Разбираш ли?

/

 

Разбираш ли какво се случва в света в момента, искам да кажа, дали наистина разбираш? Ако не, стегнете се по дяволите, защото нещата са на път да станат сериозни.

Разбирате ли, че има Земен алианс, който се бори за освобождаването на човечеството от заговор на престъпен синдикат, наречен Кабал, който потиска човечеството от милиони години.

Разбирате ли, че цялата финансова система на Запада, от 1600-та година досега, се основава на Фиатната валута, обезпечена с малко или почти никакви активи, които да подсигуряват финансовите операции.

Разбирате ли, че семейството ви винаги е било в смъртна опасност, че всичките ви спестявания са илюзия, а разплащателните ви сметки реалност; че трудът ви е пропилян напразно, домът ви е незаконно ипотекиран, физическото и психическото ви здраве са в постоянна опасност и животът ви е изложен на риск.

Военните сили по света са в бойна готовност през последните три и половина години. Вие живеете в космическо историческо време на планетарен преход от честотно-енергетично заробване към Галактическо освобождение.

Внедряването на GESARA …

Тази нова финансова система принуждава всички настоящи западни правителства да се предадат или да се изправят срещу пълното си унищожение..Разбирате ли, че човешката раса е в плен на наследствени фамилии – кръвни линии, водещи началото си от разбунтувалата се фракция на Анунаки.

Отсега нататък, вие, семейството ви, приятелите ви, обществото и страната ви, няма да живеете на дъното и да страдате от недоимък.

Q Post

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне! …

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

ЕКСКЛУЗИВНО: Божков е трилионер! Васил Божков + Цветан Василев + Сашо Диков ЗАЕДНО в един клип! Каква е истината за санкциите от САЩ към Божков и Делян Пеевски? Колко силно удря „Магнитски“ трилионера и защо според него място в наказанията трябва да имат Бойко Борисов и Иван Гешев, а не той? Какво е мнението и на банкера живеещ в Сърбия Василев, след като той самият е сезирал американците точно по този закон за реакция? „Магнитски срещу ЧЕРЕПА“ – с Васил Божков и Цветан Василев (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ЧАСТ от “портфейла“ на г-н Божков 99+999 милиарда……. А хиляда милиарда си е трилион!……. Общо двете

ЕКСЛУЗИВНО ВИДЕО! Антикорупционният секретар на президента, “Кадровикът”, прибира тежък плик от тежко компрометиран ексшеф на Митници, известен като човек на Славчо Христов и Косьо Самоковеца

РАЗРЕШИХМЕ НОВИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ В МИТНИЦИТЕ!? 11 май 2021 година президентът Румен Радев официално представя служебното правителство, начело

Фейсбук група

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times