Проф. Иво Христов: Краят на „народняшката диктатура“ е близо (ВИДЕО)

/

ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЗАКОНОМЕРНО КАТО РЕЗУЛТАТ ОТ ПРЕХОДА, КОГАТО ЗАВЪРШИ ГОЛЯМАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ И НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА ОХРАНЯВА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРЕХОДА, КОИТО СА ИКОНОМИЧЕСКИ. ВИСШИЯТ ПАРТИЕН ЕЛИТ ОТКРАДНА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТРУДА НА НАШИТЕ БАЩИ И ДЯДОВЦИ И ОТКРАДНАТОТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОХРАНЯВА. ТАКА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА ИЗЛЯЗОХА ГАВАЗИТЕ НА ГЕРБ.

Режимът на ГЕРБ дойде абсолютно закономерно като резултат от българския преход. Неслучайно голяма част от личния състав на тази псевдополитическа организация са гавазите на предишния режим, като се започне от лидера им, така и до структурите им по места. Това каза депутатът от БСП проф. Иво Христов във видео във Фейсбук.

„Режимът на ГЕРБ дойде тогава, когато завърши голямата приватизация и тогава някой трябваше да охранява резултатите от прехода, а те са преди всичко икономически. Те се изразява върху това, че бившата комунистическа партия откраднаха резултатите на близо 45 години усилия на нашите бащи и дядовци“, допълни той.

„Единственото нещо, което може да прави ГЕРБ е да одере 10 кожи. Кризата срещу режима у нас започна, когато близо 2 милиона българи се върнаха у нас заради коронавируса. Тогава гърнето започна да се изпразва, защото ресурс няма отвътре, вече няма и отвън“, каза още Христов.

 

 

Бойко Борисов: За всичко са виновни комунистите!

 

Целият преход от комунизъм към демокрация се изчерпа с това – привилегиите на няколко десетки партийци от ЦК на БКП да се разширят до 250-300 народни представители и министри

 

ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times