Ролята на «СОVID-19» и операцията по «Демилитаризация и денацификация» на Украйна в проекта «Инклузивен Капитализъм» (световна диктатура с фашистско-комунистически режим)

Олигархичният капитализъм обяви война на цялото човечество

Основна цел на тази война е оцеляване на олигархичните семейства при надигащият се неизбежен крах на капитализма, гарантиране и запазване на възможностите и благата на олигархичните елити, запазване на превъзходството и господството над хората от представителите на техните семейства.

Капитализмът изстисква своята печалба от народите, използвайки демократична измама. Демокрацията е лъжа – машина, която създава илюзия за участие на масите в управлението на обществото.

Инструмент за контрол, който завлича широки маси от трудещите се в процеса за вземане на решения относно собствената си експлоатация.

Тази система работи добре при определено ниво благосъстояние на народите, невъзможно е да се осигури «просперитет» в целия свят, някои страни трябва да бъдат ограбени, за да се облагоденстват други.

Такива страни в крайна сметка биват ограбени до такава степен, че населението престава да вярва в демокрация и в своите правителства, възниква «опасност» тези страни да излязат извън контрол.

При подобна ситуация е възможно да се сбъдне най-големият страх на финансовата олигархия, избухване на революция.

Тогава финансовата задкулиса отмята настрани демокрацията и стартира нов метод на управление, фашистки:

  • тотално угнетяване чрез ограничаване правата и свободите на гражданите, потискане на всякакви протести в социално-икономическата, обществена и политическа сфера, установяване на мощна диктатура.

Отличен пример е изкуствено създаденият фашизъм в цяла Европа и по-конкретно в Германия, внедрен от западната финансова олигархия след Първата световна война, едновременно с тежката «Световна икономическа криза“ (продължила 10 години), създадена от същите през 30-те години на миналия век.

Фашистки режими се създават тогава, когато финансовата система и икономика са в колапс, народите ограбени и финансовата олигархия не може повече да управлява масите с методи на демокрация и свобода.

На фона, на предстоящата най-страшна «Световна икономическа супер-криза», която скоро ще ни връхлети, финансовата олигархия отново «възкресява» метода на управление чрез фашизъм, прикрит зад звучното наименование «Инклузивен Капитализъм».

Въображаемата «пандемия» се превърна в мощен тригер и послужи като предпоставка за създаване на фашизъм в целия свят.

Марионетните правителствата на САЩ, Китай, ЕС, Русия.. маршируват в крак към нов посткапиталистически свят, погазват законите и Конституциите, угнетяват населението и създават фашистки режими в своите страни.

За последните две години се случи ужасно, безпрецедентно и невиждано лишаване на населението от права и свободи, в това число и на страните от така нареченият «Златен милиард». Народите неусетно преминаха от демокрация към фашистки методи на управление.

Първи Етап на проекта

«Инклузивен Капитализъм» е внедряване на Фашизъм в управлението на страните – операция «COVID-19»

Фашизмът, особено в началото на установяване е достатъчно трудно да се закрепи, защото населението е свикнало с демокрация и свобода.

Затова трябва да бъде подкрепен по някакъв начин, опитът на Германия показва, че най-добрия начин за укрепване на фашизма е нацизъм.

Нацизмът е обоснована расова теория за превъзходство (расизъм), милитаризиране на обществото и разгръщане на агресивна и престъпна война срещу други народи.

Нацизмът е най-мощното оръжие на финансовата олигархия, инструмент за създаване на ненавист, войни, геноцид и отвличане на вниманието от тези, които реално ограбват населението.

През 2014 г. Капиталистическата олигархия организира преврат в Киев. Украйна стана единствена страна в Европа, в която директно бе внедрен нацистки режим на управление.

Започна масова нацификация на украинския народ. Въвличането на населението в нацистката политика на Киевската хунта, даде възможност на последните да действат и говорят от «името на народа».

Нацистката расова доктрина, пропита в политиката, правната и образователна система на украинското общество, по нищо не отстъпва на расовата доктрина на Хитлер.

В Германия евреите бяха избрани за идеологичен враг от нацистите. В украинската расова доктрина руснаците заеха мястото на евреите. По-скоро на нацистката хунта в Киев бе посочено, кой е техен враг.

Западните «демократични» правителства, които са силно загрижени за всевъзможни права на меншинствата (в това число и сексуални), лицемерно отказват да признаят изтезанията, изнасилвания и други зверства на киевските нацисти в Донбас.

За осем години гражданска война в ЛНР и ДР от ръцете на украинските нацисти загинаха почти 14 хиляди души.

На 22-ри февруари 2022 г. Русия призна двете републики ЛНР и ДР. На 24-ти Русия започна военна операция за освобождаване на признатите републики.

Няма да се спирам специално върху политическите аспекти на това решение, което безусловно е правилно, макар и закъсняло с осем години.

За съжаление политическия елит в Русия е изцяло под контрол на капиталистическата олигархия и участва в проекта «Инклузивен Капитализъм».

Войната, която сега се разгръща, очевидно не е война между руския и украински народ. Тази война се появи много своевременно и ознаменува «края на пандемията». Русия фактически бе подтикната към подобни действия именно сега.

Войната е най-мощно средство за манипулиране на населението с цел установяване и укрепване на фашистките и нацистки режими.

