Проф. Джовани Фраджезе – поход на смъртта (ВИДЕО – БГ СУБ)

Статия на Таня Тодорова (БАДЖ) за това как искат да наложат наука, родена за няколко дни пред тази, издържала проверката на времето и как искат да изместят медицината, за да наложат диктатурата на фармацията. Кои са „Те“ е описано в статията. Изгледайте видеото, с превод на български, благодарение на Таня Тодорова.

Кой и кога ще каже каква е ситуацията в България

„Ние всички дължим една смърт“ – Стивън Кинг

Всички участваме в един марш – маршът към смъртта. От момента на раждането си, до срещата с нея, това правим – крачим през живота към тази среща.

Кога ще се случи тази среща? Това мнозина не знаят. След старта на ПЛАНдемията шепа психопати, които управляват системата, в която живеем решиха да ускорят срещата със смъртта на милиони хора, като ги подведоха, излъгаха и грозно манипулираха, че експерименталките са ваксини. Не са. Това го знаехме от първия момент, в който видяхме неистовия стремеж на фармацевтичните компании да получат одобрение за тяхното ползване. И го получиха. Под условие. Никой не знаеше какъв ще е резултатът от този експеримент. Тогава.

Имаше „пандемия“ според СЗО, а според всеки с критично мислене – ПЛАНдемия.

Този наратив за набождане с експерименталките беше подет от служебните политически проститутки в правителствата на почти всички държави (тези, които не приеха да извършат геноцид върху народите си, получиха „спешен инфаркт“ и вече не са сред нас). Тези, които вярваха, че „правителството се грижи за тяхното добруване и здраве“ и се включиха в експеримента – за тях, прощавайте не ми е жал. Изпитвам Ботевски гняв за тези, които бяха насилени и принудени като животни в кланица да се включат в експеримента и в момента страдат ежедневно – За да не може никой да каже после „Ама, аз не знаех“ https://www.oval.media/en/kollateral-the-dreamer.

Процентът на „внезапно починалите“ хора в държавите, които масово насилваха гражданите си да участват в експеримента, се вдигна нечувано. „Отделни вирусолози предупредиха още през 2020 г.“: Блокирането ще отложи смъртните случаи от Covid в бъдещето“. Ето какво се случва в Нова Зеландия в момента. Дълго време островната държава следваше стратегия за нулев Covid, която приключи тази година. Оттогава броят на смъртните случаи рязко нарасна и с новия вариант Омикрон вече са далеч по-високи от тези в Европа.“ (Линк към източникът, превод на статията)

Тези, които приеха да участват в експеримента рязко увеличиха шансовете си за среща със Смъртта в този си поход към нея. Хората започнаха да падат като отсечени в телевизионни предавания, на спортни събития, в съня си, на улицата….Тази тенденция се увеличава всеки изминал ден и няма как този път истината да бъде заметена, но не пречи на психопатите да направят поред опит да я гримират и да ни я представят като нещо друго – Синдром на внезапна смърт при възрастни. CDC, която се финансира от Бил Гейтс (лобист за обезлюдяването на земята) и от фармацевтични компании се наложи да въведе този термин – SADS (sudden adult death syndrome) – в превод „ синдром на внезапната смърт при възрастни.“ С други думи хората, които се включиха в експеримента, все едно са си сложили „срок на годност“ (и той се оказва не много голям), прецакали са собствената си имунна система , което ги прави уязвими да бъдат атакувани от други патологии и са допуснали да бъде променена тяхната ДНК.

На 24 май 2022 – проф. Джовани Вани Фраджезе направи уникална презентация в италианския парламент, с която доказа горните твърдения. Кой е проф. Frajese – италиански лекар и понастоящем доцент по приложни медицински технически науки в Римския университет „Foro Italico“ с преподавателска и изследователска подготовка в областта на ендокринологията и изследването на рака. Автор е на над 70 статии в международни рецензирани научни списания. Член на няколко общества, включително Ендокринното общество (САЩ), Американската асоциация за диабет (ADA), Академията на науките в Ню Йорк, SIE (Италианско общество по ендокринология).

Преведох неговата презентация, не защото имам свободно време или някой ми плаща за това, а защото истината има нужда да стигне до колкото може повече хора! Всеки, който държи на нея ще сподели това видео поне с 10 човека.

Когато ПЛАНдемията започна ние не разполагахме с информация, за да си направим правилните изводи. Сега, след като мина повече от година от началото на експеримента наречен „ваксина срещу ковид 19“ имаме данни и можем да ги анализираме. В Италия ситуацията е следната:

1. Разболяват се 941 неваксинирани на 100 000, срещу 3188 ваксинирани на 100 000. Ясно ли е откъде ще дойде кризата в здравеопазването или тези числа трябва да се обяснят?

2. Експерименталките НЕ само НЕ предпазват от разболяване. По-лошо. Те увреждат имунната система и така човек може да бъде атакуван от друг патологии.

3. Експерименталките променят генома на приемника и той ще може да предаде тази промяна на поколенията си (ако има такива)

В допълнение към това в Jama Pediatric се изтъква, че 25% (тоест едно от четири) деца имат симптоми на клинична депресия, която се дължи на повтарящия се във времето насилствен страх, на който са били подложени.

Моля, всеки да потърси отговор на въпроса – кой всяваше този страх и да си запише на един лист имената на „баналното зло“, което извършваше това престъпление и името на институцията.

Ето и самото участие на проф. Джовани Вани Фраджезе. Приятно гледане и благодаря, че споделихте с възможно най-голям брой хора.

Проф. Джовани Фраджезе – поход на смъртта, ВИДЕО

Източник: Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

⚠ Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» 

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

200 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува

200 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

30 000 българи готови да защитят достойнството, живота и здравето на народа ни казаха не на СЗО в България (ГАЛЕРИЯ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата
«Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница