Приказка за овцете и ДНК-то

Представи си, че си собственик на голямо стадо овце. Ти ги стрижеш, доиш, колиш. Но за да имаш сигурна печалба, трябва да положиш определени грижи – да ги ваксинираш, да ги държиш на топло и сухо. Всеки добър стопанин на стадо овце би се постарал да осигури богата храна (бира, хамбургери, турски сериали и футбол) и определено ниво на социална сигурност на овцете си, защото от това зависи неговата печалба. Важно е да може ЛЕСНО да си преброява овцете. Ако се въведе технология, която позволява да виждаш къде се намират твоите овце по всяко време на деня 24/7/365, с радост би вложил усилия и средства, за да се сдобиеш с тази технология, нали? А ако се разработи метод като CRISPR, който позволява генно да се модифицират твоите овце, така че да не боледуват и да не се бунтуват, а само кротко да си пасат и да дават мляко, с още по-голяма радост би вложил някой долар. Подобна технология би спестила много разходи за ветеринар, за полицай (пардон, куче) и др.

Има различни начини да бележиш овцете си, за да не се обърква твоето стадо със стадата на другите собственици. Например в 19 век са жигосвали добитъка, по подобие на татуировките в нацистките концлагери. После са им слагали знак на ушите, боядисвали са ги с различни цветове и т.н. В 20 век са се въвели пръстовите отпечатъци и снимката на ретината – така наречените биометрични данни в личните документи. Добитък, домашни любимци и шведи дори биват чипирани (доброволно?), за да могат лесно да ги намират стопаните им, когато се загубят или напият.

Още през 2007 год. е изобретена и патентована невидима лазерна татуировка (на челото или на ръката) за да може добитъка да осъществява банкови операции, покупки и продажби само с едно движение на инфра-ред скенера, като писукащ бар-код в супермаркет. Трябва само овцете да привикнат да бъдат сканирани с апаратче, долепено до челото, на влизане в съда, на летището, в училище … уж че им мерят „температурата“ заради някакъв измислен ‚вирус“ муа-ха-ха. Какви тъпи овце!

Още по-добре би било ако няма нужда от въвеждане на специален чип за проследяване, нито татуиране на номер на ръката или челото. Какво би станало ако самите овце имат вътре в себе си, във всяка своя клетка, молекула ДНК, която излъчва специфичен за всяка овца електромагнитен отпечатък, наречен DNA pattern, DNA fingerprint, ID 2020. Вълновата функция на ДНК може да бъде прихващана от мрежа високочестотни кули, които ще бъдат свързани със СУПЕРКОМПЮТЪР. Такива суперкомпютри ще бъдат изградени в 8 европейски страни, вкл. в България. По този начин ще бъде възможно да се прави дистанционна диагностика на жизнените показатели на всяка овца, да й се предписват лекарства от разстояние, без да я посещава ветеринар, да се следи местоположението й. Ще се вижда коя овца с кой овен се чифтосва, какви са нивата на хормоните й, тестостерон, естроген, холестерол, кръвна захар. Ще може да се прави точна прогноза колко ще живее, от какво има вероятност да боледува, дали да й се отпускат кредити от банката, дали е подходяща за експлантация на тъкани и органи.

С технологията CRISPR ще имаме възможност да коригираме гените на всяка овца, която не отговаря на нашите изисквания за добив на вълна и мляко.

Трябва само да съберем ДНК пробите на всички овце. Трябва да имаме повод да вземаме бокално (от устата) или кръвно ДНК или пък да въведем анти-ген тестове.

Но как да стане това, без овцете да се досетят, че им събираме ДНК пробите, за да ги контролираме и използваме още по-ефективно?

Ще инсценираме ПЛАНдемия уж че има „опасен вирус“. Посредством пропаганда и дезинформация ще внушим на овцете страх за собствения им живот и ще ги задължим да си дават ДНК тестовете. Уж че им правим „тестове“ за някаква корона. По цял ден ще ги бомбардираме със снимки на епруветки с кръв, за да свикнат с мисълта, че трябва да си дават тестовете.

До 2025 година трябва да се въведе световна ДНК паспортизация. И всички овце да бъдат затворени в електронен концлагер. Дистанционна диагностика и следене 24/7 за всяка овца.

Има ли рискове операция КУРона да претърпи провал?

Да, най-големият риск е ако някоя от овцете е прочела „Винету“ и някои други книги до края и не вярва на новините от телевизора и на нашите дезинформатори, наречени НОЩ. Такава овца е истинска заплаха за нашето дело, защото може да каже на останалите овце каква е истинската цел на целия този цирк и за какво може да се използва ID 2020.

Затова ще блокираме профилите на такива овце, ще назначим специализирана прокуратура, която да ги тормози.

Проучвания на FEMA сочат, че едва когато повече от 30% от стадото разберат какво престъпление се извършва срещу тях, могат да се зародят автентични движения против зомбирането и ДНК паспортизацията.

Поука от тази басня (приказка за овцете и ДНК-то): внимавайте да не събудите овцете, защото има голяма вероятност да се осъзнаят като свободни същества и да заведат съдебни дела срещу бандата престъпници за престъпления срещу човечеството (пардон, стадото). Такива дела биха били по-големи от Нюрнбергския процес.

CRISPR и кУРоната и защо искат да ни вземат ДНК пробите

Едва сега ми стана ясен цитатът на Бил Гейтс“ „Коригирането на генома (gene editing) ще бъде благоприятно за бедните“.
CRISPR е технология, която открива „дефектния ген“ в генома и го заменя със здрав. Например успешно премахва ген на рак, на диабет и много други дегенеративни заболявания. Ако използваш CRISPR може да живееш до 120-150 години. За обикновения потребител се продава в set kit и представлява една средно — голяма кутия. Лесно е за употреба в домашни условия.
Технологията CRISPR е разработена доста отдавна. Засега от нея се ползват само богати хора, но те не могат да предоставят ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ пазар на компаниите, които са инвестирали в CRISPR.
Скоро вече НЯМА ДА ИМА ДРУГ ВАРИАНТ, и ще се наложи да се премине към масови продажби и приложение.
Както GSM-ите първо десетина години ги използваха само военните, известно време ги купуваха само богатите, а едва след това започнаха да ги купуват и обикновените хора.
С телевизорите и компютрите също е било така.
За да се продават CRISPR пакетите, компаниите, трябва да разполагат с информация кой човек от какви генетични заболявания ще се разболее и съответно какъв комплект CRISPR ще може да му се предложи. Затова сега се инсценира този ФАРС с ДНК пробите.
С тази технология могат да се коригират и гените, които са отговорни за творческия процес, фантазията, агресията и т.н.
В замяна с вечно здраве, ще се наложи да се откажем от частна собственост и граждански права.

Само факти:

1. КУРона вирусните симптоми са същите като при химическо отравяне с радиоактивен торий и/или азотен диоксид. Хим-трасета?
2. КУрона е химически пневмонит, няма вирус
3. Никога не са били изолирани вирусни частици, нито вирусно РНК.
4. Тестовете за К0вид са инструменти за незаконно вземане на ДНК проби.
5. ДНК-то им трябва за ДНК паспортизация и генно редактиране на бедните.
6. CRISPR технологията позволява редактиране на генома на възрастен човек и премахването на нежелани гени – рак, диабет, агресивно поведение, творчески заряд…

В Русия вече са проведени конкурси за компаниите, които ще имат право да редактират гените на овценаселението с CRISPR

Много хора вече са наясно, че „вирус“ няма

1. Дори в официалните документи на Центъра за контрол на заболяванията CDC от 8.10.2020 се твърди, че НЯМА ВИРУСЕН ИЗОЛАТ. В НИКОЯ ЛАБОРАТОРИЯ НА СВЕТА НЕ Е ИЗОЛИРАН „вируса на К-вид“ per se. И никой лекар не знае КАКВО Е КОВИД.

Тези симптоми (кашлица, възпаление на белите дробове, висока температура, виене на свят, загуба на обоняние) са същите , които се получават при химически пневмонит. Отравяне с радиоактивен торий. (забележете, че всеки път преди „нова вълна от заразени“ има обилно пръскане с Хим-трасета). При химическия пневмонит НЕ БИВА ДА СЕ ДАВАТ антибиотици – защото пациентът може да умре.

2. Тестовете за „вируса“ не могат да се използват за откриване на вирус. Лесно проверим факт. „тестовете“ са инструменти за незаконно вземане на ДНК проби.
3. Бойко е поел ангажимент да вземе ДНК проби от 100% от българите
4. ДНК паспортизация, редактиране на гените с CRISPR, въвеждане на ID 2020, дистанционна диагностика и следене със суперкомпютър, свързан с 5 джи мрежата.