  • Войната в Украйна отвлича вниманието на масите от операцията «COVID-19». Прикрива внедряването на фашизъм в демократичното управление на страните. С помощта на войната в Украйна, ще бъде закрепен Фашизмът в световен мащаб.

Резултатът от тази война ще стане върла русофобия и нагнетяване на омраза към руснаците и Русия. Вече виждаме как целият «цивилизован» свят масово изпада в мечтание да унищожи руските «агресори».

  • Фашизмът, който се строи по целия свят се нуждае от нацистка размереност (идеологичен враг), такава размерност ще станат руснаците, заели мястото на евреите.

Войната в Украйна е повод за ново противостояние и глобални промени в световен мащаб.

  • Стартиране на нова студена война между Русия и Запада, която в перспектива може да прерасне в гореща световна

Втори Етап на проекта

«Инклузивен Капитализъм» е закрепване на Фашизма чрез Нацизъм – Война в Украйна

Основна задача на първите два етапа от проекта «Инклузивен Капитализъм» – унищожаване на световното демократично общество и преход към фашистко управление с нацистка размереност.

Какъв ще бъде трети етап?

По всяка вероятност трети етап на проекта «Инклузивен Капитализъм», ще стане изкуствено създаден Глад в световен мащаб

Нюансът е следният: локална война в Украйна се води на малък участък, а глада се планира сериозен и глобален. По какъв начин конфликта ще повлияе на този процес, как ще се случи?

Отговорът всъщност е доста очевиден. Русия и Украйна са най-големите доставчици на зърно за региона на Близкия изток и Северна Африка.

Украинските и руски зърнени храни заемат приблизително 85% от зърнения баланс на такава страна, като Египет. Между другото, 105 милиона население.

Изпълнителният директор на Световната продоволствена програма (WFP) заяви, че половината от цялото зърно в страните от региона на Близкия изток и Северна Африка се закупува в Русия и Украйна.

Русия, попаднала под осакатяващи санкции, очевидно ще провали всички планове за реколта тази година, ще бъде проблематично да се осигури и извозване по време на бойкота от страна на най-големите транспортни превозвачи. Украйна, най-вероятно също няма да може да осигури доставки.

Не трябва да забравяме, че един от най-големите земеделски производители, Бразилия, в момента изпитва остър недостиг на торове, които преди това получаваше от Русия и чийто износ до юни е ограничен поради санкции.

В общи линии, това, че точно сега се проектира глад в огромен регион с население от около милиард души, е факт.

Русия и Украйна след прекратяване на бойните действия, също ще попаднат в рискова зона на глад, тоест по численост това са още 100-150 милиона души. Най-вероятно, до края на юни бойните действия ще приключат, или ще преминат в неактивна фаза.

По всичко личи, че тази война е договорена между Русия и финансовата олигархия и трябва да се протака дълго време. Ето защо Русия напредва бавно и атакува с малки сили (съпоставими със силите на Украйна).

Приблизително е ясно, че Световната организация по прехрана и земеделие (FAO) и Световната продоволствена програма (WFP) ще заемат мястото на Световната здравна организация (WHO), които ще координират мащаба на глада, тъй както WHO контролираше унищожаването на човечеството чрез «пандемията».

На дневен ред, очевидно е сключване на някакъв глобален хранителен пакт под егидата на WFP, при което няколко милиона души (или може би повече) ще трябва да умрат.

Паралелно с войната на Украйна в WHO продължава работа по ратифициране на глобално «Пандемично споразумение», което ще делегира значителни правомощия и националния суверенитет на страните в ръцете на тази структура.

Работата над документа трябва да приключи не по-късно от 1 август 2022 г. «Пандемичното споразумение» ще бъде готово през май 2024 г. Тогава медицинският фашизъм ще връхлети света с нова сила.

Както виждаме проекта «Инклузивен Капитализъм» с построяване на световна фашистко-комунистическа диктатура (да не се бърка комунизъм със социализъм) върви с пълен ход.

Източник: Тони Георгиев Карамфилов

ОЩЕ ОТ АВТОРА (ХРОНОЛОГИЧНО)

ПЛАНдемично съглашение прикрива установяването на Нов световен ред

Световното Правителство пуска в обращение наднационална валута

Електронният концлагер: Цифровизацията – смъртната присъда за държавата и личността

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

«ПЛАНдемично споразумение» – Нов световен ред чрез медицински фашизъм (ОБНОВЕНА) ⚠ ВЕЧЕ ПОДПИСАНО ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА❗

«YOUNG GLOBAL LEADERS» – школа за диктатори на Клаус Шваб и тяхната роля в операцията «СОVID-19» ОБНОВЕНА – Клаус Шваб за кои са завършилите глобалистката му школа (ВИДЕО – БГ СУБ)

Капитализмът «бременен» с нова война, поредна фаза от операцията «СОVID-19»

 

ПО ТЕМАТА

Гладоморът – Най-ефективното оръжие на световните елити за управление на Човечеството (ВИДЕО-БГ СУБ)

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

209 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Заплахата е реална, спасението е в нашите ръце (СИГНАЛ – БЪЛГАРИ, ПОДПИШЕТЕ СЕ ПРОТИВ ПЛАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ) ОБНОВЕНА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Коя Америка познавате ?

 

Планът на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО