/

Робърт Кенеди-младши: Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната! (ВИДЕО)

 

Робърт Кенеди-младши на протеста в Берлин,  29.08.2020г.,БГ превод, ВИДЕО:

Превод: П.Симеонов

 

Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така както обичат войната. Защото им дават възможност да упражняват контрол над населението, какъвто при други обстоятелства то никога не би приело. Те създават институции и механизми, с които да налагат подчинение.

Това каза Роберт Ф. Кенеди на митинга в Берлин срещу масовата манипулацията Ковид-19, цитиран от Фрог нюз. Ето какво още допълни той:

“ Единственото нещо, от което се нуждае правителството, за да превърне хората в роби е страхът! … Дава им възможност да унищожат средната класа и институциите на демокрацията, за да пренесат цялото ни богатство и самите нас в ръцете на оправни милиардери, за да забогатеят още повече, чрез обедняването на всички нас. И единственото нещо, което стои между тях и нашите деца е това множество, което дойде в Берлин. Днес ние им казваме – няма да отнемете нашата свобода, няма да омърсите нашите деца, ние си искаме демокрацията обратно.! Благодаря ви, че сте тук, за да се борите!“

И още:

„Фармацевтичните компании са най-мощните, и по-мощни от петрола, по-мощни от химическата индустрия, и по-голяма заплаха не само за здравето на нашите деца, но и за всички институции на демокрацията. Не само в Съединените щати и съм много доволен, че Тина Чой помогна за организирането на детска здравна защита в Европа. Ние сме тук днес, за да обявим началото на тази организация, която имаме и беше много успешна в Съединените щати. Но ние признаваме, че фармацевтичната индустрия функционира, управлявайки политици и управляващи правителства, всеки народ по света и ако спечелим тази битка само в една страна, САЩ, ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА Я ГУБИМ В СВЕТОВЕН МАЩАБ. Имаме нужда от хора с добра воля, хора, които имат смелост, които имат неконформистки начин на мислене, които разбират, че ни лъжат, че цялата политическа структура днес е наситена с фармацевтичната пропаганда и през последните няколко години наблюдавахме нещо изключително.

Ние сме в преломна точка! Аз вярвам в човешката история! Най-голямата и критична точка на огъване, с която човечеството някога се е сблъсквало. В продължение на много години тоталитарните и авторитарните държави са използвали силата на страха за инженерен контрол на популациите. Израснах, разбирайки какво се е случило по време на Втората световна война у нас и по време на Нюрнбергските процеси Херман Гьоринг беше попитан от прокурора: Как накарахте немците да се съобразяват и поддадат? Той отговори, че не само в Германия, това работи във всяка страна, независимо дали е фашистка страна или комунистическа страна или монархия, или демокрация.

Това, което всички управляващи трябва да направят, е да кажат на хората, че има нещо, да насочат пръст към източника на техния страх и тогава можете да накарате хората да правят всичко, което искате. Можете да ги накарате да отидат на клане като овце. Можете да ги накарате да се подчиняват както по време на голямата депресия с Хитлер. Бяхме с голям късмет в нашата страна, че имахме лидер като Франклин Рузвелт и той каза, че единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, е самият страх. Той разбра, че страхът ще ни подтикне към тоталитаризъм.

И имаме на дневен ред програмата за биологична сигурност, която включва хора като Бил Гейтс и Антъни Фаучи, и Давос, и всички тези хора, които сега управляват световната икономика, те от години разбират, че имат власт, каквато никое тоталитарно правителство никога не е имало на разположение. Биосигурността, която познаваме от Хитлер, който можа да насочи пръст към евреите и каза, че те са голямата заплаха и трябва да се плашим от тях.“

ВИДЕА:

Hundreds detained at massive anti-COVID-restrictions rally in Berlin

German police arrested hundreds in central Berlin as thousands gathered to express their anger over COVID restrictions. City authorities tried to ban the gathering but their decision was overturned in court.

Публикувахте от RT в Неделя, 30 август 2020 г.

 

 

 

 

ПО ТЕМАТА

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ:

Конференция с Робърт Кенеди-младши по повод откриването на европейския клон на организацията му Children’s Health Defense

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините са медицински холокост (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши и Де Ниро дават 100 000 долара, на който докаже, че ваксините са безопасни

Робърт Кенеди-младши разобличи „плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

 

 

 

 

Предишна Статия

Не съм давала съгласието си да се провеждат експерименти с мене

Следваща Статия

След като се появи в Русия първата ваксина срещу COVID-19,  СМИ вече съобщават факти за притискане за ваксиниране на държавни чиновници и служители в учреждения 

Последно от ВИДЕО

Don`t copy text!