Проф. д-р Ръсел Блейлок: Как СОVID се превърна в най-манипулираното болестно събитие в историята

Ръсел Л. Блейлок изтъква защо смята, че по време на кризата с СОVID-19 медиите и здравните служители са подхранвали обществеността с безкрайна поредица от лъжи, изопачаване и дезинформация

„Пандемията от СОVID-19“ е едно от най-манипулираните събития в историята на инфекциозните болести (https:/https://surgicalneurologyint.com/3d-flip-book/the-china-virus-what-is-the-truth/surgicalneurologyint.com/…/the-china-virus-what-is…/), характеризиращо се с официални лъжи (https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0090301909008477) в непрестанен поток, воден от правителствени бюрокрации, медицински асоциации, медицински съвети, медии и международни агенции.

Станахме свидетели на дълъг списък от безпрецедентни намеси в медицинската практика, включително нападения срещу медицински експерти, унищожаване на медицинската кариера на лекари, които отказват да участват в убийството на пациентите си, и масово регламентиране на здравеопазването, ръководено от неквалифицирани лица с огромно богатство, власт и влияние.

За първи път в американската история президент, губернатори, кметове, болнични администратори и федерални бюрократи определят медицинското лечение не въз основа на точна научнообоснована или дори основана на опита информация, а за да наложат приемането на специални форми на грижи и „превенция“ – включително ремдезивир, използване на респиратори и в крайна сметка серия от по същество неизпитани ваксини с информационна РНК (иРНК).

За пръв път в историята медицинските протоколи за лечение не се формулират въз основа на опита на лекарите, лекували успешно най-голям брой пациенти, а по-скоро на лица и бюрократични структури, които никога не са лекували нито един пациент – включително Антъни Фаучи, Бил Гейтс, EcoHealth Alliance, Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), Световната здравна организация (СЗО), щатските здравни служители и болничните администратори.

Медиите (телевизии, вестници, списания и др.), медицинските дружества, държавните медицински комисии и собствениците на социалните медии са се самоопределили като единствен източник на информация относно тази така наречена „пандемия“.

Уебсайтове са премахнати, висококвалифицирани и опитни клинични лекари и научни експерти в областта на инфекциозните болести са демонизирани, кариери са унищожени, а всяка несъгласна информация е наречена „дезинформация“ и „опасна лъжа“, дори когато е предоставена от най-добрите експерти в областта на вирусологията, инфекциозните болести, белодробните критични грижи и епидемиологията.

Това премълчаване на истината се случва дори когато тази информация е подкрепена с обширни научни цитати от някои от най-квалифицираните медицински специалисти (https://covid19criticalcare.com) в света.

Невероятно е, че дори личности като д-р Майкъл Йедън, пенсиониран бивш главен учен и вицепрезидент на научния отдел на фармацевтичната компания „Пфайзер“ във Великобритания, който обвинява компанията в създаването на изключително опасна ваксина, се игнорират и демонизират. Освен това той, както и други висококвалифицирани учени, заявиха, че никой не трябва да приема тази ваксина.

Д-р Питър Маккълоу, един от най-цитираните експерти в своята област, който успешно е излекувал над 2000 пациенти с СОVID , като е използвал протокол за ранно лечение (който така наречените експерти напълно игнорират), е жертва на особено жестока атака от страна на тези, които се възползват финансово от ваксините.

Той публикува резултатите си в рецензирани списания, като съобщава за 80% намаление на хоспитализациите и 75% намаление на смъртните случаи чрез ранно лечение (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7410805). Въпреки това той е подложен на нестихваща серия от атаки от страна на информационните контрольори, никой, от които не е лекувал нито един пациент.

Нито Фаучи, нито Центровете за контрол и превенция на заболяванията, нито СЗО, нито която и да е медицинска правителствена институция някога са предлагали някакво ранно лечение, различно от тиленол, хидратация и повикване на линейка, когато имате затруднено дишане. Това е безпрецедентен случай в цялата история на медицинските грижи, тъй като ранното лечение на инфекциите е от решаващо значение за спасяването на живота и предотвратяването на тежки усложнения.

Тези медицински организации и федерални послушковци не само че не предложиха ранно лечение, но и атакуваха (https://brownstone.org/articles/medical-nonconformity-and-its-persecution) всеки, който се опита да започне такова лечение, с всички налични оръжия – загуба на лиценз, отнемане на болнични права, позор, унищожаване на репутацията и дори арест.

Добър пример за това възмущение от свободата на словото и предоставянето на информация за информирано съгласие е неотдавнашното отнемане на медицинския лиценз на д-р Мерил Нас (https://www.bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-ordered-to-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharing-covid-falsehoods-1189313) от медицинската комисия в Мейн и нареждането тя да бъде подложена на психиатрична оценка (https://haciendapublishing.com/when-rejecting-orthodoxy-becomes-a-mental-illness-by-russell-l-blaylock-m-d) за това, че е предписвала ивермектин и е споделяла опита си в тази област.

Познавам лично д-р Нас и мога да гарантирам за нейната почтеност, гениалност и отдаденост на истината. Нейните научни препоръки са безупречни. Това поведение на Комисията за издаване на медицински свидетелства напомня на методологията на съветския КГБ по време на периода, когато дисиденти са били затваряни в психиатрични гулаги, за да се заглуши тяхното инакомислие.

ДРУГИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИ АТАКИ

Друга безпрецедентна тактика е отстраняването на несъгласните лекари от позициите им на редактори на списания, рецензенти и оттеглянето на техните научни статии от списания, дори след като тези статии са били отпечатани. До момента на „пандемията“ никога не бях виждал толкова много оттеглени статии в списания – огромното мнозинство от тях популяризира алтернативи на официалната догма, особено ако статиите поставят под въпрос безопасността на ваксините.

Обикновено представеният документ или проучване се преглежда от експерти в областта, което се нарича „партньорска проверка“. Тези прегледи могат да бъдат доста интензивни и подробни, като се настоява всички грешки в статията да бъдат коригирани преди публикуването ѝ. Така че, освен ако не бъде открита измама или друг сериозен скрит проблем след отпечатването на статията, тя остава в научната литература.

В момента сме свидетели на нарастващ брой отлични научни статии, написани от най-добрите експерти в областта, които се оттеглят от големи медицински и научни списания седмици, месеци и дори години след публикуването им.

Внимателният преглед показва, че в твърде много случаи авторите се осмеляват да поставят под съмнение приетите от контрольорите на научните публикации догми (https://www.wearetheprey.com) – особено по отношение на безопасността, алтернативните лечения или ефикасността на ваксините (https://www.theguardian.com/science/2011/may/20/drug-companies-ghost-writing-journalism).

Тези списания разчитат на обширна реклама от страна на фармацевтичните компании, за да получат приходи. Има няколко случая, в които мощни фармацевтични компании упражняват влияние върху собствениците на тези списания, за да премахнат статии (https://childrenshealthdefense.org/defender/ad-the-real-anthony-fauci-the-new-york-times), които по някакъв начин поставят под въпрос продуктите на същите тези компании.

Още по-лошо е самото изготвяне на медицински статии с цел популяризиране на лекарства и фармацевтични продукти, които включват фалшиви проучвания (https://www.fpparchive.org/media/documents/public_policy/Ghostwriters%20Used%20in%20Vioxx%20studies_Stephanie%20Saul_Apr%2015,%202008_The%20New%20Times.pdf), т. нар. „написани от гоустрайтър статии“ (https://muse.jhu.edu/article/209244). Ричард Хортън е цитиран от „Гардиън“ да казва (https://www.theguardian.com/science/2011/may/20/drug-companies-ghost-writing-journalism), че „списанията са се превърнали в операции за пране на информация за фармацевтичната индустрия“.

Доказано измамни статии, спонсорирани от фармацевтични гиганти (https://www.theguardian.com/science/2011/may/20/drug-companies-ghost-writing-journalism), се появяват редовно в най-добрите клинични списания, като JAMA и New England Journal of Medicine, и никога не се премахват въпреки доказаните научни злоупотреби и манипулиране на данни.

Статиите, написани от подставени лица, включват използването на фирми за планиране, чиято задача е да разработят статии, съдържащи манипулирани данни в подкрепа на фармацевтичен продукт, и след това да ги приемат в клинични списания с високо въздействие, т. е. списанията, които най-вероятно ще повлияят на вземането на клинични решения от лекарите.

Освен това те предоставят на лекарите в клиничната практика безплатни препечатки на тези манипулирани статии. Вестник „Гардиън“ открива 250 компании, които се занимават с писане на статии от гоустрайтър (https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(11)00582-1/fulltext).

Последната стъпка в подготовката на тези статии за публикуване в най-престижните списания е да се привлекат признати медицински експерти от престижни институции, които да добавят имената си към тези статии. На тези наети медицински автори се заплаща, когато се съгласят да добавят името си към тези предварително написани статии, или те го правят заради престижа да имат името си върху статия в престижно медицинско списание.

