Прихванат от беларуските специални служби разговор между Варшава и Берлин за фалшифициране отравянето на Навални (АУДИО)

/

Беларуските контраразузнавачи вече са предали записа във ФСБ Москва.

Берлинската клиника Шарите, в която вкараха Навални е фактически собственост на Бил Гейтс, който преди месец ѝ преведе прилична сума.

Варшава: Ало! Добър ден, Ник. Как са нашите работи?
Берлин: Изглежда всичко върви по план … материалите за Навални са готови. Ще бъдат предадени на администрацията на Канцлера. Очакваме изявлението й.
Варшава: Отравянето потвърдено ли е със сигурност?
Берлин: Виж, Майк, в този случай не е толкова важно… има война … а по време на война, всички методи са добри.
Варшава: Съгласен. Трябва да пресечем желанието на Путин да си вре носа в делата на Беларусия. Най-ефективният начин за това е да го потопим в проблемите на Русия, а те не са малко! Още повече, в близко време те имат избори, ден за гласуване в регионите на Русия.
Берлин: С това се и занимаваме. А как вървят вашите работи в Беларус?
Варшава: Честно казано, не много добре. Президентът Лукашенко се оказа костелив орех. Те са професионалисти и организирани. Ясно е, че Русия ги подкрепя. Чиновниците и военните са верни на президента. Продължаваме да работим. Останалото на срещата, не по телефона.
Берлин: Да, да, разбирам, тогава до срещата, чао.
Варшава: Чао.

 

Последно от ВИДЕО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще