Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

ЗЛОТО и невежеството превръща света в истински ад, където родителите с охота позволяват децата им да бъдат убивани

В ексклузивно интервю за The Daily Expose пенсионираният микробиолог Сухарит Бхакди казва, че се надява световните правителства да отменят плановете си за ваксинация, заявявайки, че ако не го направят, ваксините скоро ще получат пълно одобрение, което означава, че може да бъдат освободени, без да е необходим анализ на риска и ползата.

Освен това той се нахвърли върху „невежеството“ на професор Нийл Фъргюсън от Имперския колеж в Лондон, министъра на ваксинацията Надим Захави и д-р Крис Смит, консултант-вирусолог в болницата на Аденбрук, докато отправяше призив към правителствата по цял свят, призовавайки ги да започнат диалог с групата лекари за ковид етики, защото споделят обща кауза – спасяването на животи.

Според данните на правителството на Обединеното кралство над 1100 души са починали поради неблагоприятен ефект, причинен от една от ваксините, които в момента се пуснати чрез разрешение за спешна употреба. Но д-р Бхакди разкрива, че тепърва предстои по-лошото, тъй като производителите, създават фалшиво чувство за сигурност.

„Толкова е лесно да се манипулират наночастиците”, каза той. „Всичко, което трябва да направите, е да извадите един компонент, един липид и ваксината вече няма да бъде поета от клетките. И тогава нямате странични ефекти. И ще имате ваксина, която се понася добре.

Това се случва сега с иРНК ваксините, така че AstraZeneca, Johnson & Johnson и Sputnik ще бъдат премахнати от пазара. Така че ще има монопол върху иРНК ваксините, които са подкрепени от Бил Гейтс.

Този план е замислен преди години. След като тази ваксина стане законно, напълно одобрена (не одобрена за спешна употреба, а напълно одобрена), не е необходимо да се прави повече анализ на риска.

Това е кошмарно. Те могат да кажат, „а домовете за грижи са пренаселени. Индия и Южна Африка…”

Знаете, че с всяка следваща ваксина се увеличават шансовете да убиете хора. Ето защо те започват да ваксинират децата – те ще покажат, че ваксината се толерира от тях – тогава ще използват това, където пожелаят.

След като това се случи, те са свободни да правят каквото си искат, където и да поискат. И никой не може да направи нищо по въпроса. Толкова е ужасно.

Как могат хората да бъдат толкова зли? Как хората могат да бъдат толкова невежи? Това е комбинация от зло и невежество, която превръща света в истински ад. И единствените хора, които могат да направят нещо по въпроса, сме ние, защото трябва да накараме света около нас да се изправи и да осъзнае, че са доведени до истински ад.

Това е дяволски план, сатанински. Но много, много малкият шанс, който имаме, е, че те са допуснали грешка, че са смятали, че тази програма за ваксинация ще премине безпроблемно, тъй като не са били наясно, че неблагоприятните ефекти ще бъдат толкова тежки и толкова широко разпространени.

Тук те могат да се спънат, ако успеем да ги принудим да отменят програмата за ваксинация. Сега срещу ЕС бяха повдигнати правни обвинения за анулиране на всички ваксини.”

По-нататъшното тревожно развитие по целия свят е очевидното желание да се ваксинират децата срещу вирус, от който има малък или никакъв риск от тежка инфекция или смърт.

Д-р Смит се появи по английската телевизия наскоро, за да се застъпи за ваксинирането на децата, като каза, че е добра идея в краткосрочен план да се направи „двойно подсигуряване” за контрола на вируса, спирайки ги да го хващат и предават, въпреки факта, че уязвимите вече са ваксинирани.

Д-р Бхакди каза:

„Децата умират. Смятам, че умират с всеки изминал ден. Само преди три дни 16-годишно момче почина от инфаркт след ваксинацията.

Едно нещо, което хората просто трябва да започнат да разбират, е, че антителата никога няма да могат да защитят никого, тъй като антителата в кръвта са от грешната страна на стената.

Така че, ако седим в тази стая, която е кръвният поток, този вирус няма да влезе в нея, той ще влезе през входната врата, отвън, от дихателните пътища. И ще влезе през вратата, която ви води в антрето на къщата и това антре е епителът на дихателните пътища, клетките, които облицоват дихателните пътища. Това е същността на инвазията на респираторен патоген вирус.

