Робърт Ф. Кенеди-младши лети за Европа, за да подкрепи Алианса срещу глобалната война срещу демокрацията

Значението на Швейцария и Италия

БЕРН, ШВЕЙЦАРИЯ, 12 НОЕМВРИ

В петък, 12 ноември, Робърт Ф. Кенеди-младши ще участва в националната демонстрация в швейцарската столица Берн, където ще се проведе решаваща битка за бъдещето на демокрацията в Европа. Изправени пред ограниченията на свободите, въведени от федералното правителство по време на пандемията, швейцарците, водени от „Приятелите на Конституцията“ от различни кантони, поискаха национален референдум. Отхвърлянето на здравната политика в Швейцария ще отбележи първа победа в съпротивата срещу глобалния тоталитарен дневен ред и ще даде силен сигнал на европейските нации.
Швейцария е в центъра на битката за демокрация, тъй като се намира в двойствена позиция. Нейната Конституция, която управлява Конфедерацията от 26 кантона, е вдъхновена от американската конституция и я прави най-демократичната държава в Европа. В допълнение към широките правомощия за автономия, с които се ползват кантоните, политическата организация се основава на уникална форма на пряка демокрация, благодарение на правото на гражданите да гласуват и възможността им да свикват референдуми, ако достатъчно хора поискат това.
Фактът, че Швейцария не е член на Европейския съюз и че използва собствена валута, я прави защитник на суверенитета, но парадоксално в нея се намират седалищата на всички международни организации, които днес изискват централизирано глобално управление.
Швейцария е убежище на банковата и търговската тайна и се е възползвала в голяма степен от улесненията, които е предоставила на мегакорпорации (напр. Google, HP) и международни организации, които досега са избягвали да се опитват да налагат прекалено рестриктивни политики на тази страна домакин. В Швейцария няма медицинска асоциация, няма изисквания за ваксиниране, няма ограничителни мерки. Швейцарците винаги са намирали начини да избягат от войни, глад и тоталитарни режими.
Но през последните месеци се усеща натискът на програмата за здравеопазване и въпреки че правителството обещаваше никога да не въвежда здравен пропуск, сега отстъпва и ваксинацията се налага до краен предел.
Сега доверието, което гражданите имаха в своите политици, е разрушено. В този контекст е от решаващо значение швейцарските граждани да настояват за пълна степен на импликация в този важен референдум.
Участието на Робърт Ф. Кенеди-младши и Мери Холанд в събитието в Берн, както и на други чуждестранни оратори, като германския адвокат Райнер Фюлмих, проф. Волфганг Водарг, бивш член на Европейския парламент, и проф. д-р Сухарит Бхакди, ще обяснят гледната си точка за това какво означава да бъдеш свободен и как настоящата ситуация се оказа глобален държавен преврат, действащ под прикритието на отклик към пандемията.
Референдумът на 28 ноември ще се превърне във война между духа на независимост на гражданите и претенциите за власт на участниците в Новия световен ред, като Световния икономически форум в Давос, Световната здравна организация и алианса GAVI в Женева, както и „банката на банките“ – Банката за международни разплащания в Базел.
Въпреки че започна късно, съпротивителното движение е обхванало голяма част от населението в различните кантони и възможността за победа в битката е реална. Ако успее, Швейцария ще стане първата страна, която ще отхвърли санитарните мерки и ще се върне по пътя на демокрацията, нанасяйки жестоко унижение на арогантната гордост на папите на „нулирането“, Шваб, Гейтс, Фаучи, Тедрос и техните съучастници.

