Проф. Долорес Кейхил – ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ

/

Кукловодите НЕ спят!

Вече са успели да елиминират неудобната за тях проф. Долорес Кейхил , която председателства евроскептичната ирландска Партия на свободата. Тя е помолена да подаде оставка като заместник-председател на научния комитет на Инициативата за иновативни лекарства (IMI) заради твърденията си.

В Европейската комисия (чийто състав е избран и поставен от Кукловодите, тоест е част от Елитарната Глобална Мафия) , която е партньор на ИСВП, заяви, че твърденията на проф. Кейхил в интервюто могат да доведат до „значителна вреда“, ако се приемат буквално.

„Инструмент за пропаганда“

По време на интервюто, след отстраняването му от Youtube (това видео е било официално свалено /премахнато/ от СЗО фашагите), проф. Долорес Кейхил твърди, че блокирането и социалното дистанциране не са необходими, за да се спре разпространението на вируса и че „политиците и медиите“ използват пандемията „като пропаганден инструмент за насърчаване на страха, за да се опитат и да отнемат права на хората и да ги разболяват повече и да ни налагат ваксинации ”.

«Качвам това видео с надеждата то да бъде видяно от всички „спасители“: Мутра №1 на Републиката, Щаба МУ и приходящите орди от безумно – тъпи мисирки, както и за всички ОЛИГОФРЕНИ, готови да се жигосат (ваксинират).»

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Интерактивна карта-брояч на контролавирусните “ваксини“ по света: НА ЖИВО

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница