/

Проф. д-р Сушарит Бхакди – лекар вирусолог от Германия: Този театър с коронавируса беше задействан от Световната здравна организация (ВИДЕА)

COVID-19 не е „страшен убиец“

Д-р Сушарит Бхакди ръководи института по медицинска микробиология и хигиена в Майнц от 1991-2012 г. Той е роден през 1946 г.

Ето какво твърди д-р Сушарит Бхакди в едно интервю:

Преди да се ограничат гражданските права, трябва да знаем какво точно представлява уж новият коронавирус.

Всичко, което се случва днес, е доста наивно. Италия и Германия изкривяват статистиката. СМИ се държат напълно безотговорно и това трябва да бъде забранено.

Единственото достоверно изследване на COVID-19 е проведено във Франция.

Изследователите стигнаха до извода, че COVID-19 не е по-опасен от другите вируси. Данните бяха публикувани в интернет на 18 март и същия ден англичаните го отстраниха от списъка с опасните заболявания.

COVID-19 не е „страшен убиец“.

Аз смятам, че когато този театър започна, виновна за него е СЗО.

По-рано професор Сушарит Бхакди записа открито видеобращение към бундесканцлера Меркел.

Уважаеми съграждани!

Аз съм лекар – специалист в областта на микробиологията и епидемиологията на инфекционните заболявания.

Неотдавна за пръв път участвах във видео дебатите, посветени на COVID-19 в Германия. Тези дебати бяха емоционално наситени.

Аз не изразявам политически възгледи на някакви агенти, не преследвам целта да изразявам някакви лични интереси, а също и на други хора. Аз изхождам основно от гражданския си дълг, свързан с науката и обществото.

Данните, които имаме, са насочени към намеса в нашите основни права и свободи, а също и в основите на нашето общество с всички произтичащи от това последици.

Ако това е така, какви данни са били използвани, каква стратегия?

По тази причина аз се обърнах към г-жа Меркел с пет въпроса.

Първият ми въпрос се отнася до статистиката

В инфектологията се прави разлики между „инфекция“ и „заразяване“. Пациентите, които имат симптоми – температура и кашлица, бяха длъжни да влязат в статистиката като отново заразили се.

Затова въпросът ми към бундесканцлера е: беше ли отчетена разликата между инфектирани пациенти без симптоми и заразили се пациенти, при които симптомите се развиват.

Има опасност от изравняване на инфектирането и заразеността. Увеличаването на новите инфекции изглежда в Германия фактически експоненциално, но тази цифра не бива да се взема за основа като основополагаща. Трябва да се анализират реалните клинични актуални и обработени цифри. И само тогава може да се оцени реалното натоварване на здравната система.

Вторият въпрос се отнася за опасността от този вирус

Драконовските методи, които по такъв мащабен начин ограничават основните права и свободи на човека, трябва да се налагат само в случай, че има доказани основания за това, че новият вирус е свръхопасен, по-опасен от всекидневните му роднински вируси.

Имало ли е някога такова научно обосновано потвърждение на COVID-19. От моя гледна точка отговорът е НЕ.

За да се получи такова потвърждение, трябва да се предоставят неопровержими научни данни.

COVID-19 е сред безобидните всекидневни вируси. Всичко, което е нужно, е сравняването на 10 хиляди пациенти, които без изключение са инфектирани с обикновени коронавируси, и десет хиляди пациенти, инфектирани с ковид-19. При това всички трябва да имат инфекции на дихателните пътища.

След това да се види колко пациенти от всяка група са починали във времето. Ако в процентно съотношение са починали еднакъв брой хора – сред носителите на всекидневни коронавируси или носители на ковид-19, ще стане очевидно, че всекидневните коронавируси и коронавирус 19 са еднакво опасни. Ако броят на починалите пациенти с коронавирус 19 е по-висок, то той ще бъде по-опасен. Ако броят на починалите от коронавирус 19 силно надвишава броя на починалите от обикновени коронавируси, тогава ковид-19 е много по-опасен от обикновените коронавируси.

Такова изследване няма!

Какво мислите откриха французите?

Смъртността в това изследване беше еднаква…

Издателство PACПEP

Отворено писмо до канцлера на Германия от проф. Бхакди, ВИДЕО:

 

Проф. Сушарит Бхакди за COVID-19 , ВИДЕО:

Предишна Статия

Световната здравна организация, Центърът за контрол на заболяванията и фондът на Бил Гейтс са осъдени за машинации с ваксини

Следваща Статия

Общественици в Русия молят  Федералната служба за сигурност (ФСБ) и Следствения комитет да пресекат дейността на Гейтс и други глобални ваксинатори (ВИДЕО)

Последно от ВИДЕО

Don`t copy text!