер и Астра Зенека. Те включват 178 случая на увреждане на зрението, 2 случая на внезапна загуба на зрението и 52 случая на слепота, докладвани като нежелана реакция към ваксината на Пфайзер.

Съобщенията за слепота като нежелана реакция към ваксината на Астра Зенека обаче са много повече, като до 16 юни 2021 г. в схемата за жълти карти са подадени 236 съобщения за слепота, 5 съобщения за внезапна загуба на зрението и 610 съобщения за увреждане на зрението.

Има 199 710 нарушения на нервната система, причинени от ваксините на Пфайзер и Астра Зенека. Сред тях са 256 мозъчно-съдови инцидента, 30 мозъчни кръвоизлива и 31 исхемични инсулта, докладвани като нежелани реакции към ваксината на Пфайзер.

Въпреки това броят на различните инсулти, докладвани като нежелани реакции към ваксината на Астра Зенека, е плашещ в сравнение с тази на Пфайзер. Има 146 съобщения за мозъчен кръвоизлив, 77 съобщения за мозъчен инфаркт, 48 съобщения за вътречерепен кръвоизлив и 945 съобщения за мозъчно-съдови инциденти.

Има и 35 съобщения за хеморагични инсулти, 98 съобщения за субарахноиден кръвоизлив и 114 съобщения за исхемичен инсулт, причинени от ваксината на Астра Зенека.

Други нарушения на нервната система, докладвани като нежелани реакции при употребата на Пфайзер и Астра Зенека, включват 715 случая на парализа на Бел, 477 случая на лицева парализа, 131 случая на множествена склероза, 1 417 случая на гърчове и 339 случая на парализа.

Докладвани са 210 168 нежелани реакции към иРНК ваксината на Пфайзер, които са довели до 425 смъртни случая.

Докато при векторната ваксина на Астра Зенека са наблюдавани 745 965 нежелани реакции, довели до 904 смъртни случая.

Докладвани са и 5 смъртни случая, причинени от ваксината на Модерна, и 22 смъртни случая, при които марката на ваксината не е посочена.

Смятаме, че тези цифри са престъпни, а вие? Остава да разберем дали полицията е останала почтена, или сега съществува само за да служи и защитава правителството.

Източник: Дейвид Айк
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ПО ТЕМАТА

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

След CDC и FDA официално предупреди за сърдечно възпаление след екперименталките на Пфайзер и Модерна

След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

Последните данни на VAERS показват 400 000 увреждания след “ваксини“те за C0VID, официален доклад: по-малко от 1% се докладват! (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Над 100 души на ден в Европа мрат от коронаваксини, Великобритания строи ковид-крематориуми

Ковцете се чудят кой ковиджус да си набодат, за да могат успешно да заемат мястото на лабораторните плъхове в експеримента на фармафията

⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ❗

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница