/

Радев: Да изхвърлим мафията от изпълнителната власт и прокуратурата. Мутри, вън! Божков от Дубай: Дойде моментът. Всички пред Президентството! (ВИДЕО)

 

От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която прокуратура мафията използва по най-безпардонен начин за свой щит и за политически репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото много дълго я търпяхме, защото твърде дълго бяхме зрители на собствения си живот, защото твърде дълго търпяхме лъжите от екрана.

Но днес гневът се излива на площада – гневът от лъжите, от грабежа, от произвола, от рекета, гневът от всичко онова, което прокуди 2 милиона българи зад граница и днес притеснява всеки един от нас. Това е битка за достойнството ни, за децата ни, за бъдещето ни, за природата ни. Битката за справедлива, модерна и европейска България. В тази битка ще бъдем заедно всички, които милеем за България.

Искам да ви припомня думите на съдия Джовани Фалконе, които бяха мое верую през дългите, тежки години на моята предишна професия: „Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж“.

„Не“ на страха, ще си върнем България! Мутри – вън!

  •  Румен Радев

 

 

Българската мафия постигна невъзможното, обедини партии от целия политически спектър. Това заяви президентът Румен Радев, който слезе при протестиращите в негова защита. Мафията – вън, призова държавният глава. От нас виси да изхвърлим мафията от изпълнителната власт и прокуратурата, заяви Радев. Множеството отговори с възгласи „Оставка“.

Скъпи българи. Благодаря на всички вас. Виждам хора от всички политически хоризонти, това не е случайно. Виждам млади и стари. И това не е случайно. Българската мафия постигна невъзможното – обедини почтените хора срещу себе си. От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Българската мафия е безцеремонна, но днес гневът се излива на площада. Не на страха, мутри вън! Това обяви президентът Румен Радев, който излезе пред президентството, където са се събрали стотици хора по повод акцията на прокуратурата в президентството.

„Да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Да изхвърлим мафията от прокуратурата. Мафията използва прокуратурата за репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото твърде много я търпяхме. Но гневът се излива на площада, заради лъжите и рекета“, каза още държавният глава.

„Това е битка за достойнството ни, за бъдещето, за справедлива, модерна европейска България. В тази битка ще бъдем заедно, които милеем за България. Ще си върнем България, мутри вън“, заяви президентът.

„Започваме битка за европейска България. В тази битка ще бъдем заедно – всички, които милеем за България. Искам да ви припомня думите на съдия Фалконе, които са мое верую от много години: Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж“, каза още държавният глава.

Дойде моментът. Всички пред Президентството. Да приключим с хунтата. Съжалявам, че не мога да съм физически с вас. #БъдетеСмели

Публикувахте от Васил Божков в Четвъртък, 9 юли 2020 г.

Всички пострадали от действията на #хунта-та и всички, които не искат да пострадат – пред Президентството. #БъдетеСмели

Публикувахте от Васил Божков в Четвъртък, 9 юли 2020 г.

Доказвате, че българите са смели и няма да търпят Позора на #хунта-та. Продължавайте да #БъдетеСмели

Публикувахте от Васил Божков в Четвъртък, 9 юли 2020 г.

Един глас може да бъде заглушен, милиони – не. Има моменти, в които няма идеология. Има свобода, или робство….

Публикувахте от Васил Божков в Четвъртък, 9 юли 2020 г.

Предишна Статия

Б.Б. ли е на записа? Премиерът срещу алгоритъма! DEEPFAKES (ВИДЕО)

Следваща Статия

Васил Божков: Един глас може да бъде заглушен, милиони - не. Има моменти, в които няма идеология. Има свобода, или робство. Революцията започна и докато хунатата не падне - всички трябва да сме единни. Не спирайте да бъдете смели!

Последно от България

Don`t copy text!