МИЛАНО, ИТАЛИЯ, 13 НОЕМВРИ

За разлика от Швейцария, Италия, където бяха регистрирани първите случаи на COVID-19 след Китай, е страната в Европа, в която здравните мерки бяха не само първите, но и най-крайните. Първоначалният ужас на италианците от заплахата от пандемията и поредицата от драконовски мерки, които бяха наложени, задълбочиха икономическата стагнация и социалната криза, в които страната вече беше потънала.
Назначаването на Марио Драги, бивш ръководител на Европейската централна банка, за министър-председател тласна Италия към ускорено прилагане на Голямото нулиране и неговата цел за постоянен и централизиран контрол.
През септември тази година лекарите бяха подложени на задължителна ваксинация и заплашени със санкционна мярка, която ще им отнеме правото да практикуват медицина. Ограничителният здравен пропуск беше въведен и сега той дори се превърна в изискване за достъп до работното място.
Милиони хора се противопоставят на дискриминацията и задължителната ваксинация, което хвърля страната в хаос. Доведени до отчаяние, хората са по-разделени от всякога – между тези, които се борят в защита на демокрацията, и тези, които се надяват, че увеличаването на рестрикциите ще позволи връщане към нормалния живот.
Освен това значителна част от населението осъзнава, че освен в сферата на здравеопазването, пропускът е предназначен да се превърне в дигитален портфейл, т. е. в инструмент за икономически контрол, чрез въвеждането на дигиталното евро, съчетано с непрекъснат мониторинг, подобно на системата за социално кредитиране, използвана в Китай. В италианските университети много преподаватели и студенти се бунтуват срещу това Оруелско бъдеще, като някои от тях изнасят лекции на площада, тъй като не им е позволено да влизат в аудиториите.
Демонстрации срещу паспорта се провеждат всяка седмица в повечето градове и често са жестоко потушавани. Неотдавна докерите в град Триест стачкуваха в продължение на няколко дни, блокирайки едно от най-важните търговски пристанища в Европа. Снимките на тяхната смела и мирна съпротива развълнуваха света. Погледите на Европа сега са насочени към Италия. Ако Италия падне, други държави ще я последват.
В тази взривоопасна и тревожна ситуация мнозинството политици се подчиниха без съпротива на „четвъртата индустриална революция“. Реформите, представени от Световния икономически форум, се представят фалшиво като единствения изход от пандемията и икономическия колапс.
В този контекст е от съществено значение италианският народ незабавно да осъзнае реалността на очертаващия се глобален дневен ред и появата на международно съпротивително движение срещу него. В събота, 13-ти, Робърт Ф. Кенеди-младши ще бъде в Милано заедно с демонстрантите срещу използването на здравния пропуск. Заедно с адвоката по правата на човека и професор Мери Холанд той ще разкаже за предприетите в САЩ правни действия и за съпротивата на много щати, решени да защитят конституционните права на американския народ. Кенеди разобличава измамата и безсрамното печалбарство на базираната в САЩ медицинска мафия, която държи под контрол световното обществено здраве чрез реакцията срещу пандемията.
Неотдавнашната му поява по националния телевизионен канал La7, предстоящото издаване на книга, в която поставя под съмнение здравните политики, и милионите хора, които всеки ден предават информацията му, са доказателство, че вълната от информация се обръща и обществеността и политическата класа скоро могат да се събудят.
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

Австралия зове света за помощ! Ще допуснем ли това и в България? (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините са медицински холокост (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши разобличи “плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

Робърт Кенеди-младши: Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната! (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши публикува статията “Глобалистката програма за ваксиниране на Гейтс: Вариантът за задължителната ваксинация със сигурни печалби”. Кенеди пише, че ваксините, разработени от фармацевтичните компании на Бил Гейтс, са причинили смъртта на много хора по света (ВИДЕО – БГ СУБ)

Фармацевтичният КАБАЛ, – FDA като гръб на Фармафията! Задкулисието на одобренията за ваксини: как туморни ракови клетки попаднаха във ваксините (ОБНОВЕНА)

Робърт Кенеди: Критиците трябва да бъдат заглушени, за да могат милиардерите да продължават да печелят от пландемията

Робърт Ф. Кенеди-младши зове! Предприемете действия: Спрете Зеления паспорт на ЕС

Робърт Ф. Кенеди-младши разобличава Антъни Фаучи, царя на медицинската мафия, отговарящ за реакцията към пандемията (ВИДЕО-ТРАНСКРИПТ)

2 неща, които медиите не ви казаха и никога няма да ви кажат относно одобрената от FDA течност на Pfizer

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Който желае може да се присъедини към групата ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница