Пълно фиаско

Про100_5ка, газ, война, Окрайна, договори …няма да пиша по тези теми. Ще се придържам към основната сюжетна линия, заради която сме в този филм: смяната на шарените хартишки с дигитални, за да може хората да продължат да играят ролята на хамстери (докато не решат да кажат „стига, искам да съм човек“).

В момента психопатите са включили режим  gaslighting (повече за това, можете да намерите тук) и щателно преброяват какъв процент от хората са се поддали на неимоверния психологически натиск, който им беше упражнен чрез мисирките в медиите, политическите мъпети и напазаруваните инФЛУенцъри. Идеята на този натиск беше да се предизвика у хората когнитивна умора (за това ще пиша отделно) и след като това се случи, те да приемат това, което им се предлага – еволюционна деградация: от хората да станат лабораторни мишки. Тази деградация е най-малкият проблем в случая, защото по-голямото зло е, че тези хора окончателно са загубили душата си. Още през 1923г.  Рудолф Щайнер пише:  „Основната грижа на духовете на мрака… е да намерят ваксина, която да прогони от душите на хората всяка склонност към духовност, когато те са още много млади.“

В така нареченото „западно общество“ са се справили доста добре, но в България нещата са точно обратно – пълен провал. Дали Шваб и компания ще предприемат мерки да накажат купените си слуги – не знам, но засега е видно, че успешно са им сменили наратива в чипа и те пишат и говорят само за лошия Путин и за мизериите, които твори Русия. Русофил не съм и съвсем не смятам, че Путин играе срещу глобалистите. Той в момента играе „лошото ченге“, за да може дневният ред на глобалистите да върви както е предвидено – дигитални паспорти, обвързани със статуса на „ваксината“ (експериментална течност с доста интересни съставки) на хората и последващо въвеждане на дигитална валута, с която тези, които не слушат и не се подчиняват, ще бъдат лесно и ефективно отстранявани. Това няма да се реализира, въпреки predictive programming (предсказващо програмиране) на много уж „опозиционери“, които леко загатват за същността на проблема, но отказват да го дискутират в дълбочина. ПЛАНдемията събуди рязко и необратимо милиони хора по цял свят и им разкри фалша, в който живеем и лъжите, в който са ни учили да вярваме. Този процес няма как да бъде спрян за ужас на глобалистите и за пълен потрес на техните слуги.

Като пиша, че в момента сме в режим на gaslighting (газлайтинг) имам предвид, че преданите на глобалистите политически мъпети отмениха в повечето държави носенето на „парцали“ на устата срещу „вироЗа“ на който дори не успяха да му изолират генома. Много хора решиха, че нещата с ПЛАНдемията са преминали и ще се върнем към „нормалното“. Няма такова нещо. Стъпката е необходима, за да се отчете процентът на устоялите и да се види колко са си сложили „парцал“ директно в мозъка. Каквото и да пищят жълтопаветниците, сороспиите и купените инФЛУенцъри, истината е, че българите масово устояха и не се поддадоха на масовата психоза.

Действието се развива във Франкфурт, на летището, полетът е за София. На опашката за преминаване през контрола за сигурност има над 200 човека. Само четирима сме без „парцали“ на устата и се усмихваме бодро на останалите. Четири не е нула и това си е направо повод за купон. Гледат ни странно, но никой не смее да ни каже нищо. Минавам и тръгвам към гейта. Мимоходом хвърлям по едно око към хората, които вече чакат на своите гейтове: 95% маскирани ковидидиоти и 5% хора със здрав разум. Най-готини са тези в аквариумите за пушачи. Стоят с маски и когато пушат, свалят внимателно „парцала“ от устата си, дръпват и хоп отново го нахлузват.

Ситуацията пред гейта за София е точно обратното на това, което е пред другите гейтове. Дори без да гледам номера на гейта съм наясно, че тук ще е полетът за София – 95% от хората са без маски и само 5% умнокрасивитет с „парцали“ на устата. Иде ми да запея с цяло гърло и да почерпя всеки, които е без „парцал“. За момент си представям как на гейта се появява някой от кохортата ваксопропагандатори – „пурко“, „кристи“ , „зикидикис“, надлежно сложил „парцал“ на устата, поглежда „невъзпитаните“ си сънародници и театрално се строполява на пода. След като бъде освестен, вероятно ще си сложи поне още два „парцала“ (ей-така, за сигурност) и на следващия ден във фашистбука ще има злобен пост как българите отказват да следват правилата, които психопатите налагат. А въпросните правила са кое от кое по-безумни и абсурдни. Това си има своята логика и цел : нормалният човек трябва да започне да се съмнява в здравия си разум като види как хора, които уж са „образовани“ носят „парцали“ на устата и чинно се редят да заемат мястото на плъховете в експеримента на глобалистите. „ВироЗът“ е не по-малко абсурден от създателите си – по летището я го има, я го няма, но виж щом последния пътник стъпи на борда на самолета на Луфтханза, той се мята с плонж и почва да вилнее вътре и поради тази причина, „парцалите“ на борда са задължителни.