От съществено значение е констатацията на експерти в областта на медицинските публикации, че не е направено нищо, за да се спре тази злоупотреба. Специалистите по медицинска етика изразяват съжаление, че поради тази широко разпространена практика „не може да се вярва на нищо“.

Въпреки че някои списания настояват за предоставяне на информация, повечето лекари, които четат тези статии, игнорират тази информация или я оправдават, а няколко списания затрудняват предоставянето на информация, като изискват от читателя да намери декларациите за разкриване на информация на друго място. Много списания не следят за такива изявления и пропуските на авторите са често срещани и не се наказват.

Що се отнася до информацията, която се предоставя на обществеността, почти всички медии са под контрола на тези фармацевтични гиганти или на други, които се възползват от тази „пандемията“. Историите им са еднакви както по съдържание, така и по формулировка. Организираното прикриване се случва ежедневно, а огромни количества данни, разкриващи лъжите, генерирани от тези информационни контрольори, се крият от обществеността.

Всички данни, които се появяват в националните медии (телевизия, вестници и списания), както и в местните новини, които гледате всеки ден, идващи само от „официални“ източници – повечето от тях са лъжи, изкривявания на истината или напълно измислени – всичко това, с цел да се заблуди обществеността.

Телевизионните медии получават по-голямата част от рекламния си бюджет (https://www.fiercepharma.com/special-report/top-10-ad-spenders-big-pharma-for-2020) от международните фармацевтични компании – това създава непреодолимо влияние за отразяване на всички измислени изследвания в подкрепа на техните ваксини и други така наречени лечения.

Само през 2020 г. фармацевтичната индустрия е похарчила 6.56 млрд. долара за такава реклама. Телевизионната реклама на фармацевтичните компании възлиза на 4.58 млрд. евро, което представлява невероятните 75% от техния бюджет. С това се купува голямо влияние и контрол върху медиите.

Световноизвестни експерти във всички области на инфекциозните болести са изключени от медийно отразяване и от социалните мрежи, ако по някакъв начин се противопоставят на измислените лъжи и изкривявания от страна на създателите на тези ваксини.

Освен това тези фармацевтични компании харчат десетки милиони за реклама в социалните медии, като Pfizer (https://www.fiercepharma.com/special-report/top-10-ad-spenders-big-pharma-for-2020) е начело с 55 млн. долара през 2020 г.

Макар че тези посегателства срещу свободата на словото (https://childrenshealthdefense.org/defender/new-york-post-rfk-jr-the-real-anthony-fauci) са достатъчно ужасяващи, още по-лошо е, че болничните администратори (https://thevaccinereaction.org/2022/01/mayo-clinic-fires-700-employees-for-refusing-to-get-covid-19-vaccinations) упражняват почти универсален контрол върху подробностите за медицинското обслужване в болниците.

Сега тези наемници инструктират лекарите към кои протоколи за лечение да се придържат и кои да не използват, без значение колко вредни са „одобрените“ лечения и колко полезни са „неодобрените“ такива.

Никога преди в историята на американската медицина администраторите на болници не са нареждали на своите лекари как да практикуват медицина и какви лекарства да използват. Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) нямат правомощия да нареждат на болниците или лекарите относно медицинското лечение. Въпреки това повечето лекари се подчиниха без ни най-малка съпротива.

Федералният закон за здравеопазването насърчи тази човешка катастрофа, като предложи на всички американски болници до 39 000 долара за всеки пациент от интензивното отделение, на когото са поставили респиратори, въпреки че още в началото беше очевидно, че респираторите са основна причина за смъртта на тези нищо неподозиращи, доверчиви пациенти.

Освен това болниците получаваха по 12 000 долара за всеки пациент, приет в интензивното отделение – което според мен и други обяснява защо всички федерални медицински бюрокрации (CDC, FDA, NIAID, NIH и др.) правеха всичко възможно, за да предотвратят животоспасяващото ранно лечение (https://www.lifesitenews.com/news/were-in-the-middle-of-a-major-biological-catastrophe-top-covid-doc-mccullough).

Да оставят пациентите да се влошат до степен, в която се нуждаят от хоспитализация, означава големи пари за всички болници. Все повече болници са застрашени от фалит (https://www.hfma.org/topics/coronavirus/covid-19-exacerbates-bankruptcy-for-at-risk-hospitals.html), а много от тях затвориха врати още преди тази „пандемия“. Повечето от тези болници понастоящем са собственост на национални или международни корпорации, включително и университетски болници (https://scholarship.law.georgetown.edu/facpub/731).

Интересно е също така да се отбележи, че с появата на тази „пандемия“ станахме свидетели на рязко увеличение на броя на корпоративните болнични вериги, които изкупуват (https://www.nytimes.com/2021/05/21/health/covid-bailout-hospital-merger.html) редица от тези финансово застрашени болници (https://www.aha.org/guidesreports/2017-01-24-hospital-merger-benefits-views-hospital-leaders-and-econometric-analysis). Беше отбелязано, че тези болнични гиганти използват милиарди от федералната помощ за СОVID , за да придобият тези застрашени финансово болници, като по този начин допълнително увеличават властта на корпоративната медицина над независимостта на лекарите.

Лекарите, изгонени от своите болници, трудно намират други болници, към които да се присъединят, тъй като и те може да са собственост на същия корпоративен гигант. В резултат на това политиките за задължителни ваксини (https://www.fiercehealthcare.com/hospitals/how-many-employees-have-hospitals-lost-to-vaccine-mandates-numbers-so-far) обхващат много по-голям брой болнични служители.

Например клиниката „Майо“ уволни 700 служители (https://thevaccinereaction.org/2022/01/mayo-clinic-fires-700-employees-for-refusing-to-get-covid-19-vaccinations), защото упражниха правото си да откажат опасна, по същество неизпитана експериментална ваксина.

Клиниката „Майо“ прави това въпреки факта, че много от тези служители са работили по време на най-тежкия период и са уволнени, когато вариантът „Омикрон“ е доминиращият щам на вируса, има патогенността на обикновена настинка за повечето хора, а ваксините са неефективни за предотвратяване на инфекцията.

Освен това е доказано, че ваксинираното безсимптомно лице има назофарингеален титър на вируса, който е толкова висок, колкото и при заразено неваксинирано лице.

Ако целта на задължението за ваксиниране е да се предотврати разпространението на вируса сред болничния персонал и пациентите, тогава най-голям риск от предаване на вируса представляват ваксинираните, а не неваксинираните. Разликата е, че болният неваксиниран човек няма да отиде на работа, а безсимптомният ваксиниран разпространител ще го направи.

Това, което знаем, е, че големите медицински центрове, като клиниката „Майо“, получават десетки милиони долари безвъзмездна помощ от Националните институти по здравеопазване (NIH) всяка година, както и парични средства от фармацевтичните производители на тези експериментални „ваксини“. Според мен това е истинското съображение, което определя тези политики.

Ако това може да бъде доказано в съда, администраторите, които издават тези заповеди, трябва да бъдат преследвани с цялата строгост на закона и да бъдат съдени от всички потърпевши страни.

Проблемът с банкрута на болниците все повече се изостря поради изискването на болниците за ваксиниране и произтичащия от това голям брой болничен персонал, особено медицински сестри (https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-21/u-s-hospitals-pushed-to-financial-ruin-as-nurses-quit-en-masse), които отказват да бъдат принудително ваксинирани (https://www.fiercehealthcare.com/hospitals/how-many-employees-have-hospitals-lost-to-vaccine-mandates-numbers-so-far). Всичко това е безпрецедентно в историята на медицинските грижи.

Лекарите в болниците са отговорни за лечението на своите пациенти и работят пряко с тях и техните семейства, за да започнат това лечение. Външни организации, като Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), нямат право да се намесват в тези лечения и това излага пациентите на сериозни грешки от страна на организация, която никога не е лекувала нито един пациент с СОVID-19.

Когато започна тази „пандемия“, CDC нареди на болниците да следват протокол за лечение, който доведе до смъртта на стотици хиляди пациенти, повечето от които щяха да се възстановят, ако беше позволено подходящо лечение (https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/14787210.2020.1808462).

По-голямата част от тези смъртни случаи биха могли да бъдат предотвратени, ако на лекарите беше позволено да прилагат ранно лечение с продукти като ивермектин, хидроксихлороквин и редица други безопасни лекарства и природни съединения.

Въз основа на резултатите на лекарите, лекували успешно най-много пациенти с СОVID , е изчислено, че от 800 000 души, за които се твърди, че са починали от СОVID , 640 000 са могли не само да бъдат спасени, но и в много случаи да се върнат към здравословното си състояние преди заразяването, ако е било приложено задължително ранно лечение с тези доказани методи.

