Проф. д-р Сушари Бакди: Този театър с коронавируса беше задействан от Световната здравна организация (ВИДЕА)

/

COVID-19 не е „страшен убиец“

Д-р Сушарит Бхакди ръководи института по медицинска микробиология и хигиена в Майнц от 1991-2012 г. Той е роден през 1946 г.

Ето какво твърди д-р Сушарит Бхакди в едно интервю:

Преди да се ограничат гражданските права, трябва да знаем какво точно представлява уж новият коронавирус.

Всичко, което се случва днес, е доста наивно. Италия и Германия изкривяват статистиката. СМИ се държат напълно безотговорно и това трябва да бъде забранено.

Единственото достоверно изследване на COVID-19 е проведено във Франция.

Изследователите стигнаха до извода, че COVID-19 не е по-опасен от другите вируси. Данните бяха публикувани в интернет на 18 март и същия ден англичаните го отстраниха от списъка с опасните заболявания.

COVID-19 не е „страшен убиец“.

Аз смятам, че когато този театър започна, виновна за него е СЗО.

По-рано професор Сушарит Бхакди записа открито видеобращение към бундесканцлера Меркел.

Уважаеми съграждани!

Аз съм лекар – специалист в областта на микробиологията и епидемиологията на инфекционните заболявания.

Неотдавна за пръв път участвах във видео дебатите, посветени на COVID-19 в Германия. Тези дебати бяха емоционално наситени.

Аз не изразявам политически възгледи на някакви агенти, не преследвам целта да изразявам някакви лични интереси, а също и на други хора. Аз изхождам основно от гражданския си дълг, свързан с науката и обществото.

Данните, които имаме, са насочени към намеса в нашите основни права и свободи, а също и в основите на нашето общество с всички произтичащи от това последици.

Ако това е така, какви данни са били използвани, каква стратегия?

По тази причина аз се обърнах към г-жа Меркел с пет въпроса.

Първият ми въпрос се отнася до статистиката

В инфектологията се прави разлики между „инфекция“ и „заразяване“. Пациентите, които имат симптоми – температура и кашлица, бяха длъжни да влязат в статистиката като отново заразили се.

Затова въпросът ми към бундесканцлера е: беше ли отчетена разликата между инфектирани пациенти без симптоми и заразили се пациенти, при които симптомите се развиват.

Има опасност от изравняване на инфектирането и заразеността. Увеличаването на новите инфекции изглежда в Германия фактически експоненциално, но тази цифра не бива да се взема за основа като основополагаща. Трябва да се анализират реалните клинични актуални и обработени цифри. И само тогава може да се оцени реалното натоварване на здравната система.

Вторият въпрос се отнася за опасността от този вирус

Драконовските методи, които по такъв мащабен начин ограничават основните права и свободи на човека, трябва да се налагат само в случай, че има доказани основания за това, че новият вирус е свръхопасен, по-опасен от всекидневните му роднински вируси.

Имало ли е някога такова научно обосновано потвърждение на COVID-19. От моя гледна точка отговорът е НЕ.

За да се получи такова потвърждение, трябва да се предоставят неопровержими научни данни.

COVID-19 е сред безобидните всекидневни вируси. Всичко, което е нужно, е сравняването на 10 хиляди пациенти, които без изключение са инфектирани с обикновени коронавируси, и десет хиляди пациенти, инфектирани с ковид-19. При това всички трябва да имат инфекции на дихателните пътища.

След това да се види колко пациенти от всяка група са починали във времето. Ако в процентно съотношение са починали еднакъв брой хора – сред носителите на всекидневни коронавируси или носители на ковид-19, ще стане очевидно, че всекидневните коронавируси и коронавирус 19 са еднакво опасни. Ако броят на починалите пациенти с коронавирус 19 е по-висок, то той ще бъде по-опасен. Ако броят на починалите от коронавирус 19 силно надвишава броя на починалите от обикновени коронавируси, тогава ковид-19 е много по-опасен от обикновените коронавируси.

Такова изследване няма!

Какво мислите откриха французите?

Смъртността в това изследване беше еднаква…

Издателство PACПEP

Отворено писмо до канцлера на Германия от проф. Бхакди, ВИДЕО:

 

Проф. Сушарит Бхакди за COVID-19 , ВИДЕО:

ПО ТЕМАТА

 
Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! 
 
Ханс Толзин предложи награда от 100 000 € в брой, ако някой предостави доказателство за съществуването на SARS-CoV вируса! Това беше направено н 22.03.2020. До момента никой още не е взел наградата? Как мислите, ЗАЩО?!
 
Твърдението, че вирусът на SARS-СОV-2 е съществува се базира всъщност на компютърно построен модел!
 
Вирусът не е изолиран, какво тогава има във ваксината!? 

Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г.

Последно от ВИДЕО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times