РЕСПЕКТ!

77 доброволци в УМБАЛ „Александровска“, сред тях Ирена Соколова и д-р Семерджиев

Само за ден 77 доброволци се отзоваха на призива на УМБАЛ „Александровска“ студенти и специализанти по медицина да се включат в битката с КОВИД-19. Сред желаещите да помагат на лекари и пациенти са бивш здравен министър и ексобластен управител. Това са „бащата на здравната реформа“ д-р Илко Семерджиев и доскорошната областната управителка на Перник Ирена Соколова. Тя бе уволнената от премиера Бойко Борисов заради водната криза в Перник, но по професия е психотерапевт и години наред е била медицинска сестра.

Румен Николов, Фейсбук

Снимката е илюстративна 

Короначумата у нас: изпусната ли е вече ситуацията или да? Прогноза за България, оптимистичния вариант! Призив към бизнеса и властите у нас!

Защо четирите US бази в България не се превърнат в карантинни центрове за лечение на короноболни? Нали сме в “извънредно положение“! Бъдете сигурни, че там има място за хиляди хора и техника, за каквато нашите медици от Пирогв и ВМА само могат да си мечтаят и не са и сънували дори!

Короначумата: какво би следвало да се случи ако мащабът на Китай се приложи към България (СЦЕНАРИЯТ)

Короночумата в реално време: Онлайн, – цензурирана версия (х100)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Възраждане: «България няма нужда от продажници», «Стъпвате върху страх и владеете чрез страх», «Ще настояваме за отмяна на зелените сертификати», «Няма да търпим маски и задължителна ваксинация с експериментални субстанции», «Крайно време е българската политика да бъде направлявана от достойни мъже» Встъпителна реч на Костадин Костадинов при откриване на 47-мо Народно събрание (ВИДЕО)

Добър старт за единствената реална опозиционна формация в Парламента. Дано думите се превърнат в дела, а

Новинарски епизод, доколкото „новините“ са поредните „конспиративни теории“, ставащи реалност пред очите ни: Изберете санкционирана свобода, вместо място в световния концлагер (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Новинарски епизод, доколкото „новините“ са нещо ново за нас – будните, които просто гледаме как конспиративните

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times