Това пренебрегване на ранното лечение представлява масово убийство. Това означава, че 160 000 души щяха да умрат в действителност, което е много по-малко от броя на смъртните случаи, причинени от бюрокрацията, медицинските асоциации и лекарските комисии, които отказаха да се застъпят за своите пациенти. Според проучванията на ранното лечение на хиляди пациенти от смели и грижовни лекари 75-80% от смъртните случаи е можело да бъдат предотвратени (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32771461).

Невероятно е, че тези компетентни лекари са били възпрепятствани да спасят тези заразени с СОVID-19 хора. За медицинската професия би трябвало да е срамно, че толкова много лекари безразсъдно следват смъртоносните протоколи, създадени от контрольорите на медицината.

Трябва също така да се има предвид, че това събитие никога не е отговаряло на критериите за пандемия. Световната здравна организация променя критериите, за да определи това като пандемия.

За да получи статут на пандемия, вирусът трябва да има висока смъртност за огромното мнозинство от хора, което не е така (с 99.98% преживяемост), и не трябва да има познати съществуващи лечения – което този вирус имаше – всъщност, все повече много успешни лечения.

Драконовските мерки, въведени за овладяване на тази измислена „пандемия“, никога не са се оказали успешни, като например маските за обществеността, локдауните и социалното дистанциране. Редица внимателно проведени проучвания по време на предишни грипни сезони показаха, че маските (https://www.rcreader.com/commentary/masks-dont-work-covid-a-review-of-science-relevant-to-covide-19-social-policy) от какъвто и да е вид никога не са предотвратявали разпространението на вируса сред населението.

Всъщност някои много добри проучвания сочат, че маските всъщност разпространяват вируса, тъй като дават на хората фалшиво чувство за сигурност и други фактори, като например наблюдението, че хората постоянно нарушават стерилната техника, като докосват маската си, неправилно я свалят и изпускат инфекциозни аерозоли по краищата на маската.

Освен това маски се изхвърлят на паркинги, пешеходни пътеки, слагат се на плотове в ресторанти и се слагат в джобове и чанти.

В рамките на няколко минути след поставянето на маската от нея могат да се култивират редица патогенни бактерии (https://bmcinfectdis.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12879-019-4109-x), което излага имуносупресираните лица на висок риск от бактериална пневмония, а децата – на по-висок риск от менингит. Проучване на изследователи от Университета на Флорида култивира над 11 патогенни бактерии от вътрешната страна на маските, носени от децата в училищата (https://www.ntd.com/university-of-florida-lab-finds-dangerous-pathogens-on-childrens-face-masks_630275.html).

Знаеше се също, че децата по същество не са изложени на риск да се разболеят от вируса или да го предадат.

Освен това беше известно, че носенето на маска в продължение на повече от 4 часа (както се случва във всички училища) води до значителна хипоксия (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28278498) (ниско ниво на кислород в кръвта (https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1130147308702355) и хиперкапния (високо ниво на CO2), които имат редица вредни последици за здравето, включително увреждат развитието на мозъка на детето (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6254649).

Знаем, че развитието на мозъка продължава дълго след завършване на началното училище. Неотдавнашно проучване установи, че децата, родени по време на „пандемията“, имат значително по-нисък коефициент на интелигентност (https://edsource.org/2021/pandemic-may-have-lowered-baby-iq-study-says/661285), но училищните съвети, директорите на училища и други образователни бюрократи очевидно не са загрижени за това.

ИНСТРУМЕНТИ ЗА ИНДОКТРИНИРАНЕ

Създателите на тази „пандемия“ са очаквали, че обществото ще се противопостави и че ще бъдат зададени сериозни неудобни въпроси. За да предотвратят това, контрольорите подхранват медиите с редица тактики, като една от най-често използваните беше и е измамата „проверка на фактите“.

При всяка конфронтация с внимателно документирани доказателства медийните „проверители на факти“ се противопоставяха на обвинението в „дезинформация“ и необоснована „теория на конспирацията“, която според техния речник е „развенчана“. Никога не ни беше казано кои са проверяващите фактите или какъв е източникът на тяхната „опровергаваща“ информация – трябваше просто да вярваме на „проверяващите фактите“.

В неотдавнашно съдебно дело под клетва беше установено, че „проверителите на факти“ във Facebook (https://nypost.com/2021/12/14/facebook-admits-the-truth-fact-checks-are-really-just-lefty-opinion) използват мнението на свои служители, а не на истински експерти, за да проверяват „фактите“. Когато източниците са разкрити, те неизменно са корумпираните Центрове за контрол и превенция на заболяванията, СЗО или Антъни Фаучи, или просто тяхното мнение.

Ето списък с неща, които са били наречени „митове“ и „дезинформация“, но по-късно са се оказали верни:

 • Безсимптомните ваксинирани разпространяват вируса в същата степен, както и неваксинираните симптоматични заразени.
 • Ваксините не могат да осигурят адекватна защита срещу новите варианти, като Делта и Омикрон.
 • Естественият имунитет е много по-добър от ваксиналния и най-вероятно е доживотен.
 • Ваксиналният имунитет не само отслабва след няколко месеца, но и всички имунни клетки са увредени за продължителен период от време, което излага ваксинираните на висок риск от всички инфекции и рак.
 • Ваксините за СОVID могат да причинят значителна честота на образуване на кръвни съсиреци и други сериозни странични ефекти.
 • Поддръжниците на ваксината ще изискват многобройни подсилвания при появата на всеки вариант.
 • Фаучи ще настоява за ваксина за СОVID за малки деца и дори бебета.
 • Ваксинационните сертификати ще се изискват за влизане в бизнеси, за летене със самолет и за ползване на обществен транспорт.
 • Ще има лагери за интерниране на неваксинираните (както в Австралия, Австрия и Канада).
 • На неваксинираните ще им бъде отказана работа.
 • Съществуват тайни споразумения между правителството, елитарните институции и производителите на ваксини.
 • По време на пандемията много болници са били празни или с ниска заетост.
 • Спайк протеина от ваксината попада в ядрото на клетката, като променя функцията за възстановяване на ДНК в клетката.
 • Стотици хиляди са били убити от ваксините и многократно повече са били трайно увредени.
 • Ранното лечение би могло да спаси живота на повечето от 700-те хиляди починали.
 • Индуцираният от ваксината миокардит (който първоначално беше отхвърлен) е значителен проблем и стана ясно за кратък период от време.
 • Специални смъртоносни партиди от тези ваксини се смесват с други ваксини за СОVID-19.

Няколко от тези твърдения на противниците на тези ваксини вече са публикувани на уебсайта на CDC, но повечето от тях все още са определени като „митове“. Днес многобройни доказателства потвърждават, че всеки от тези така наречени „митове“ всъщност е бил верен. Много от тях са признати дори от „светеца на ваксините“ Фаучи.

Например, дори Байдън, който има когнитивни проблеми, ни каза, че след пускането на ваксината всички ваксинирани могат да свалят маските си. Упс!

Скоро след това ни казаха, че ваксинираните имат висока концентрация (титър) на вируса в носа и устата си (https://childrenshealthdefense.org/defender/vaccinated-healthcare-workers-threat-unvaccinated-patients-co-workers) (назофаринкса) и могат да предадат вируса на други хора, с които са в контакт – особено на членовете на собственото си семейство.

Поставяне наново на маските – всъщност започнаха да препоръчват по две. Сега се знае, че ваксинираните (https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/23744235.2021.1945139) са основните разпространители на вируса (https://childrenshealthdefense.org/defender/justin-williams-robert-malone-fully-vaccinated-covid-super-spreaders) и болниците са пълни с болни ваксинирани и хора, страдащи от сериозни усложнения от ваксината.

Друга тактика на привържениците на ваксините е да демонизират онези, които отказват да се ваксинират по различни причини. Медиите наричат тези критично мислещи хора „антиваксъри“, „отричащи ваксините“, „съпротивляващи се на ваксините“, „убийци“, „врагове на доброто“ и тези, които удължават пандемията.

Бях ужасен от злобните, често безсърдечни нападки на някои хора в социалните медии, когато родител или близък човек разкаже за ужасното страдание и евентуално смърт, които той или неговият близък е претърпял в резултат на ваксините.

Някои психопати пишат в Туитър, че се радват на смъртта на близък човек или че мъртвият ваксиниран човек е враг на доброто, защото разказва за събитието и трябва да бъде блокиран. Това е трудно за осмисляне. Това ниво на жестокост е ужасяващо и означава крах на едно морално, достойно и състрадателно общество.

Достатъчно е това, че обществеността пада толкова ниско, но медиите, политическите лидери, болничните администратори, медицинските асоциации и комисиите за лицензиране на лекарите действат по подобен морално неработещ и жесток начин.

ЛОГИКАТА, АРГУМЕНТАЦИЯТА И НАУЧНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА СА ИЗЧЕЗНАЛИ В ТОВА СЪБИТИЕ

Дали научните доказателства, внимателно проведените проучвания, клиничният опит и медицинската логика са имали някакъв ефект върху спирането на тези неефективни и опасни ваксини? Категорично не! Драконовските усилия за ваксиниране на всички хора на планетата продължават (с изключение на елита, пощенските служители (https://www.govexec.com/workforce/2022/01/postal-service-seeks-temporary-exemption-bidens-vaccine-or-test-mandate/360376), членовете на Конгреса (https://www.newsweek.com/members-congress-staff-exempt-biden-covid-vaccine-mandate-1627859) и други вътрешни лица).

При всички останали лекарства и предишни конвенционални ваксини, които се разглеждат от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ, необясними по друг начин смъртни случаи на 50 или по-малко лица биха довели до спиране на по-нататъшното разпространение на продукта, както се случи през 1976 г. с ваксината за свински грип.

При над 18 000 смъртни случая (https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-cdc-injuries-covid-vaccines-fda-pfizer-moderna-bosters), докладвани от системата VAERS за периода 14 декември 2020 г. и 31 декември 2021 г., както и 139 126 сериозни увреждания (включително смъртни случаи) за същия период, все още няма интерес към спирането на тази смъртоносна програма за ваксини.

По-лошото е, че няма сериозно разследване (https://childrenshealthdefense.org/news/harvard-experts-critique-cozy-fda-pharma-relationship) от страна на нито една правителствена агенция, което да установи защо тези хора умират и получават сериозни и трайни увреждания от тези ваксини:

 Това, което виждаме, е непрекъсната поредица от прикривания и укривания от страна на производителите на ваксини и техните промоутъри.

Войната срещу ефективните, евтини и много безопасни лекарства и природни компоненти (https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/14787210.2020.1808462), за които е доказано по безспорен начин, че са спасили живота на милиони хора по целия свят, не само продължава, но и се засилва.

На лекарите се казва, че не могат да предоставят тези животоспасяващи съединения на пациентите си и ако го направят, ще бъдат отстранени от болницата, ще им бъде отнет лицензът за медицинска дейност или ще бъдат наказани по много други начини.

Много аптеки отказват да изпълняват рецепти за ивермектин или хидроксихлороквин (https://childrenshealthdefense.org/defender/progressive-democrat-review-rfk-jr-the-real-anthony-fauci), въпреки че милиони хора приемат безопасно тези лекарства в продължение на повече от 60 години за хидроксихлороквин и десетилетия за ивермектин.

Този отказ да се изпълняват рецепти е безпрецедентен и е разработен от онези, които искат да предотвратят алтернативните методи на лечение, като всички те се основават на защитата на разпространението на ваксините за всички.

Няколко компании, които произвеждат хидроксихлороквин, се съгласиха да изчерпат запасите си от лекарството, като ги дарят на Стратегическия национален резерв, което направи получаването на това лекарство много по-трудно (https://www.amazon.com/Real-Anthony-Fauci-Democracy-Childrens/dp/1510766804).

Защо правителството прави това, след като над 30 добре проведени проучвания (https://covid19criticalcare.com) показват, че това лекарство намалява смъртността с 66% до 92% в други страни, като Индия, Египет, Аржентина, Франция, Нигерия, Испания, Перу, Мексико и др.

Критиците на тези две животоспасяващи лекарства най-често се финансират от Бил Гейтс и Антъни Фаучи (https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-the-real-anthony-fauci-bill-gates), които печелят милиони (https://childrenshealthdefense.org/news/harvard-experts-critique-cozy-fda-pharma-relationship) от тези ваксини.

За да спрат още повече употребата на тези лекарства, фармацевтичната индустрия и Бил Гейтс/Антъни Фаучи финансират фалшиви изследвания (https://childrenshealthdefense.org/defender/jfk-jr-why-i-wrote-the-real-anthony-fauci), за да изкарат, че хидроксихлороквинът е опасно лекарство и може да увреди сърцето.

За да направят тази измама, изследователите прилагат на най-болните пациенти с СОVID почти смъртоносна доза от лекарството, която е много по-висока от дозата, използвана, при който и да е пациент с СОVID от д-р Кори, Маккълоу и други „истински“ и състрадателни лекари, лекари, които действително лекуват пациенти с СОVID .

Контролираните медии (https://childrenshealthdefense.org/fauci_info), разбира се, натъпкаха обществеността с истории за смъртоносния ефект на хидроксихлороквина, всички с ужасен вид на фалшива паника. Всички тези истории за опасностите (https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/14787210.2020.1808462), свързани с ивермектина, се оказаха неверни, а някои от тях бяха невероятно нелепи.

Атаката срещу ивермектина (https://childrenshealthdefense.org/defender/mary-talley-bowden-hospital-suspended-covid) беше още по-жестока, отколкото срещу хидроксихлороквина (https://childrenshealthdefense.org/defender/ron-johnson-hydroxychloroquine-medical-journals-retracted-studies). Всичко това, както и много други неща, са подробно описани в отличната книга на Робърт Кенеди-младши – „Истинският Антъни Фаучи: Бил Гейтс, Биг Фарма и глобалната война срещу демокрацията и общественото здраве“.

Ако наистина сте загрижени за истината и за всичко, което се е случило след началото на това зверство, трябва не само да прочетете, но и да проучите внимателно тази книга. Тя е с пълен набор от препратки и обхваща всички теми в детайли.

Това е проектирана човешка трагедия с библейски размери, извършена от едни от най-гнусните, безсърдечни психопати в историята.

Милиони хора са били умишлено убити и осакатени не само от този изкуствено създаден вирус, но и от самата ваксина и от драконовските мерки, използвани от тези правителства за „контролиране на разпространението на пандемията“. Не трябва да пренебрегваме „смъртните случаи от отчаяние“, причинени от тези драконовски мерки, които могат да надхвърлят стотици хиляди.

В резултат на това милиони хора в страните от третия свят гладуват.

Само в Съединените щати от 800 000 починали, за които претендират медицинските бюрокрации, над 600 000 от тях са в резултат на целенасочено пренебрегване на ранното лечение, блокиране на използването на високоефективни и безопасни лекарства с променено предназначение, като хидроксихлороквин и ивермектин, и принудително използване на смъртоносни лечения като ремдезивир и използване на апарати за изкуствено дишане.

В това число не влизат смъртните случаи от отчаяние и пренебрегване на медицинските грижи, причинени от наложените на здравните системи мерки за блокиране на сгради и болници.

За да се усложни всичко това, заради задължителните ваксини за целия болничен персонал, хиляди медицински сестри (https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-21/u-s-hospitals-pushed-to-financial-ruin-as-nurses-quit-en-masse) и други болнични служители (https://www.nytimes.com/live/2021/06/22/world/covid-vaccine-coronavirus-mask) подадоха оставки или бяха уволнени (https://www.fiercehealthcare.com/hospitals/how-many-employees-have-hospitals-lost-to-vaccine-mandates-numbers-so-far). Това доведе до критичен недостиг на тези жизненоважни здравни работници и до опасно намаляване на леглата в интензивните отделения в много болници.

Освен това, както се случи в здравната система на окръг Люис, специализирана болнична система в Лоувил, щата Ню Йорк, затвори родилното си отделение след оставката на 30 души от персонала на болницата заради катастрофалните заповеди на щата за задължителни ваксини.

Иронията във всички тези случаи на подаване на оставки е, че администраторите са приели безропотно тези масови съкращения на персонал, въпреки че са се изказали, че страдат от недостиг на персонал по време на „кризата“.

Това е особено озадачаващо, когато научихме, че ваксините не са предотвратили предаването на вируса, а сегашният преобладаващ вариант е с изключително ниска патогенност.

НАУКАТА ВСЕ ПОВЕЧЕ РАЗКРИВА ОПАСНОСТИТЕ ОТ ВАКСИНИТЕ

Докато повечето изследователи, вирусолози, изследователи на инфекциозни болести и епидемиолози бяха сплашени и мълчаха, все по-голям брой високопоставени личности с огромен опит излязоха напред, за да кажат истината – а именно, че тези ваксини са смъртоносни.

Повечето нови ваксини трябва да преминат през задълбочени тестове за безопасност в продължение на години, преди да бъдат одобрени. Новите технологии, като например ваксините с иРНК и ДНК, изискват минимум 10 години внимателно тестване и продължително проследяване.

Тези нови, така наречени „ваксини“, са били „тествани“ само два месеца, след което резултатите от тези тестове за безопасност са били и продължават да бъдат пазени в тайна.

Свидетелските показания:

пред сенатор Рон Джонсън, дадени от няколко участници в двумесечното проучване, показват, че на практика никога не са били извършвани последващи действия спрямо участниците в проучването преди освобождаването.

Оплакванията за усложнения са пренебрегнати и въпреки обещанията на Пфайзер:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

че всички медицински разходи, причинени от „ваксините“, ще бъдат заплатени от Пфайзер, тези лица заявяват, че такива не са били заплатени. Някои медицински разходи надхвърлят 100 000 долара.

Пример за измамата на Pfizer и другите производители на иРНК ваксини е случаят с 12-годишната Мади де Гарай, която участва в проучването за безопасност на ваксината на Pfizer преди пускането ѝ в употреба.

По време на представянето на сенатор Джонсън пред семействата на пострадалите от ваксини, майка разказа за повтарящите се припадъци на детето си, за това, че сега то е приковано към инвалидна количка, трябва да бъде хранено чрез тръба и страда от трайно увреждане на мозъка.

В оценката за безопасност на Пфайзер, представена на FDA, единственият й страничен ефект е посочен като „стомашна болка“. Всеки от тях представи подобни ужасяващи истории.

Японците прибягват до съдебно дело по Закона за свобода на информацията, за да принудят Pfizer да публикува тайното си проучване за биоразпределението. Причината, поради която Пфайзер искаше да запази тази информация в тайна, е, че тя доказва, че Пфайзер е излъгала обществеността и регулаторните органи относно съдбата на инжектираното съдържание на ваксината (нанолипидния носител, съдържащ иРНК).

Те твърдяха, че той остава в мястото на инжектиране (рамото), докато всъщност собственото им проучване е установило, че в рамките на 48 часа той бързо се разпространява по цялото тяло чрез кръвния поток.

Проучването установи също така, че тези смъртоносни нанолипидни носители се събират в много високи концентрации в няколко органа, включително в репродуктивните органи на мъжете и жените, в сърцето, черния дроб, костния мозък и далака (основен имунен орган).

Най-високата концентрация е в яйчниците и костния мозък. Тези нанолипидни носители се отлагат и в мозъка.

Д-р Райън Коул, патолог от Айдахо, съобщава за драматичен скок на силно агресивни видове рак (https://www.lifesitenews.com/news/idaho-doctor-reports-a-20-times-increase-of-cancer-in-vaccinated-patients) сред ваксинираните лица (не е отразено в медиите).

Той установява плашещо висока честота на силно агресивни ракови заболявания при ваксинираните лица, особено силно инвазивни меланоми при младите хора и рак на матката при жените.

Сред ваксинираните пациенти с рак (https://www.lifesitenews.com/news/thousands-report-developing-abnormal-tumors-following-covid-shots) се появяват и други съобщения за активиране на предварително контролирани ракови заболявания. Досега не са правени проучвания, които да потвърдят тези съобщения, но е малко вероятно такива проучвания да бъдат направени, поне такива, финансирани с безвъзмездни средства от Националните институти по здравеопазване.

Високата концентрация на спайк протеини, открита в яйчниците при проучването на биоразпределението, може да доведе до влошаване на фертилността на младите жени, да промени менструацията и да ги изложи на повишен риск от рак на яйчниците. Високата концентрация в костния мозък може също да изложи ваксинираните на висок риск от левкемия и лимфом.

Рискът от левкемия е много обезпокоителен сега, когато започнаха да ваксинират деца на 5-годишна възраст. Никой от тези производители на ваксини за СОVID-19 не е провеждал дългосрочни проучвания, особено по отношение на риска от предизвикване на рак.

Хроничното възпаление е тясно свързано с индукцията, растежа и инвазията на рака, а ваксините стимулират възпалението.

На пациентите с онкологични заболявания се казва, че трябва да се ваксинират с тези смъртоносни ваксини. Според мен това е безумно.

По-нови проучвания показват, че този вид ваксина вкарва шипчестия протеин в ядрото на имунните клетки (и най-вероятно в много други видове клетки) и след като попадне там, потиска два много важни ензима за възстановяване на ДНК-то (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8538446) – BRCA1 и 53BP1, чието задължение е да възстановяват уврежданията на ДНК на клетката. Непоправените увреждания на ДНК играят важна роля при рака.

Съществува наследствено заболяване, наречено пигментна ксеродерма, при което ензимите за възстановяване на ДНК са дефектни. Тези злополучни хора развиват множество видове рак на кожата и много висока честота на рак на органите в резултат на това. Тук имаме ваксина, която прави същото, но в по-малка степен.

Един от дефектните възстановяващи ензими, причинени от тези ваксини, се нарича BRCA1, който се свързва със значително по-висока честота на рак на гърдата при жените и рак на простатата при мъжете.

Трябва да се отбележи, че никога не са правени проучвания на няколко критични аспекта на този вид ваксина:

 • Те никога не са били тествани за дългосрочни ефекти.
 • Те никога не са били тествани за предизвикване на автоимунитет.
 • Те никога не са били надлежно тествани за безопасност по време на който и да е етап от бременността.
 • Не са провеждани последващи проучвания на бебетата на ваксинираните жени.
 • Няма дългосрочни проучвания върху децата на ваксинирани бременни жени след раждането им (особено при появата на етапи в неврологичното развитие).
 • Никога не са тествани за въздействие върху дълъг списък от медицински състояния като диабет, сърдечно заболяване, атеросклероза, невродегенеративни заболявания, невропсихиатрични ефекти, индуциране на разстройства от аутистичния спектър и шизофрения, дългосрочна имунна функция, вертикално предаване на дефекти и разстройства, рак и автоимунни заболявания.

Предишният опит с противогрипните ваксини ясно показва, че проучванията за безопасност, проведени от изследователи и клинични лекари, свързани с фармацевтичните компании, по същество са били или лошо направени, или целенасочено създадени, за да покажат фалшиво безопасността и да прикрият страничните ефекти и усложнения.

Това беше драматично демонстрирано с вече споменатите фалшиви проучвания (https://childrenshealthdefense.org/defender/jfk-jr-why-i-wrote-the-real-anthony-fauci), които имаха за цел да покажат, че хидроксихлороквинът и ивермектинът са неефективни и твърде опасни за употреба. Тези фалшиви изследвания доведоха до милиони смъртни случаи и тежки здравни катастрофи по целия свят.

Както беше посочено, 80% от всички смъртни случаи са били ненужни (https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/14787210.2020.1808462) и са могли да бъдат предотвратени (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7410805) с евтини, безопасни лекарства с променено предназначение, които имат много дълга история на безопасност сред милиони хора, които са ги приемали в продължение на десетилетия или дори цял живот.

Изключително иронично е, че тези, които твърдят, че са отговорни за опазването на нашето здраве, одобриха лошо тестван набор от ваксини (https://www.lifesitenews.com/news/were-in-the-middle-of-a-major-biological-catastrophe-top-covid-doc-mccullough), който за по-малко от година употреба е довел до повече смъртни случаи, отколкото всички останали ваксини, взети заедно през последните 30 години.

Тяхното оправдание, когато бяха конфронтирани, беше:

„Трябваше да пренебрегнем някои мерки за безопасност, защото това беше смъртоносна пандемия“.

През 1986 г. президентът Рейгън подписва Националния закон за уврежданията от ваксини в детска възраст (https://www.congress.gov/bill/99th-congress/house-bill/5546), който дава обща защита на фармацевтичните производители на ваксини срещу съдебни дела за увреждания от страна на семействата на увредени от ваксини лица.

Върховният съд в становище от 57 страници:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

отсъди в полза на компаниите за ваксини, като на практика позволи на производителите на ваксини да произвеждат и разпространяват опасни, често неефективни ваксини сред населението без страх от правни последствия.

Съдът настояваше за система за обезщетение при увреждане от ваксини, която е изплатила само много малък брой обезщетения на голям брой тежко увредени лица. Известно е, че е много трудно да се получат тези обезщетения.

По данни на Администрацията за здравни ресурси и услуги от 1988 г. насам Програмата за компенсиране на увреждания от ваксини се е съгласила да изплати 3 597 обезщетения на 19 098 лица, пострадали от ваксини, на обща стойност 3.8 милиарда долара.

Това е станало преди въвеждането на ваксините за СОVID-19, при които смъртните случаи сами по себе си надхвърлят всички смъртни случаи, свързани с всички ваксини, взети заедно за период от 30 години.

През 2018 г. президентът Тръмп подписа закон за „правото на опит“, който позволява използването на експериментални лекарства и всички неконвенционални методи на лечение в случаи на екстремни медицински състояния.

Както видяхме от отказа на много болници и дори от пълния отказ на щати да разрешат използването на ивермектин, хидроксихлороквин или други неодобрени „официално“ методи за лечение дори на терминални случаи на СОVID-19, тези гнусни лица пренебрегват този закон.

Странно е, че те не използват същата логика или закона, когато става въпрос за ивермектин и хидроксихлороквин, които са преминали през обширни тестове за безопасност чрез над 30 клинични проучвания с високо качество и са получили блестящи доклади за ефикасност и безопасност в много страни.