Сега хора като този д-р Крис Смит, който очевидно няма представа от имунология, може да кажат: „Добре, но този тип Бхакди не осъзнава, че определени антитела се отделят от вратата, за да се срещнат с тези вируси, които влизат“. Това са така наречените IgA секреторни антитела. Вярно е. Д-р Смит, скъпи колега Смит, очевидно сте забравили – или може би никога не сте научили – че тези IgA секреторни антитела не предпазват от респираторни патогени, те предпазват от патогени, които влизат в стомаха ви и ви предпазват от диария, но не и срещу пневмония.

Д-р Смит, никога ли не сте учили, че е известно, че тези IgA антитела не могат и не предпазват, тъй като има твърде малко от тях пред вратата на дихателните Ви пътища? Има генетичен дефицит, наречен селективен дефицит на IgA. Това е един от най-честите недостатъци в човечеството. Това се случва с честота от 1 до 500, което е огромен брой. Тези хора нямат секреторни антитела, но не страдат по-често от вирусна пневмония.

Ето защо, когато преподавах преди много години, винаги казвах, че секреторният IgA не играе никаква роля в дихателните пътища, а в червата. Така че можете да ваксинирате, колкото искате. Можете да купите антитела и да ги поставите в хората – те никога няма да предпазят хората от вирус, който навлиза през входната врата. Наистина е невероятно, че целият свят вярва, че трябва да се ваксинират, за да се предпазят.

Лекарите като Смит всъщност са невежи. Те са забравили своята имунология. Те са забравили факта, че вирусите, които проникват през дихателните пътища, не са… ние не се защитаваме срещу тях чрез антитела, ние се защитаваме срещу тях чрез лимфоцити и това е известно от 40 години.

Тези вируси, коронавирусите, те влизат през носа и устата и първото нещо, което правят, е да се прикрепят към клетките, покриващи носа и гърлото. И това е в реда на нещата. Те дори могат да се възпроизвеждат и това, което хората не знаят, е, че около 0.5 до 1% от световното население, здравото население, има коронавируси в носа и гърлото, те са здрави носители на вируса.

Вирусът ще се репликира и след няколко дни ще си отиде отново и вие не забелязвате това, защото клетките на носа и гърлото се обновяват на всеки няколко дни, те са изчезнали и вирусът изчезва с тях. И това е същността на мирното съжителство между вируси, съжителстващи с нас от началото на еволюцията.

Коронавирусите принадлежат към тях и те не искат да ни убиват, дори и Нийл Фъргюсън да мисли, че го правят, не е вярно. Смит, не е вярно. Те просто искат да дойдат и след това ще си отидат отново.

Така че този бизнес със здрави превозвачи е стара история. И не обикаляйте да ги търсите, защото ако го направите, ще ги намерите. И ако ги откриете, недейте да си мислите, че ще трябва да ги унищожите, защото никога няма да можете – просто не можете.

Ходих в британско училище и ме научиха на смисъла на честността и смелостта, а вие сте загубили всички тези качества. Загубили сте всичко. Британците следват миналите и настоящите стъпки на германците. Колко абсолютно срамно е това. Нямате ли гордост?”

Професор Фъргюсън, автор на няколко катастрофални модела за шапа, птичи грип и свински грип, и който подаде оставка от научно-консултативната група за извънредни ситуации (SAGE), все още съветва правителството относно мерките за COVID-19.

Той вярва, че ваксините ще бъдат от съществено значение, добавяйки, че е „много по-добре да се ваксинират хора, отколкото да се затвори цялото общество“.

Но д-р Бхакди беше остър в своя кратък и сладък отговор, казвайки: „Нийл Фъргюсън се подвизава от доста време и прави едно и също нещо отново и отново. Той е много зло същество. Той е престъпник”.

И д-р Бхакди също толкова бързо уволни министъра на ваксините Захави, който наскоро заяви, че настоящото разпространение на ваксините е „спасило милиони животи“.

„Разбира се, той не знае това, това е лъжа. Това е явна неистина“, каза д-р Бхакди. „През първите шест месеца на този проклет епизод миналата година имаше около 60 млн. германци на възраст под 60 години. Колко живота бяха загубени от тези 60 млн., без предварително съществуващо заболяване, в първия епизод? 52.

