Рудолф Щайнер: В бъдеще ще премахнем Душата с медицината

РУДОЛФ ЩАЙНЕР Е НАПИСАЛ СЛЕДНОТО:

«В бъдеще ще премахнем Душата с медицината.

Под предлог на „здравословна гледна точка“ ще има ваксина, чрез която човешкото тяло ще бъде лекувано възможно най-скоро директно при раждането, така че човешкото съществото да не може да развие мисълта за съществуването на Душа и Дух. На лекарите материалисти ще бъде поверена задачата да премахнат Душата на човечеството.

Както днес хората са ваксинирани срещу тази или тази болест, така в бъдеще децата ще бъдат ваксинирани с вещество, което може да бъде произведено точно по такъв начин, че хората, благодарение на тази ваксинация, ще бъдат имунизирани от подлагане на „лудост“ на духовния живот.
Той би бил изключително умен, но не би развил съвест и това е истинската цел на някои материалистични кръгове. С такава ваксина лесно можете да направите етерното тяло разхлабено във физическото тяло.

След като етерното тяло се отдели, връзката между Вселената и етерното тяло ще стане изключително нестабилна и човекът ще стане автомат, тъй като физическото му тяло трябва да бъде полирано на тази Земя по духовна воля.
И така, ваксината се превръща в един вид ариманска сила; човекът вече не може да се отърве от дадено материалистично чувство.

Той става материалистичен на конституцията и вече не може да се издигне до духовното».

Рудолф Щайнер (1861-1925)

ПО ТЕМАТА

Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ)