Проф. Люк Монтание: Ваксини причиняват аутизъм и внезапна детска смърт, в демократичните държави ваксините не трябва да са задължителни

„Трябва да бъдем разумни. Антибиотиците и ваксините са много важен път за превенция на заболяванията, но не трябва да се мисли, че тези сегашни ваксини нямат нежелани въздействия по няколко причини. Те използват една субстанция, която увеличава имунната мощ срещу микробите, но такива добавки обикновено съдържат алуминий. И този алуминий, чрез ваксината, преминава и влиза в нашия мозък, което може да бъде вредно. Някои тежки неврологични заболявания, аутизмът по-специално, може би и Алцхаймер, също се влияят от съдържанието на алуминий. Така че такива ваксини трябва да се избягват.“

Това заяви носителят на Нобелова награда за медицина проф. Люк Монтание в интервю за bTV.

Според него не бива, както навремето, ваксинациите да бъдат задължителни в демократични държави, където хората могат да правят избор.

„Трябва да се знае, че такива неприятни заразявания могат да бъдат избягвани и с други средства, не само с ваксини”, посочи Люк Монтание.

На въпрос какъв съвет би дал, ако негов близък го попита дали да ваксинира детето си, той отговори, че зависи от случая.

„Има някои ваксинации, които са без никакво нежелателно въздействие, като ваксините за тетанус, за дифтерит и за полиомиелит. Но ако се правят ваксини с няколко различни вируса или бактерии, аз лично не бих дал съвет да се използват такива ваксини“, подчерта Люк Монтание.

„Понякога дори има и смъртни случаи, внезапна смърт на кърмачета. Трябва да си задаваме въпроси – макар да не е сигурно, да няма никакви доказателства, особено когато такава внезапна смърт настъпи няколко часа след ваксинирането“, смята той.

„Преди няколко десетилетия, през XX век, беше прието, че този риск може да се приеме, тъй като осигурява защита на голяма маса от хора. Вече не сме в XX век. Аз съм лекар и моята етика не ми позволява да причинявам смърт или заболявания с моите медицински дейности. Ако дадена ваксина причинява смърт, аз отказвам да я прилагам, макар тя да не води до смърт всички, а да става дума само за единични случаи“, каза още Люк Монтание.

Според него рецептата за здраве, е умерени физически упражнения и умствен баланс. Сега проф. Монтание сочи новия бич на човечеството – замърсяването и неконтролируемия обмен на вируси, заради все по-лесния достъп на всеки до всяко място на света. От години работи по ново революционно откритие. Мечтата му е да открие универсален лек чрез водата. Вярва, че тя е най-ефективният приносител на ДНК.

„Един ден ще можем да лекуваме чрез водата. Съвсем възможно е това да се случи след няколко десетилетия“,

убеден е проф. Люк Монтание.

ПО ТЕМАТА

Нобеловият лауреат Люк Монтание: „Няма да се ваксинирам, РНК-ваксините предизвикват рак“

Нобелистът Люк Монтание на протест в Италия: Неваксинираните са спасението за човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО