Пълна деградация! Педофилът Байдън представи внучката си като… починалия си син (ВИДЕО)

/

Деменция: Байдън представи внучката си като… починалия си син

Точно на последната права на президентските избори в САЩ, по време на посещението си в Пенсилвания – последната му спирка от предизборната кампания, Джо Байдън направи колосална грешка. Той излезе да говори пред множество хора и представи една от своите внучки като… починалият си син Бо Байдън. „Това е моят син, Бо Байдън, който много от вас помогнаха да влезе в сената на Делауер“, заяви той, прегръщайки своята внучка. Усещайки какво е казал, кандидатът за президент на САЩ се поправи и заяви „Това е внучката ми, Натали.“ Но не, момичето до него далеч не беше Натали, а братовчедка й – Финеган. 16-годишната Натали е дъщеря на покойния Бо Байдън, но 20-годишната Финеган е дете на неговия брат – Хънтър.

 

 

„Не, не, чакайте… Грешната внучка“, поправи се най-накрая Джо Байдън и прегърна Натали. Но наблюдателни зрители посочиха и още една грешка – Бо Байдън никога не е бил избиран за част от сената на Делауер, а за главен прокурор.

Това не е първият път, в който Байдън прави подобни грешки. Преди няколко дни той забрави името на човека, срещу когото се изправя на президентските избори в САЩ.

„Още четири години Джордж, ъ-ъ, Джордж, ъ-ъ, той – ние ще се окажем в положение, че ако Тръмп бъде избран, ние ще живеем в различен свят,“ каза Байдън в интервю. До него стоеше съпругата му Джил, а камерите я уловиха, как тихо прошепва името на Тръмп, за да поправи съпруга й грешката си.

Много хора обаче се питат – дали грешките на Байдън са неволни или има нещо притеснително в здравословното му състояние.

ГЛАСОВЕ

Педофилът Джо Байдън – кандидатът на соросоидите, ВИДЕО:

 

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница