Джон Кенеди

Разбираш ли?

 

Разбираш ли какво се случва в света в момента, искам да кажа, дали наистина разбираш? Ако не, стегнете се по дяволите, защото нещата са на път да станат сериозни.

Разбирате ли, че има Земен алианс, който се бори за освобождаването на човечеството от заговор на престъпен синдикат, наречен Кабал, който потиска човечеството от милиони години.

Разбирате ли, че цялата финансова система на Запада, от 1600-та година досега, се основава на Фиатната валута, обезпечена с малко или почти никакви активи, които да подсигуряват финансовите операции.

Разбирате ли, че семейството ви винаги е било в смъртна опасност, че всичките ви спестявания са илюзия, а разплащателните ви сметки реалност; че трудът ви е пропилян напразно, домът ви е незаконно ипотекиран, физическото и психическото ви здраве са в постоянна опасност и животът ви е изложен на риск.

Военните сили по света са в бойна готовност през последните три и половина години. Вие живеете в космическо историческо време на планетарен преход от честотно-енергетично заробване към Галактическо освобождение.

Внедряването на GESARA …

Тази нова финансова система принуждава всички настоящи западни правителства да се предадат или да се изправят срещу пълното си унищожение..Разбирате ли, че човешката раса е в плен на наследствени фамилии – кръвни линии, водещи началото си от разбунтувалата се фракция на Анунаки.

Отсега нататък, вие, семейството ви, приятелите ви, обществото и страната ви, няма да живеете на дъното и да страдате от недоимък.

Q Post

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

 

Предишна Статия

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

Следваща Статия

Военният документ на НАСА за намаляване на населението (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да си дойдем на думата! Вижте непубликуван официално запис на премиера на Канада Джъстин Трюдо за „Голямото зануляване“ на конференция на ООН от 29.09.2020 (ВИДЕО – БГ СУБ)

ВИДЕО     Изтекъл френски правителствен документ потвърждава Голямото зануляване, планирано от Новия световен ред: Un

Ето как ще ви чипират

Science Translational Medicine , 18 Dec 2019 публикува научна разработка със следното заглавие: „Биосъвместими близки инфрачервени

Don`t copy text!