Конопеното  масло, ако е произведено и се използва правилно, е панацея, която фармацевтичната индустрия не може да патентова, тъй като конопът е растение и никой няма това  право. Това  е една  от  основните  причини,  заради  които  неговото  използване  е ограничено. Но също много пари и печалби щяха да се загубят, ако всички бяхме започнали да отглеждаме това растение в голям мащаб. Книгата на Рик Симпсън – Природният отговор за рака обобщава наличната информация за употребата на конопено/канабисово масло с цел лечение. Тя включва подробна информация за това как се произвежда и използва олиото в лечението на практически всякакви болести. КНИГАТА, ТУК.

Run From The Cure The Rick Simpson Story

Отбягване от лечението – историята на Рик Симпсън

Най-ефективното лекарство против рака – ТНС (тетрахидроканабинол) съставката в конопените растения. Канабисът /Трева, Джойнт, Мери Джейн и прочие/Това растение може да се шият дрехи /конопени влакна/, да се прави гориво и най-важното в случая — да се лекуват страшни болести. С използването на този продукт, може да излекувате: РАК, ДИАБЕТ, АСТМА, ГЛАУКОМА, АРТРИТ, кожни инфекции, хронични болки, изгаряния, брадавици и бенки, каквито и да е състояния,,включващи мутирали клетки, мигренозно главоболие, безсъние, депресивни разстройства, регулиране на телесната маса, белези, възстановяване на жизненоважни органи.

Разбира се, отглеждането на коноп (марихуана) е забранено от правителството, но не поради причините, поради които повечето хора мислят, че е така. Истинската причина за изваждането на канабиса извън закона няма нищо общо с ефекта, който има растението върху човешкия разум и тяло.

Марихуаната е огромна заплаха за нефтените компании, алкохолната и тютюневата индустрии и за голям брой химически концерни. Редица големи индустрии с огромни капитали и влияние полагат неистови усилия да запазят тайната за марихуаната от хората чрез средствата на дезинформацията.

Истината е, че марихуаната може да се използва в множество комерсиални продукти от най-различен характер. Едно такова приложение на марихуаната в този момент би било равно по ефект на пускането на атомна бомба. Предприемачите и търговците не са образовани по въпросите за потенциала на индийския коноп като суровина за индустрията.

Най-богатите търговски и промишлени предприятия участват в огромна кампания за дезинформация по въпросите за марихуаната. Тя е изключително приспособимо растение, което, ако се използва правилно, би разорило именно тези компании.

ВИДЕО

 

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Как работи конопеното масло, за да унищожи раковите клетки: Как да си направим домашно конопено масло – Направа, дозиране и прием

 

ПО ТЕМАТА

Конопът: Забраненото лекарство (ВИДЕО) Излекуван – История за Канабиса от Дейвид Триплет

Ракът – забранените лекарства (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

САЩ признаха, че канабисът убива ракови клетки (ВИДЕА)