Проф. д-р Сушари Бакди, един от най-известните вирусолози в Германия разбива на пух и прах лъжите на ковид-глашатаите (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

 

Проф. д-р Сушари Бакди е един от най-големите експерти в Германия. Той е медик, вирусолог, микробиолог, 22 години завеждащ института по вирусология и медицинска микробиология към университета в Майнц.

„Time has come for Homo Sapiens to stand up and become human again!“ Prof. Sucharit Bhakdi

Дойде време Хомо Сапиенс да се изправи и отново да стане човек! Да де, ама като гледам много избраха да си останат Homo Sapiens и да пропуснат трансформацията в човеци!

В това видео Бакди  сваля маската на всички лъжи, които мисирките ни казаха за Ковид и които „купени бели престилки“ (дори не са хора) потвърдиха лъжите им. Заради едни пари. Нищо общо няма нито с медицината, нито с науката.

Този вирус показа краха на нашата цивилизация.

  •  Таня Тодорова

ВИДЕО


Ако субтитри не тръгват ги активирайте от зъбното колелце на плеъра. Как да ги включите стъпка по стъпка;

  • цъкнете на зъбното колело;
  • идете на “субтитри“ и натиснете “английски (автоматично генерирано)“,
  • пак на “субтитри“, натиснете “автоматичен превод“ и изберете “Български“.

 

ПО ТЕМАТА

Проф. д-р Сушари Бакди: Този театър с коронавируса беше задействан от Световната здравна организация (ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ

 

ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г.

 

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times