Лично аз съм задължена на Шваб и компания, които така безапелационно свалиха маските на всички фалшиви герои – политически мъпети, press-титутки и инФЛУенцъри, които уж ги е еня за хората и справедливостта. Едва ли е бил наясно каква задача им възлага, поне що се отнася до България и нейните граждани, но те би трябвало да познават българския народ и да са наясно, че ще претърпят пълно фиаско в опитите си да го манипулират. Картината от гейта е доказателство за чутовния им провал в опитите да излъжат българите.

Дали, обаче тези слуги на глобалистите са наясно, че всяка манипулация е бумеранг, който под една или друга форма се връща към тези, които са я прилагали? Спомняте ли си Павлов и неговия експеримент за създаване на условни рефлекси у кучетата? Единият резултат е широко известен — кучетата биват научени да отделят слюнка само при звука на звънеца, но без да получават храна. Какво се случва със самия Павлов? Джулиан К. Джарбо пише така: „В крайна сметка дори Павлов открива, че когато чуе звънец, изпитва непреодолимото желание да нахрани куче“. Това ще се случи с ваксопропагандаторите – дори тези, които са ги купили да им обяснят, че всичко е лъжа и измама, те ще продължат да носят „парцали“ и да си чакат следващата експериментална доза. Няма да спрат и да подтикват хората да се включат в експеримента организиран от господарите им, а експерименталките убиват въпреки желанието на всички ваксопропагандатори да скрият този факт. Не зная дали тези, които са ги купили са им прочели какво е записано в българския Наказателния кодекс и как третира подбуждането към извършване на убийство и съучастието в същото:

Форми на съучастие

Чл. 31. (1) Съучастници в престъплението са извършителите, подбудителите и помагачите.

(2) Извършител е този, който участва в самото изпълнение на престъплението.

(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението.

(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на пречки, набавяне на средства или по друг начин.

Процесът на пробуждане неминуемо ще доведе до разделение. Хората ще се разделят и вероятно ще се обособят три зони в които ще живеят (подобно на „1984“ на Оруел) : Ваксоландия, Кретеноландия и Човеколандия.

Джендърите ще са в Кретеноландия, където ще си сменят пола на воля и ще си организират вакханалии от типа на Black Lives Matter. Във Ваксоландия глобалистите ще провеждат експерименти върху тези, които са приели да им служат и тези, които предпочитат да вярват в пропагандата, вместо да мислят със собствените си глави. Прогнозирам, че следващата промяна в ДНК-то им ще бъде  да се раждат с „парцали“ на устата и ако са много послушни ще им се дава възможност да  говорят и  да се хранят. Нашите ваксопропагандатори нямат да бъдат пощадени от господарите си. Ще цитирам  „Манифест на Унабомбър“ писан  през 1995 г. : „…Благодарение на подобрената техника елитът ще притежава по-голям контрол над масите; и понеже човешката работа няма да бъде повече необходима, масите ще бъдат ненужни, те ще бъдат просто едно безполезно натоварване на системата.

Ако елитът е безскрупулен, неговите представители могат просто да решат да унищожат масата от хора.“

Всеки избор има последствия и те са за този, който прави избора. Всички слуги на глобалистите направиха своя избор и бъдещето, което ги очаква е да бъдат редуцирани до положението на добитък. 

Интересно бъдеще ни очаква, но едно е сигурно: масовото зомбиране и психиране роди масово пробуждане и осъзнаване. Разделението е въпрос на време, а заровете са хвърлени и вече е ясно кой къде ще попадне. Доброто и Злото са във война и всеки сам ще избере чии редици ще попълни. Този избор ще реши и неговото бъдеще.

Източник: Таня Тодорова

203 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Чуйте пълния запис на Радостин Василев от скандалното заседание на Националния съвет на ПП – Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна

Записът потвърждава, че сме колония и чуждите посолства ни редят правителствата и службите… Кирил Петков в