Освен това имахме данни за употреба в продължение на 60 години от милиони хора, които използват тези лекарства по целия свят, с отлични резултати по отношение на безопасността.

Беше очевидно, че група много влиятелни личности (https://www.fiercepharma.com/special-report/top-10-ad-spenders-big-pharma-for-2020), заедно с фармацевтични конгломерати, не искаха „пандемията“ да приключи и искаха ваксините да бъдат единствената възможност за лечение. Книгата на Кенеди-младши (https://www.amazon.com/Real-Anthony-Fauci-Democracy-Childrens/dp/1510766804) представя този случай с помощта на обширни доказателства и цитати.

Д-р Джеймс Торп, експерт по майчино-фетална медицина, доказва:

че тези ваксини за СОVID-19, поставени по време на бременност, са довели до 50 пъти по-висока честота на спонтанни аборти, отколкото се съобщава за всички други ваксини, взети заедно.

Когато разгледаме графиката му за малформациите на плода, се установява 144 пъти по-висока честота на малформации на плода при ваксините за СОVID-19, поставени по време на бременността, в сравнение с всички останали ваксини заедно.

Въпреки това Американската академия по акушерство и гинекология и Американският колеж по акушерство и гинекология одобряват безопасността на тези ваксини за всички етапи на бременността и сред жените, които кърмят своите бебета.

Заслужава да се отбележи, че тези групи от медицински специалности са получили значително финансиране от фармацевтичната компания „Пфайзер“:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Само през четвъртото тримесечие на 2010 г. Американският колеж по акушерство и гинекология е получил общо 11 000 долара само от фармацевтичната компания „Пфайзер“. Финансирането от безвъзмездни средства на Националните институти по здравеопазване (https://grants.nih.gov/grants/guide/rfa-files/RFA-HD-20-013.html) е много по-голямо.

Най-добрият начин да се лишите от тези субсидии е да критикувате източника на средствата, техните продукти или програми за домашни любимци. Заради смелостта си да постави под съмнение любимата теория на Фаучи за СПИН (https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-the-real-anthony-fauci-we-have-choice), причинен от вируса ХИВ, Питър Дюзберг вече няма одобрена нито една от 30-те молби за безвъзмездни средства, които подава, след като става публично достояние.

Преди този епизод, като водещ специалист по ретровируси в света, той никога не е получавал отказ за субсидия от Националните институти по здравеопазване. Ето как работи „корумпираната“ система, въпреки че голяма част от безвъзмездните средства идват от нашите данъци.

ГОРЕЩИТЕ ПАРТИДИ – СМЪРТОНОСНИ ПАРТИДИ ОТ ВАКСИНИТЕ

Сега се появи ново проучване (https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/sudden-death-by-hot-lot–dr-michael-yeadon-sounds-the-alarm/article_221655d0-7d5e-11ec-b3d5-5701b978e3d9.html), чиито резултати са ужасяващи.

Изследовател от Университета „Кингстън“ в Лондон е направил обширен анализ на данните от VAERs (подразделение на CDC, което събира доброволни данни за усложненията от ваксините), в който е групирал съобщените смъртни случаи след ваксини според партидните номера на ваксините, посочени от производителя.

Ваксините се произвеждат на големи групи, наречени партиди. Той открива, че ваксините са разделени на над 20 000 партиди и че една от всеки 200 партиди е доказано смъртоносна за всеки, който получи ваксина от тази партида, което включва хиляди дози ваксини.

Той изследва всички произвеждани ваксини – Пфайзер, Модерна, Джонсън & Джонсън (Janssen) и др. Той установява, че сред всеки 200 партиди ваксини от Pfizer и други производители, една от 200-те партиди е била над 50 пъти по-смъртоносна от други партиди.

Другите партиди с ваксини също причиняват смъртни случаи и увреждания, но далеч не в такава степен. Тези смъртоносни партиди би трябвало да се появят на случаен принцип сред всички „ваксини“, ако става дума за непреднамерено събитие. Въпреки това той установява, че 5% от ваксините са причина за 90% от сериозните нежелани събития, включително смъртни случаи.

Честотата на смъртните случаи и сериозните усложнения сред тези „горещи партиди“ варира от над 1000% до няколко хиляди процента по-висока в сравнение с подобни по-безопасни партиди. Ако си мислите, че това е станало случайно – помислете отново.

Според мен това не е първият случай, в който „горещи партиди“ се произвеждат целенасочено и се изпращат в цялата страна – обикновено това са ваксини, предназначени за деца.

При един такъв скандал „горещи партиди“ от ваксина се оказаха в един щат и вредите веднага станаха очевидни. Какъв беше отговорът на производителя?

Не е било необходимо да се премахнат смъртоносните партиди от ваксината. Той нарежда на компанията си да разпръсне горещите партиди из цялата страна, така че властите да не видят очевидния смъртоносен ефект.

Всички партиди от дадена ваксина са номерирани – например Moderna ги етикетира с кодове като 013M20A. Беше отбелязано, че номерата на партидите:

завършват на 20А или 21А. Партидите, завършващи на 20А, са много по-токсични от тези, завършващи на 21А.

Партидите, завършващи на 20А, са имали около 1700 нежелани събития, в сравнение с няколкостотин до двадесет или тридесет събития за партидите 21А.

Този пример обяснява защо някои хора са имали малко или никакви нежелани реакции след приема на ваксината, докато други са били убити или тежко и трайно увредени. По мое мнение тези примери силно подсказват за умишлено изменение на производството на „ваксината“, което включва смъртоносни партиди.

Срещал съм се и съм работил с много хора, които се занимават с безопасността на ваксините, и мога да ви кажа, че те не са злите антиваксъри, за които ви казват, че са. Те са високопринципни, морални и състрадателни хора, много от които са водещи изследователи и хора, които са проучвали въпроса задълбочено.

Робърт Кенеди-младши, Барбара Лу Фишър, д-р Мерил Нас, професор Кристофър Шоу, Меган Редшоу, д-р Шери Тенпени, д-р Джоузеф Меркола, Нийл З. Милър, д-р Луция Томинович, д-р Стефани Сенев, д-р Стив Кирш и д-р Питър Маккълоу, само за да назовем някои от тях.

Тези хора няма какво да спечелят, но могат да загубят много. Те са подложени на жестоки атаки от страна на медиите, правителствените агенции и елитните милиардери, които смятат, че трябва да контролират света и всички в него.

Защо Фаучи не е искал да се правят аутопсии на починалите след ваксинация?

Има много неща, свързани с тази „пандемия“, които са безпрецедентни в историята на медицината. Един от най-изненадващите факти е, че в разгара на „пандемията“ са били извършвани толкова малко аутопсии, особено пълни.

Мистериозен вирус се разпространяваше бързо по света, избрана група хора с отслабена имунна система се разболяваше сериозно и много от тях умираха, а единственият начин, по който можехме бързо да получим най-много информация за този вирус – аутопсията, беше възпрепятстван.

Гериеро отбелязва, че до края на април 2020 г. са починали около 150 000 души, но в медицинската литература са описани само 16 извършени аутопсии (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8183352). От тях само 7 са пълни аутопсии, а останалите 9 са частични или чрез иглена биопсия или биопсия от разрез.

Едва след 170 000 смъртни случая, причинени от СОVID-19, и четири месеца след началото на пандемията са извършени първите серии от аутопсии, т. е. повече от десет. Едва след 280 000 смъртни случая и още един месец са извършени първите големи серии от аутопсии, (https://link.springer.com/article/10.1007/s00414-020-02317-w) около 80 на брой.

В призива си за безспорно извършване на аутопсии (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1344622320301036) Сперхаке отбелязва, че първата пълна аутопсия (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32198987), описана в литературата, заедно с фотомикрографии, се появява в медицинско списание от Китай през февруари 2020 г.

Сперхаке изрази недоумение защо по време на кризата е имало нежелание да се извършват аутопсии, но знаеше, че то не идва от патолозите.

Медицинската литература е пълна с призиви на патолози (https://www.mdpi.com/2077-0383/9/5/1259) за извършване на повече аутопсии. Шперхаке отбелязва още, че Институтът „Роберт Кох“ (германската система за здравен контрол) поне първоначално е препоръчал да не се правят аутопсии.

Той също така знае, че по това време 200 участващи институции за аутопсии в САЩ са извършили най-малко 225 аутопсии в 14 щата.

Някои твърдят, че този недостиг на аутопсии се дължи на страха на правителството от инфекция сред патолозите, но проучване на 225 аутопсии на случаи с СОVID-19 показва само един случай на инфекция сред патолозите (https://meridian.allenpress.com/aplm/article/144/12/1445a/442311/Risk-of-Coronavirus-Disease-2019-Transmission) и се стига до заключението, че това е инфекция, предадена другаде.

Гериеро завършва статията си с призив за повече аутопсии с тази забележка:

„Рамо до рамо, клиничните и съдебните патолози преодоляха пречките пред аутопсионните изследвания на жертвите на СОVID-19 (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8183352) и по този начин генерираха ценни знания за патофизиологията на взаимодействието между SARS-CoV-2 и човешкия организъм, като по този начин допринесоха за разбирането на заразата.“

Подозренията относно нежеланието на държавите по света да разрешат пълни постмортални изследвания на жертвите на СОVID-19 може да се основават на идеята, че това е повече от случайност. Има поне две възможности, които се открояват.

Първо, тези, които са ръководили превръщането на това „непандемично“ събитие в предполагаема световна „смъртоносна пандемия“, са криели важна тайна, която аутопсията може да документира. А именно – колко от смъртните случаи са били действително причинени от вируса?

За да се приложат драконовски мерки, като например задължително носене на маски, затваряне на сгради, унищожаване на бизнеси и евентуално задължителна принудителна ваксинация, са необходими много голям брой мъртви, заразени с СОVID-19. Страхът би бил движещата сила на всички тези разрушителни програми за контрол на пандемиите.

В своето проучване Elder et al. (https://covid19criticalcare.com/) класифицират резултатите от аутопсията в четири групи:

 1. Сигурна смърт от СОVID-19.
 2. Вероятно смърт от СОVID-19.
 3. Възможна смърт от СОVID-19.
 4. Не е свързано с СОVID-19, въпреки положителния резултат от теста.

Това, което може би притесняваше или дори ужасяваше инженерите на тази пандемия, беше, че аутопсиите можеха да покажат и показаха, че редица от тези така наречени смъртни случаи от СОVID-19 всъщност са починали от съпътстващи заболявания.

В огромното мнозинство от докладваните проучвания на аутопсии патолозите са отбелязали множество съпътстващи заболявания, повечето от които в крайните етапи на живота биха могли сами по себе си да бъдат фатални. Преди това беше известно, че смъртността от обикновени простудни вируси в домовете за възрастни хора е 8%.

Освен това от аутопсиите могат да се получат ценни доказателства, които да подобрят клиничното лечение (https://www.aha.org/guidesreports/2017-01-24-hospital-merger-benefits-views-hospital-leaders-and-econometric-analysis) и евентуално да докажат смъртоносния ефект на предписаните от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) протоколи:

които всички болници са длъжни да спазват, като например използването на респиратори и смъртоносното, унищожаващо бъбреците лекарство ремдезивир.

Аутопсиите показват също така натрупване на медицински грешки и нискокачествени грижи, тъй като предпазването на лекарите в интензивните отделения от погледите на членовете на семейството неизбежно води до по-некачествени грижи, както съобщават няколко медицински сестри:

работещи в тези области.

Колкото и да е лошо всичко това, същото се прави и в случая със смъртните случаи от ваксините за СОVID – доскоро са правени много малко пълни аутопсии, за да се разбере защо са починали тези хора.

Двама висококвалифицирани изследователи – д-р Сухарит Бхакди, микробиолог и висококвалифициран експерт по инфекциозни болести

Проф. д-р Сухарит Бхакди с прости думи обяснява какво ще се случи с имунната система на всеки участник в генния експеримент на психопатите (ВИДЕО – БГ СУБ)

и д-р Арне Буркхардт патолог, който е широко публикуван авторитет и е бил професор по патология в няколко престижни институции, наскоро извършиха аутопсии на 15 души, починали след ваксинация.

Това, което са открили, обяснява защо толкова много хора умират, получават увреждания на органи и смъртоносни кръвни съсиреци:

Те установяват, че 14 от 15-те души са починали в резултат на ваксините, а не по други причини. Д-р Бъркхардт (патолог) наблюдава широко разпространени доказателства за имунна атака върху органите и тъканите на аутопсираните лица – особено върху сърцето им.

Тези доказателства включват обширна инвазия в малки кръвоносни съдове с огромен брой лимфоцити, които причиняват обширно клетъчно разрушение, когато се отприщят. Установени са значителни увреждания и на други органи, като белите дробове и черния дроб.

Тези открития показват, че ваксините са предизвиквали атака на организма срещу самия себе си със смъртоносни последици. Лесно може да се разбере защо Антъни Фаучи, както и служителите на общественото здравеопазване и всички, които усилено насърчават тези ваксини, публично обезкуражават извършването на аутопсии на ваксинираните, които впоследствие са починали.

Също така може да се види, че в случая с ваксините, които по същество не са били тествани, преди да бъдат одобрени за широката общественост, поне регулаторните агенции е трябвало да бъдат задължени да наблюдават и анализират внимателно всички сериозни усложнения и със сигурност смъртни случаи, свързани с тези ваксини. Най-добрият начин за това е да се направи пълна аутопсия.

Въпреки че научихме важна информация от тези аутопсии, наистина са необходими специални изследвания на тъканите на починалите след ваксинация за наличие на инфилтрация на спайк протеини в органите и тъканите.

Това е изключително важна информация, тъй като подобна инфилтрация би довела до тежки увреждания на всички засегнати тъкани и органи – особено на сърцето, мозъка и имунната система. Проучванията върху животни показват това.

При тези ваксинирани лица източникът на тези шипчести протеини ще бъдат инжектираните нанолипидни носители на произвеждащата спайк протеини иРНК.

Очевидно е, че държавните здравни органи и фармацевтичните производители на тези „ваксини“ не желаят провеждането на тези критични проучвания, тъй като обществеността би била възмутена и би поискала прекратяване на програмата за ваксиниране и съдебно преследване на замесените лица, които са прикривали това.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Всички ние преживяваме една от най-драстичните промени в нашата култура, икономическа система и политическа система в историята на нашата страна и на останалия свят. Казаха ни, че никога няма да се върнем към „нормалното“ и че е планирано голямо нулиране, за да се създаде „нов световен ред“.

Всичко това е описано от Клаус Шваб, ръководител на Световния икономически форум, в книгата му „Голямото нулиране“ (https://gameoncanada.org/…/09/COVID-19_-The-Great-Reset.pdf). Тази книга дава много информация за начина на мислене на утопистите, които с гордост обявяват тази пандемична „криза“ за свой начин да поставят началото на един нов свят.

Този нов световен ред е в плановете на елитните манипулатори (https://www.amazon.com/Technocracy-Rising-Trojan-Global-Transformation/dp/0986373907/ref=pd_lpo_1) повече от век. В тази статия съм се съсредоточил върху опустошителните последици, които това е имало върху системата за медицински грижи в САЩ, но също така и върху голяма част от западния свят.

В предишни статии съм обсъждал бавната ерозия на традиционните медицински грижи (https://haciendapublishing.com/national-health-insurance-part-i-the-socialist-nightmare-by-russell-l-blaylock-md) в САЩ и как тази система става все по-бюрократизирана и регламентирана (https://haciendapublishing.com/regimentation-in-medicine-and-its-human-price-part-2-by-russell-l-blaylock-md). Този процес бързо се ускоряваше, но появата на тази, по мое мнение, изкуствено създадена „пандемия“ преобрази здравната ни система за една нощ.

Както видяхте, в рамките на тази система се случиха безпрецедентни поредици от събития.

Болничните администратори например заемат позицията на медицински диктатори, като нареждат на лекарите да следват протоколи, изготвени не от хора с богат опит в лечението на този вирус, а от медицинска бюрокрация, която никога не е лекувала нито един пациент с СОVID-19.

Например задължителното използване на респиратори при пациенти в интензивното отделение за СОVID-19 беше наложено във всички медицински системи, а несъгласните с него лекари бяха бързо отстранени от позициите си на лекуващи, въпреки че демонстрираха значително подобрени методи на лечение.

Освен това на лекарите беше казано да използват лекарството ремдезивир въпреки доказаната му токсичност, липсата на ефективност и високия процент на усложнения.

Било им е казано да използват лекарства, които нарушават дишането, и да слагат маска на всеки пациент, въпреки че дишането му е нарушено. Във всеки случай тези, които са отказали да злоупотребяват с пациентите си, са били отстранявани от болницата и дори са били заплашвани със загуба на лиценз – или нещо по-лошо.

За първи път в съвременната история на медицината ранното лечение на тези заразени пациенти беше пренебрегнато в цялата страна. Проучванията показват, че ранното медицинско лечение (https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/14787210.2020.1808462) спасява 80% от тези заразени хора, когато е започнато от независими лекари (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7410805).

Ранното лечение е могло да спаси живота на над 640 000 души в хода на тази „пандемия“. Въпреки доказаната сила на тези ранни методи на лечение, силите, контролиращи медицинските грижи, продължават тази разрушителна политика.

На семействата не се разрешаваше да видят близките си, което принуди тези много болни хора в болниците да посрещнат смъртта си сами. В допълнение към това погребенията бяха ограничени до няколко скърбящи членове на семейството, на които не беше позволено дори да седят заедно.

В същото време на големите магазини, като Walmart и Cosco, беше разрешено да работят с минимални ограничения. Пациентите в старческите домове нямаха право на посещения от семейството си и отново бяха принудени да умрат в самота.

През цялото време в редица щати, най-прозрачният, от които е щатът Ню Йорк, заразените възрастни хора целенасочено са премествани от болници в старчески домове, което води до много висока смъртност сред обитателите на тези домове. В началото на тази „пандемия“ над 50% от всички смъртни случаи са в старчески домове.

По време на тази „пандемия“ медиите, здравните служители, медицинските бюрокрации (CDC, FDA и СЗО) и медицинските асоциации ни поднесоха безкрайна поредица от лъжи, изопачаване и дезинформация.

Лекарите, учените и експертите в областта на лечението на инфекциите, които създават асоциации с цел разработване на по-ефективни и по-безопасни методи на лечение (https://brownstone.org/articles/medical-nonconformity-and-its-persecution), редовно са демонизирани, тормозени, позорени, унижавани, като им се отнема лицензът (https://www.bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-ordered-to-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharing-covid-falsehoods-1189313), загубват се болничните привилегии, а в поне един случай им се налага психиатричен преглед.

По време на това събитие Антъни Фаучи получава по същество абсолютен контрол върху всички форми на медицинска помощ, включително настоява лекарствата, които му носят печалба, да се използват от всички лекуващи лекари. Той нареди да се използват маски, въпреки че първоначално се смееше на използването на маски за филтриране на вируса. Губернатори, кметове и много бизнеси изпълняваха заповедите му без въпроси.

Драконовските мерки, които се използват, като носене на маска, локдауни, тестване на незаразените, използване на неточния ПСР тест, социално дистанциране и проследяване на контактите, са показали, че са били малко или никак полезни по време на предишни пандемии, но всички опити за отхвърляне на тези методи са били безрезултатни.

Някои щати пренебрегват тези драконовски заповеди и в тях случаите са същите или по-малко, както и смъртните случаи, отколкото в щатите с най-строго прилагани мерки. И отново, никакви доказателства или очевидни демонстрации в тази насока не са имали ефект върху прекратяването на тези социално деструктивни мерки.

Дори когато цели държави като Швеция, която избягва всички тези мерки, демонстрират еднакви нива на инфекции и хоспитализация с държавите с най-строги и драконовски мерки, контролните институции не променят политиката си. Никакви доказателства не промениха нищо.

Експертите по психология на разрушителните събития, като икономически сривове, големи бедствия и предишни пандемии, показаха, че драконовските мерки имат огромна цена под формата на „смърт от отчаяние“ и драматично нарастване на сериозните психологически разстройства.

Последиците от тези пандемични мерки върху неврологичното развитие на децата са катастрофални и до голяма степен необратими.

С течение на времето десетки хиляди хора могат да загинат в резултат на тези щети. Дори когато тези прогнози започнаха да се появяват, контрольорите на тази „пандемия“ продължиха с пълна сила.

Драстичното увеличение на самоубийствата, ръстът на затлъстяването, употребата на наркотици и алкохол, влошаването на много здравни показатели и ужасяващото нарастване на психичните разстройства, особено на депресия и тревожност, бяха пренебрегнати от длъжностните лица, които контролираха това събитие.

В крайна сметка научихме, че много от смъртните случаи са в резултат на лекарска небрежност. Хората с хронични заболявания, диабет, рак, сърдечносъдови и неврологични заболявания вече не се проследяват правилно в клиниките и лекарските кабинети.

Операциите, които не са спешни, бяха преустановени. Много от тези пациенти предпочитат да умрат вкъщи, вместо да рискуват да отидат в болница, а много от тях смятат болниците за „домове на смъртта“.

Регистрите на смъртните случаи показват, че сред хората на възраст 75 и повече години е имало увеличение на смъртните случаи, което се обяснява най-вече с инфекциите с СОVID-19, но при хората на възраст между 65 и 74 години смъртните случаи са се увеличили много преди началото на пандемията. На възраст между 18 и 65 години данните показват шокиращ ръст на смъртните случаи, които не са свързани с СОVID-19 (https://www.theepochtimes.com/several-states-examine-2021-mortality-surge-in-americans-aged-18-49_4213438.html).

Някои от тези смъртни случаи се обясняват с драматичното увеличение на броя на смъртните случаи, свързани с наркотици, с около 20 000 повече в сравнение с 2019 г. Смъртните случаи, свързани с употребата на алкохол, също са се увеличили значително, а убийствата са се увеличили с почти 30% в групата на 18-65-годишните.

Ръководителят на застрахователната компания OneAmerica заявява, че по негови данни смъртността сред хората на възраст между 18 и 64 години (https://highlandcountypress.com/Content/Opinions/Opinion/Article/Life-insurance-CEO-claims-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/4/22/75780) се е увеличила с 40% в сравнение с периода преди пандемията.

Скот Дейвидсън, главен изпълнителен директор на компанията, заяви, че това е най-високият процент на смъртност в историята на застрахователните регистри, които всяка година събират обширни данни за броя на смъртните случаи.

Дейвидсън също така отбеляза, че такова голямо увеличение на смъртността не е наблюдавано никога в историята на събирането на данни за смъртността. При предишни катастрофи с монументални мащаби смъртността е нараснала с не повече от 10%, а 40% е безпрецедентно.

Д-р Линдзи Уийвър, главен лекар на щата Индиана, заяви, че хоспитализациите в Индиана са повече, отколкото когато и да било през последните пет години. Това е от изключително значение, тъй като се предполагаше, че ваксините ще намалят значително смъртните случаи, но се случи точно обратното.

Болниците са наводнени от усложнения след ваксинация и хора в критично състояние, причинени от лекарска небрежност (https://www.lifesitenews.com/news/were-in-the-middle-of-a-major-biological-catastrophe-top-covid-doc-mccullough), предизвикана от блокирането на достъпа до медицинска помощ и други пандемични мерки:

Драматичен брой от тези хора сега умират, като скока е настъпил след въвеждането на ваксините. Лъжите на тези, които са се самоназначили за медицински диктатори, са безкрайни. Първо, беше ни казано, че локдауна ще продължи само две седмици, а той продължи повече от година.

Тогава ни казаха, че маските са неефективни и не е необходимо да се носят. Това бързо се промени. После ни казаха, че маската от плат е много ефективна, а сега не е и всеки трябва да носи маска N95, а преди това – двойна маска.

Казваха ни, че има голям недостиг на респиратори, а после открихме, че те стоят неизползвани в складовете и на градските сметища, все още в опаковъчните си кашони. Бяхме информирани, че болниците са пълни предимно с неваксинирани, а по-късно установихме, че по света е точно обратното.

Казваха ни, че ваксината е 95% ефективна, но после научихме, че всъщност ваксините водят до постепенно отслабване на вродения имунитет.

При пускането на ваксините в продажба на жените беше казано, че те са безопасни по време на всички състояния на бременността, докато не се оказа, че по време на „тестовете за безопасност“ преди пускането на ваксината в продажба не са правени никакви проучвания за безопасност по време на бременността.

Беше ни казано, че внимателните тестове върху доброволци преди разрешението за спешна употреба за обществеността показват изключителната безопасност на ваксините, докато не научихме, че тези нещастни участници не са били проследени, медицинските усложнения:

причинени от ваксините, не са били платени, а медиите са прикрили всичко това.

Научихме също, че FDA е казала на фармацевтичните производители на ваксините, че не е необходимо да се правят допълнителни тестове върху животни (широката общественост ще бъде опитното зайче).

Невероятно е, но ни беше казано, че новите иРНК ваксини на Пфайзер са одобрени от FDA, което беше явна измама, тъй като друга ваксина е била одобрена (Комирнати), а не тази, която се прилага – ваксината на BioNTech. Одобрената ваксина Комирнати не е била налична в Съединените щати.

Националните медии съобщиха на обществеността, че ваксината на Пфайзер е одобрена и вече не се счита за експериментална, което е откровена лъжа (https://childrenshealthdefense.org/defender/childrens-health-defense-sues-fda-pfizer-comirnaty-covid-vaccine). Тези смъртоносни лъжи продължават. Време е да спрем тази лудост и да подведем тези хора под отговорност.

Статията е първоначално публикувана от Surgical Neurology International.
Ръсел Л. Блейлок, неврохирург, Theoretical Neuroscience Research, LLC, Риджленд, Мисисипи, САЩ.

Автор: Д-р Ръсел Л. Блейлок
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Проф. д-р Ръсел Блейлок: Химтрасетата унищожават човечеството! Правителствата трябва да спрат отравянето на планетата (Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails – ВИДЕО)

ПО ТЕМАТА

⚠️ Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност»️ ДОКЛАД👇

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

⚠190 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува❗👇

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ)

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Пл@нд€ми@ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

Излишните хора (ВИДЕО)

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)