Робърт Кенеди-младши разобличи “плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

„Деформираният комплекс на Месията Гейтс“

Робърт Френсис Кенеди-младши е американски адвокат, автор и противник на ваксините. Той е син на Робърт Ф. Кенеди и племенник на бившия американски президент Джон Кенеди. Робърт Кенеди-младши е президент на съвета на Waterkeeper Alliance, некомерческа екологическа група, на която той е един от основателите през 1999 г.

Материалът е взет от неговия профил в инстраграм, на 9 април 2020 г.

Ваксините за Гейтс са стратегическа филантропия, която храни много негови компании, свързани с ваксините, включително и стремежът на Майкрософт да контролира глобалното предприятие за производство на ваксини и му дава диктаторски контрол над глобалната политика на здравеопазване – главния съвет на корпоративния неоимпериализъм.

Фанатизмът на Гейтс се подхранва от месианската му убеденост, че той е предопределен да спаси света с помощта на технологиите и че притежава „божествената способност“ да експериментира с живота на малките хора.
Като обеща да изкорени полиомиелита за 1,2 милиарда долара, Гейтс се зае да управлява Индийския национален консултативен съвет и наложи на дете 50 ваксини против полиомиелит, вместо предишното указание пет ваксини на дете до пет години.

Индийски лекари обвиняват кампанията на Гейтс, че ваксините съдържат разрушаващ здравето щам и са причина за парализирането на около половин милиард деца от 2000 до 2017 г. През 2017 г. правителството на Индия отмени режима на ваксиниране на Гейтс и изсели него и неговите сътрудници от консултативния съвет. Честотата на парализа при деца рязко падна.

През 2017 г. СЗО неохотно призна, че глобалният взрив от полиомиелит е причинен от щам във ваксините, които принадлежат на Гейтс.

Най-страшните епидемии в Конго, на Филипините и в Афганистан са свързани с ваксини на Гейтс.

През 2014 г. Фондацията на Гейтс финансира опити с експериментални ваксини против вируса на папилома при човека, разработени от GSK и Merck върху 23 хиляди момичета в глухи индийски провинции. Приблизително 1200 от тях получили тежки странични ефекти, включително автоимунни заболявания и безплодие; има и починали.

Разследвания, проведени от правителството на Индия, показват, че финансираните от Гейтс изследователи са извършили повсеместно етични нарушения: принуждаване на уязвимите селски девойки за участие в съдебен процес, плашене на родителите, подправяне на форми на съгласие и отказ от медицинска помощ на пострадалите. Делото сега е във върховния съд в страната.

През 2010 г. Фондът на Гейтс финансира изследване на експериментална ваксина против малария на GSK, в резултат на което загиват 151 африкански деца и възникват тежки последици – парализа, спазми и други при 1048 от 5049 деца.

През 2002 г. в кампания на Гейтс в африкански страни, на юг от Сахара, негови служители принудително ваксинирали хиляди африкански деца против менингит; много от тях се парализирали.

През 2014 г. Асоциацията на лекарите католици в Кения обвини СЗО в химическа стерилизация на милиони кенийски жени с помощта на фиктивна кампания за ваксиниране против тетанус.

Привържениците на глобалното обществено здравеопазване в целия свят обвиняват Гейтс, че измества актуалното днес върху проекти, които, както е доказано, заобикалят инфекционните заболявания, чистата вода, храненето, хигиената и икономическото развитие.

Освен използването на своята благотворителност за контрол на СЗО, ЮНИЦЕФ, ГАВИ и др., Гейтс финансира частни фармацевтични компании, които произвеждат ваксини, и обширна мрежа от групи във фармацевтичната промишленост, които транслират мошеническа пропаганда, разработват мошенически изследвания, провеждат психологически операции за налагане на ваксините.

В последно време Гейтс изглежда радостен, че кризата с коронавируса му дава възможност да наложи своите пъклени планове за ваксиниране на човечеството.

Издателство PACПEP

ОЩЕ ОТ АВТОРА

 

Президентът на Нетърговската организация “Natural Woman, Natural Man, Inc.“ Jock Doubleday предлага да подари $ 100 000 на първия от кликата, занимаваща се с ваксиниране на деца /лицензирани лекар или шеф на фармацевтична компания от целия свят/, който публично изпие смес от стандартни добавки, които се съдържат в болшинството ваксини, в количеството, което е препоръчано за шестгодишно дете.
Оригиналът ТУК

Д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК


(Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)
Оригиналът ТУК

Последно от ЛЮБОПИТНО

Съдят Pfizer – Патент за дигитален контрол на тестваните и инжектираните за СОVID чрез 5G мрежата и суперкомпютър: Заразяването с СОVID е ставало чрез наночастици и РНК инжектирането също се прави с наночастици и РНК (ПАТЕНТИ+ВИДЕО-БГ СУБ)

Още малко инфо за „ваксиналната“ вакханалия с биологичното оръжие, базирано на иРНК наноплатформа, разработена от DARPA

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности

В поверителен документ на Pfizer за спайк протеина официално се признава за наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни течности (ДОКУМЕНТ)

Поредната “конспирация“ отива в коша.. Документ на Pfizer потвърждава наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни