Процедурата по импийчмънта на Байдън вече е факт

Марджъри Грийни (Републиканска партия, Джорджия) член на долната камара на Конгреса на САЩ, внесе предложение за импийчмънт на Джо Байдън

„Байдън не може да служи като президент на Съединените щати. Неговата практика на злоупотреба с власт като вицепрезидент на САЩ под администрацията на 44-ия президент на САЩ Барак Обама е продължителна и обезпокоителна. Президентът Байдън демонстрира, че ще направи всичко възможно, за да спаси сина си Хънтър и да напълни джобовете на семейството си с пари от корумпирани чуждестранни енергийни компании “, цитира Грийн Поглед Инфо.

Тя направи изявление, че Байдън е позволил на сина си „да извлече пари от най-големите врагове на Америка – Русия и Китай“. В същото време Политико отбеляза, че Грийн се придържа към различни теории на конспирацията.

Пресслужбата на Грийн все още не е публикувала текста на статията на обвинението, който трябва да посочи какво конкретно престъпление е извършил Джоузеф Байдън.

Грийн миналия четвъртък обяви намерението си да инициира импийчмънт на Байдън в първия работен ден на 46-ия президент на САЩ. Тя направи изявление няколко часа след като конгресмените одобриха обвинителния акт за импийчмънта на Тръмп. След това Съветът на федерацията предложи импийчмънтът на Тръмп да се върне при Байдън като „бумеранг“.

ПО ТЕМАТА

Удостоверението за раждане на Барак Хюсеин Обама е фалшиво (ВИДЕА)

Барак Хюсеин Обама призна, че “жена“ му в действителност е травестит на име “Майкъл“ (ВИДЕО)

Барак Хюсеин Обама легализира сатанизма на държавно ниво, преди да освободи поста си на президент

И Камала Харис се оказа мъж (ВИДЕО)

Цитат на деня: “Обама не е човек! Той е създаден в лаборатория“

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Последно от СВЯТ

ВИДЕО на деня

    Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса   Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times