Пълният отговор на Тръмп на решението на Върховния съд за данъчната декларация

Доналд Тръмп публикува изявление след решението на Върховния съд да не спира освобождаването на данъците му до окръжен прокурор в Манхатън, заявявайки, че това е продължение на „лова на вещици“ срещу него.

По-рано през деня Върховният съд отхвърли искането на Тръмп да постави на задържане решението на по-нисш съд, което насочва счетоводната му компания Mazars USA да се съобрази с призовка, която ще предаде данъчните му регистри и финансови документи на голямо жури, свикано от демократичния прокурор на Манхатън Сайръс Ванс.

Ето пълното изявление, което той пусна по имейл:

„Това разследване е продължение на най-големия политически лов на вещици в историята на нашата страна, независимо дали става дума за безкрайната измама на Мюлер за 32 млн. долара, която вече разследва всичко, което може да бъде разследвано,„Русия, Русия, Русия “, където констатацията беше „Няма сговор“ или двата, вдъхновени от “лудата Нанси”, нелепи опита за импийчмънт, където бях намерен за НЕВИНЕН. Просто никога не свършва!
Така че вече повече от две години Ню Йорк разглежда почти всяка транзакция, която някога съм правил, включително търсене на данъчни декларации, направени от една от най-големите и престижни юридически и счетоводни фирми в САЩ. Чаеното парти беше третирано далеч по-добре от Службата за събиране на данъци отколкото Доналд Тръмп. Върховният съд никога не е трябвало да допуска тази „риболовна експедиция“, но те го направиха. Това е нещо, което никога не се е случвало на президент досега, всичко е вдъхновено от демократите в напълно демократично местоположение, града и щата Ню Йорк, изцяло контролирани и доминирани от силно описван мой враг, губернатор Андрю Куомо. Това са атаки от демократите, готови да направят всичко, за да спрат почти 75 млн. души (най-много гласове, получени някога за действащ президент), гласували за мен на изборите – избори, които много хора и експерти смятат, че аз спечелих. Съгласен съм!
Новият феномен на прокурорите за „преследване на глави“ и главните прокурори, които се опитват да свалят политическите си противници, използвайки закона като оръжие, е заплаха за самата основа на нашата свобода. Това се прави в страните от третия свят. Още по-лоши са онези, които се кандидатират за прокурори или главни прокурори в крайно леви щати и юрисдикции, обещаващи да отстранят политически опонент. Това е фашизъм, а не справедливост – и точно това се опитват да направят по отношение на мен, с изключение на това, че хората в нашата страна няма да го подкрепят.
Междувременно убийствата и насилствените престъпления се увеличават в Ню Йорк с рекорден брой и нищо не се прави по въпроса. На нашите избраници не им пука. Всичко, върху което се фокусират, е преследването на президента Доналд Дж. Тръмп.
Ще се боря, както и през последните пет години (дори преди да бъда избран успешно), въпреки всички предизборни престъпления, извършени срещу мен. Ще спечелим!“

Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

 

 

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

The Bulgarian Times

Фейсбук страница