„Раздуханите“ от БНТ данни за броя на заразените и починалите в Русия от COVID-19 досега

/

 

„РАЗДУХАНИТЕ“ ОТ БНТ ДАННИ ЗА БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ И ПОЧИНАЛИТЕ В РУСИЯ ОТ КОВИД-19 ДОСЕГА:

РУСИЯ ИМА НАСЕЛЕНИЕ 144 500 000 ДУШИ. ЗАРАЗЕНИТЕ С ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ КОРОНАВИРУС ДОСЕГА СА 299 941 ДУШИ. В ПРОЦЕНТНО ОТНОШЕНИЕ ЗАРАЗЕНИТЕ СА 0,206%.

ПОЧИНАЛИТЕ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ КОРОНАВИРУС СА 2 837 ДУШИ. ПРОЦЕНТЪТ ИМ СПРЯМО ЗАРАЗЕНИТЕ Е 0,8%

Е И ТОВА, АКО НЕ Е „УЖАС“?! АМА НАЛИ Е РУСИЯ, ЗА НЕЯ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ НАЙ-ЛОШОТО.

ЗАЩО В НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ ИЗЧИСЛЯТ ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ, ПРЕДИ ДА ОБЯВЯВАТ В ЕФИР „СТРАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ОТ КОРОНАВИРУС В РУСИЯ“?!

СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО В ЩАТИТЕ:

САЩ ИМАТ НАСЕЛЕНИЕ 328 200 000 ДУШИ. ЗАРАЗЕНИТЕ С ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ КОРОНАВИРУС ДОСЕГА СА 1 550 294 ДУШИ; ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРОЦЕНТЪТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ СПРЯМО ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СТРАНАТА Е ПРИБЛИЗИТЕЛНО 0,44%

ПОЛОЖЕНИЕТО С ПОЧИНАЛИТЕ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ КОРОНАВИРУС В САЩ Е ПО-ЛОШО. ТАМ ТЕХНИЯТ БРОЙ Е 91 981 ДУШИ. ПРОЦЕНТЪТ НА ПОЧИНАЛИТЕ СПРЯМО ЗАРАЗЕНИТЕ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ КОРОНАВИРУС Е ПРИБЛИЗИТЕЛНО 5,07%. НО ТОЗИ ПОКАЗАТЕЛ НЕ Е ВЕРЕН, ЗАЩОТО В ЩАТИТЕ МАСОВО ПРИТИСКАТ ЛЕКАРИТЕ ДА ВПИСВАТ В ДОКУМЕНТИТЕ НА ПОЧИНАЛИ ОТ ДРУГИ БОЛЕСТИ, ЧЕ ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТТА ИМ Е КОРОНАВИРУСЪТ. ЗА ТОВА ИМА МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА.


ЕТО ПРИ КАКВИ ДАННИ ЗА ЕПИДЕМИОЛОГИЧНАТА ОБСТАНОВКА В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ВЪВЕДЕНА „ИЗВЪНРЕДНА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА“!

ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 7 МИЛИОНА ДУШИ ЗАРАЗЕНИТЕ, НО НЕ БОЛНИ, ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ КОРОНАВИРУС СА 2069 ДУШИ И ТЕХНИЯТ ПРОЦЕНТ СПРЯМО ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ Е 0,028!!!

ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 7 МИЛИОНА ДУШИ ПОЧИНАЛИТЕ ЕВЕНТУАЛНО ОТ КОРОНАВИРУС СА 96; ПРОЦЕНТЪТ ИМ Е 0,0013!!!

ПОКАЗАЛИТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМ КОРОНАВИРУС СА 2064 ДУШИ; ПОЧИНАЛИТЕ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМ КОРОНАВИРУС ИЛИ С КОРОНАВИРУС СА 96; ПРОЦЕНТЪТ НА ПОЧИНАЛИТЕ Е 4,6!!!

КАКВА Е ПРАВНАТА ОБОСНОВКА ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА „ИЗВЪНРЕДНА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА“ ПРИ ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ ЗАРАЗЕНИ И ПОЧИНАЛИ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМ КОРОНАВИРУС?!

0,028
0,0013
4,6

УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО ВИНОВНИТЕ ЗА ИЗФАБРИКУВАНАТА „ЕПИДЕМИЯ-ПАНДЕМИЯ“ В БЪЛГАРИЯ И СВЕТА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ СРЕЩУ НАЦИЯТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО, КАКТО БЯХА СЪДЕНИ НАЦИСТКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА НЮРНБЕРГСКИЯ ПРОЦЕС!


НА 18 МАЙ 2020 Г. ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ОБЯВИ ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ОТ 26 МАРТ 2020 Г. ЗА НИЩОЖНА, КОЯТО Е ИЗДАДЕНА ПРИ ЛИПСАТА НА МАТЕРИАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ.

Със свое определение от днес Върховният административен съд обяви за нищожна заповед от 26.03.2020 г. на министъра на здравеопазването в частта й, с която е допуснато предварително изпълнение на няколко други заповеди, които касаят карантинните мерки в страната, съобщиха от съда.

Заповедта е нищожна, тъй като е издадена при липса на материална компетентност. По своето естество тя представлява разпореждане за предварително изпълнение на посочени в нея други заповеди, представляващи общи административни актове. За министъра на здравеопазването липсват правомощия да се произнася по въпроса дали ще има предварително изпълнение на общи административни актове, тъй като това е предвидено директно в закона.

Административно дело № 3706 от 2020 г. беше образувано по жалба на физическо лице, което беше поставено под 14-дневна карантина при пристигането си в България и през това време нямаше право да се върне на работното си място в Обединено кралство Великобритания. Българският гражданин атакува части от заповеди на министъра на здравеопазването, които касаят тези карантинни мерки.

Определението може да се обжалва пред петчленен състав на ВАС.

ОЧАКВАМЕ ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ДА РАЗГЛЕДА И ДРУГИТЕ НЕЛЕПИ И АБСУРДНИ ЗАПОВЕДИ НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР ПО ВРЕМЕТО НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ.

СПОРЕД ТОЗИ СЪД ДАЛИ В БЪЛГАРИЯ ИМА УСЛОВИЯ ЗА ОБЯВЯВАНЕТО НА „ИЗВЪНРЕДНА ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА“ СЛЕД 14 МАЙ?!

ПО-ДОЛУ НАПРАВИХМЕ ИЗЧИСЛЕНИЯ, КОИТО ПОКАЗВАТ ПРОЦЕНТА ЗАРАЗЕНИ И ПОЧИНАЛИ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ КОРОНАВИРУС:

ЗАРАЗЕНИТЕ, НО НЕ БОЛНИ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ КОРОНАВИРУС, БЪЛГАРИ СА 0,028% ОТ 7-МИЛИОННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!

ПОЧИНАЛИТЕ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ КОРОНАВИРУС, СЪИЗМЕРЕНИ СЪС СЕДЕМ МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ, Е 0,0013%!

Издателство PACПEP

БГ-медиите ОТНОВО лъжат!

 

Последно от БЪЛГАРИЯ