Публицистът д-р Пламен Пасков пита кандидат-президентът Радев за Сорос

Генерал Румен Радев , имам няколко много важни въпроса към вас като към един от много вероятните президенти на България:

1. Възможно ли е според Вас един Президент на България, един български офицер и генерал, да бъдат управлявани от финансов мошеник като Дьорд Шорош, по-известен като Джордж Сорос?
2. Ако бъдете избран (и утвърден от добре известни посолства), Вашето вице (все още) Илияна Йотова ли ще бъде?
3. Ако Илияна Йотова бъде Вашият вицепрезидент, как ще коментирате това, че тя е „човек на Сорос“, съгласно изтеклата документирана, и дори вече отпечатана във вид на сборник информация?

Господин генерал, смятам, че за честта на пагона, на български офицер, на човек, който е кандидат за главнокомандващ на Българската армия, и на лицето на България пред света, е ДЛЪЖЕН да отговори на тези същностни въпроси.

Ще бъдете ли Президент на външно — управляема територия, или ще направите всичко възможно, за да бъдете президент на ДЪРЖАВА, която ни е завещана от дедите, просъществувала, без да сменя името си от над 19 века?

Благодаря ви предварително за отговора.
Имам чест, господин генерал!

  • Д-р Пламен Пасков

ПО ТЕМАТА

 

 

 

 

 

 

Румен Радев назначи за министър-председател човек (?) (или твар), лично ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЛ това, как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя.

Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня

70% Продължаваме… 2020 бензина беше 1.52 лв. 2020 пропан бутана беше 0,69 лв.   1 000

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times