Програма базирана на микрочипове подкрепена от Бил Гейтс и СИФ ще проследява СОVID състоянието на милиони

Програма, базирана на микрочипове, подкрепена от Бил Гейтс и Световният икономически форум, ще проследява Ковид състоянието на милиони

От 2015 г. Фондация „Гейтс“ подкрепя програмата Khushi Baby в Индия, която е базирана на микрочип технология. Програмата помага за наблюдение на ваксинацията на децата чрез прикачени колиета с микрочип, използващи комуникация в близко поле (NFC).

На 17 ноември LifeSiteNews съобщи, че Фондация Гейтс подкрепя и Microchips Biotech, компания, която създава тип контрацептивни микрочипове, поръчани директно от Бил Гейтс.

През юни Гейтс излъга за участието си в Microchips Biotech в интервю за CBS, казвайки:

„Никога не съм участвал в каквото и да е, свързано с микрочип.“

Десет дни по-късно неговата фондация отпусна на Microchips Biotech още 1 милион долара безвъзмездна помощ.

Всъщност Гейтс излъга не само за Microchips Biotech, но и за друг проект за микрочипове, свързан с проследяването на Ковид.

Khushi Baby

От 2015 г. Фондация „Гейтс“ подкрепя Khushi Baby, проект в Индия, базиран на микрочип технология , който помага за наблюдение на ваксинацията на децата чрез прикачени колиета с микрочип, използващи комуникация в близко поле (NFC).

Колиета Khushi Baby съдържат имунизационна история, GPS местоположение по време на ваксинацията и биометрични данни на деца и техните родители. Информацията може да бъде прочетена от приложение, създадено от компанията, и може да бъде качена в облачна услуга, за да бъде „безпроблемно достъпна от неправителствени организации, МЗ (Министерства на здравеопазването) и други здравни служители“.

Групата твърди, че е проследила поне 50 000 майки и деца чрез тяхната програма за микрочипове-колиета.

Според Khushi Baby, Фондация „Гейтс“, заедно с 3ie, международна неправителствена организация, подкрепена от Гейтсосигуриха първоначално финансиране за първите изпитания на стартиращия проект през 2015 г.

На уебсайта на Gates Foundation липсва информация за Khushi Baby , въпреки че Мелинда Гейтс промотира стартирането на проекта в Twitter през 2014 г. Въпреки това Khushi Baby, 3ie и UNESCO свидетелстват за участието на фондацията на Гейтс в Khushi Baby.

През 2016 г. Khushi Baby също влезе в партньорство с Gavi, многостранния дистрибутор на ваксини, чийто съосновател е Бил Гейтс и който e получил финансиране от фондацията Gates на стойност над 4 милиарда долара. Gavi, една от най-активните групи за ваксинация в света, съобщава, че е способствала за имунизацията на повече от 800 милиона деца. Към момента Gavi е в ръководството на COVAX, програмата на ООН за разпространение на Ковид ваксини, която има за цел да достави два милиарда дози ваксини срещу коронавирус до края на 2021 година.

Проектът Khushi Baby е получил 500 000 долара от Gavi през 2017 г. и още 250 000 долара миналата година. Тяхното сътрудничество с Gavi доведе до обещание от страна на фондацията на Гейтс за финансиране на Khushi Baby с поне 1,5 милиона долара под формата на съответстващи средства.

Конкретната програма на Gavi, в която Khushi Baby участва, се нарича INFUSE, стартирана и организирана от Световният икономически форум (WEF), организацията стояща зад „Голямото нулиране“.

През юни Световният икономически форум обяви „Голямото възстановяване“, социалистическа схема за „обновяване на всички аспекти на нашите общества и икономики“ в светлината на Ковид кризата. В отворено писмо до президента Тръмп архиепископ Карло Вигано отхвърли Голямото нулиране като

„глобален заговор срещу Бог и човечеството“.

Кардинал Реймънд Бърк наскоро осъди и проекта, свързвайки го със

„зъл дневен ред“,

реализиран чрез

„манипулация на граждани и нации“.

Световния икономически форум, който също спомогна за разработването на популярния COVID-19 паспорт за пътуване и работи и с противоречивия ID2020, на няколко   пъти промортира Khushi Baby.

Проследяване на Ковид статус

Миналата година Khushi Baby адаптира платформата си за разработване на ново приложение за проследяване на здравето в Раджастан, шестия по големина щат в Индия. Правителството на Раджастан планира да предостави приложението, наречено Nirogi Rajasthan („Здрав Раджастан“), на 50 000 държавни здравни работници, които ще ходят „от врата до врата, за да събират подробности за членовете на семействата и тяхното здраве“. Главният изпълнителен директор на Gavi изрази подкрепата си към инициативата.

Участниците ще получат „здравни карти с активирана комуникация в близко поле (NFC)“ и може да бъде изискано от тях да предоставят лични данни, като „GPS местоположение“ и биометрични данни на лицето, според Khushi Baby. Целта на Nirogi Rajasthan е да извършва проследявана на над 50 милиона души през следващите три години.

В началото на Ковид пандемията Khushi Baby обедини усилия с правителството на Раджастан за създаването на още едно приложение, наречено Mission LiSa. Този софтуер за „активно наблюдение“ отново позволява на Khushi Baby да събира GPS данни, в допълнение към „история на контактите“ и биометрични данни.

Личната информация се „обработва с помощта на изкуствен интелект“ и ГИС технология за проследяване на разпространението на Ковид. Около 100 000 индийци са наблюдавани всеки ден чрез приложението, което отчита над 10 милиона „скрининга на домакинства”, извършени до септември. Khushi Baby заяви, че „лансирането на Mission LiSa е постигнало общорегионален статут“.

Миналата седмица автор на уебсайт на индийското правителство отбеляза, че Mission LiSa „ще бъде разширена, за да проследява надлъжно общественото здраве, включително предстоящата доставка на Ковид ваксини за населението като цяло“. Това съобщение, което беше споделено в Twitter от Khushi Baby, последва подобни изказвания от здравните министри на Раджастан.

Въпреки че не е ясно дали Mission LiSa използва микрочип технология, Khushi Baby каза, че програмата „ще бъде използвана като основа за интегриране на надлъжни модули за проследяване на RMNCH.“ По-големите цели на Khushi Baby, свързани с „RMNCH“ (репродуктивно здраве, здраве на майките, новородените и децата), включват „GPS, комуникация в близко поле (NFC) и биометрична отчетност на лицето във всички точки на здравни грижи.“

В крайна сметка Khushi Baby има амбицията да проследява не само десетки милиони индийци. В съответствие с призива на Бил Гейтс за „дигитални сертификати“, съоснователят на организацията заяви през 2017 г.,

Нашата по-широка мисия е да използваме нашето колие с активиран NFC и да отключим пълния му потенциал като дигитален паспорт.“

„Ние се изграждаме и растем в Индия, но също така имаме амбицията да окажем устойчиво, глобално въздействие, като продаваме нашите интегрирани услуги и продукти на министерствата на здравеопазването и международни неправителствени организации на други страни“, заяви той.

Автор: Джон-Хенри Уестън
Източник: LifeSiteNews
Превод: Измамата Ковид19

 

В ход е глобален заговор срещу Бог и човечеството: Архиепископ Вигано моли Тръмп да спаси света от „Голямото зануляване“

 

ПО ТЕМАТА

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

 

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

 Бил Гейтс: Генетично модифицирани комари ще ваксинират хората чрез ухапване (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

 

Ето как ще ни чипират (ВИДЕО)

 

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Историческо интервю с Аарън Русо (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

Фейсбук страница