Такива суперкомпютри освен в България ще заработят и в още 8 европейски страни.
Държавата ще спести много социални разходи за полицаи и за лекари. Повече от 50% от тях ще бъдат съкратени.
В двете китайски провинции, в които работят такива суперкомпютри, престъпността е спаднала с 90%, а лекарствата се изписват дистанционно, само по ДНК код.

Преди да се инсценира такава ПЛАНдемия, винаги се избират така наречените shills. Това са лекари „вирусолози“, които наглед уж са против официалната позиция на МЗ, но бавно и полека овладяват по-интелигентната част от населението (което има мозък да забележи очевидната измама). Тази контролирана опозиция има ролята на изпускателен клапан за по-грамотните. Очевидно за всички е, че „мерките“ са незаконни“ и е лесно за един такъв „учен“ да се прави на защитник на гражданските права. Така печели доверието на народа и постепенно го убеждава в своята правота. Дори може да бъде „гонен“ и привидно оплюван, за да спечели народната симпатия.
Например подобен „вирусолог“ може постоянно да казва „вируса“ това, „вируса“ онова, ВЪПРЕКИ ЧЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ЧЕ ВИРУС НЯМА. Никога не е изолиран „вирус“ в никоя лаборатория в света. Никой учен не е показал генома на вируса, няма НИТО ЕДНА научна публикация, доказваща, че вирус де факто има.
Но когато един такъв „вирусолог“ му се даде трибуна по всички телевизии, той бавно и постепенно внушава дори и на умните хора, че „вирус има“
Дори може да каже, че има „стаден имунитет“. Как така има стаден имунитет за нещо, което не съществува???
Такъв „вирусолог“ може дори да си направи „тест за КУРона“ – за да покаже на всички граждани, че тестовете са тестове за ‘вирус“ и че могат да се използват за диагностика.
Въпреки че официално се доказа, че тестовете не могат да се използват за вирус. „Трудно се търси черна котка в тъмна стая, особено ако няма котка’
„тестовете“ са само инструменти за незаконно събиране на ДНК
С тази своя дейност подобен „вирусолог“ може да направи много повече поражения върху аудиторията, отколкото официалната пропагандна машина.

До всички здравомислещи хора в България. Проверете тези факти:

1. Вирус няма. Никога в никоя лаборатория в света не е бил изолиран вирусът per se.
2. Симптомите (кашлица, възпаление на белите дробове, задух, висока температура) 100% съвпадат с химически пневмонит. Отравяне с азотен диоксид или с радиоактивен торий.
3. Тестовете не улавят „вирусни частици“ защото такива частици НЯМА. Тестовете са инструменти за незаконно вземане на ДНК проби. Предстои ДНК паспортизация.
В Русия още през 2019 се подписа Указ за ДНК паспортизация.
4. Под микроскоп се наблюдават само екзозоми – фрагменти ЧОВЕШКО, а не „вирусно“ РНК. Клетката отделя екзозоми, когато е подложена на химически или електромагнитен стрес.
Срещу българите и срещу цялото човечество се извършва чудовищно престъпление.
Все още имаме шанс да го спрем!

Въпроси към Народното събрание и лично към Бойко Борисов

 

  1. Какви вещества и с каква цел се разпръскват със самолети над територията на Република България. В тези вещества съдържат ли се токсични съединения и елементи като торий, азотен оксид, литий и др?
  2. Тези вещества предизвикват ли следните симптоми: кашлица, световъртеж, висока температура, задух, загуба на обоняние и др.
  3. Коя организация финансира това пръскане? Откъде излитат самолетите и кой организира тази акция? Плащат ли се някакви суми от държавния бюджет за тези пръскания.  Кое ведомство ги изплаща и на кого? Отчитат ли се тези суми и къде?
  4. Тъй като досега в никоя лаборатория в света няма доказан вирусен изолат, и няма открит геном на „вируса“ на Ковид 19, възможно ли е да не става въпрос за вирусна инфекция, а за химически пневмонит?
  5. Тъй като стана ясно, че тестовете за „Ковид“ не са предназначени да откриват „вируса“, за какво са правят тези тестове?
  6. Събират ли се ДНК и РНК проби от населението? С каква цел? Правят ли се ДНК регистри?
  7. Какви са функциите на Суперкомпютъра за дистанционна диагностика и следене? Той свързан ли е с 5G мрежата? Защо не е проведен обществен дебат преди изграждането на подобни съоръжения и не е получено съгласието на суверена – българския народ?

Настояваме за срочност!

  •  Дарина Йорданова, ФБ

ПО ТЕМАТА

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК
.

 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times