Прихванат от беларуските специални служби разговор между Варшава и Берлин за фалшифициране отравянето на Навални (АУДИО)

/

Беларуските контраразузнавачи вече са предали записа във ФСБ Москва.

Берлинската клиника Шарите, в която вкараха Навални е фактически собственост на Бил Гейтс, който преди месец ѝ преведе прилична сума.

Варшава: Ало! Добър ден, Ник. Как са нашите работи?
Берлин: Изглежда всичко върви по план … материалите за Навални са готови. Ще бъдат предадени на администрацията на Канцлера. Очакваме изявлението й.
Варшава: Отравянето потвърдено ли е със сигурност?
Берлин: Виж, Майк, в този случай не е толкова важно… има война … а по време на война, всички методи са добри.
Варшава: Съгласен. Трябва да пресечем желанието на Путин да си вре носа в делата на Беларусия. Най-ефективният начин за това е да го потопим в проблемите на Русия, а те не са малко! Още повече, в близко време те имат избори, ден за гласуване в регионите на Русия.
Берлин: С това се и занимаваме. А как вървят вашите работи в Беларус?
Варшава: Честно казано, не много добре. Президентът Лукашенко се оказа костелив орех. Те са професионалисти и организирани. Ясно е, че Русия ги подкрепя. Чиновниците и военните са верни на президента. Продължаваме да работим. Останалото на срещата, не по телефона.
Берлин: Да, да, разбирам, тогава до срещата, чао.
Варшава: Чао.

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times