Дайте на проклетия си министър тези цифри; ваксинирайки 60-те млн. и спасявайки живота им, бихте спасили 52 живота. Сега ваксината AstraZeneca е изпробвана на около 10 млн. под 60-годишна възраст. Колко са починали заради съсирване на кръвта? 10.

Загубени са поне 10 живота.

Ако бяхте ваксинирали 60 млн., колко живота бихте загубили поради съсирване? 60 – което вече е с 10% повече.

Сега тези 10 живота, които бяха изгубени, бяха върхът на огромен айсберг, защото тези с церебрална венозна тромбоза (ЦВТ) имаха симптомите на хиляди хора; цепещо главоболие, гадене, повръщане, замъглено зрение, загуба на слуха, не можеха да говорят правилно, губеха съзнание, получаваха парализа в лицето, крайниците, навсякъде.

Това са основните симптоми. Ако някой млад има тези симптоми, трябва да го заведете в спешното отделение, за да разберете дали в мозъка му се образува кръвен съсирек, защото ако не го направите, той може да умре.

Това събитие е много рядко. Това е един на милион годишно. Толкова рядко е, че хората, лекарите във вашата страна, Великобритания, са го забравили. Хиляди са ходили в спешното отделение с тези симптоми и казват, че няма нищо общо [с ваксината]. Вбесявам се от така наречените си колеги, които са толкова имбецилни, толкова глупави, толкова невежи.

Те са забравили цялата си медицина и изпращат хората у дома. Тези хора, които имат конвулсии, е типично за ЦВТ, тъй като това е единственото нещо, което може да причини всички тези симптоми. Видях тези симптоми да се появяват през декември и януари и казах, че единственото нещо, което би поставило капак върху всички тези симптоми, е ЦВТ и затова написахме това писмо до Европейската агенция по лекарствата, казвайки им, че те трябва да помислят за това, убиват хора, убиват ги. Това е, което се случва и никой не ги спира.

Глупавото ви правителство, Нийл Фъргюсън, който няма представа какво се случва в медицината, никога не е изучавал нещо, което да му позволи… защо хората не слушат лекарите? Защото са корумпирани. Науката е корумпирана и учените са корумпирани.”

Въпреки всичко това остават милиони, които са готови да повярват на всичко и всичко, което техните политици казват. Многото, които все още призовават за допълнителни ограничения и забавяне на планираното по-нататъшно отваряне на 17 май и 21 юни.

Що се отнася до тези хора, прекалено желаещи да отхвърлят аргументите срещу официалния разказ като „конспирация“, д-р Бхакди говори директно, наред с правителствата по целия свят, като предлага възможност за официални разговори, надявайки се да бъде приет.

Той каза:

„Думата конспирация винаги има негативен ефект. Хората, които са конспиратори, искат да направят нещо лошо. Това, което бих им казал, е, нека не спорим по този въпрос, нека седнем като цивилизовани хора и да поговорим. Защото това, което правим, е за вас и за нашите деца.

Искаме да ви помогнем. И най-вече искаме да помогнем на вашите близки и на вашите деца и на следващите поколения, защото се страхуваме за тях.

Може да се окаже, че грешим. Но ако е така, тогава елате и ни кажете защо грешим. И ни кажете защо искате да продължите да ваксинирате децата си.

Сега си представете, че в това, което казваме, има зрънце истина. Може би трябва да помислите върху това и да помислите върху факта, че може да навредите на децата си или дори да ги убиете.”

Автор: Стефан Шилтз, 16/05/2021
Източник: Daily Expose
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Проф. д-р Сухарит Бакди: Този театър с коронавируса беше задействан от Световната здравна организация (ВИДЕА)

 

Проф. д-р Сухарит Бакди, един от най-известните вирусолози в Германия разбива на пух и прах лъжите на ковид-глашатаите (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Спешно съобщение от проф. д-р Сухарит Бакди (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Учени и доктори изпращат “известия за отговорност“ за престъпления срещу човечеството до всеки евродепутат

 

ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/20-%d1%84%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d0%b8%d1%82%d0%be-%d1%82%d1%80%d1%8f%d0%b1/

 

70% от умрелите ще са от «ваксини» (ДОКЛАД)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от