Руските военни се придвижват в Никарагуа, насочени към финансирана от САЩ биолаборатория BSL-3

Никарагуа дава на Русия разрешение руските войски да влязат в страната?!?

За тези, които не знаят география, Никарагуа е в Централна Америка, на 1600 мили от границата с Тексас.

Президентът на Никарагуа Даниел Ортега подписа указ на 06/08/22, позволяващ на руските войски да изпълняват задълженията си по правоприлагане, „хуманитарна помощ, спасителни и издирвателни мисии при извънредни ситуации или природни бедствия“.

Руският говорител Мария Захарова направи следното изявление относно дейностите в Никарагуа:

„Говорим за рутинна — два пъти годишно — процедура за приемане на закон на Никарагуа за временно допускане на чуждестранен военен персонал на нейна територия, за да се развие сътрудничество в различни области, включително хуманитарни и спешни реакции, борба с организираната престъпност и трафик на наркотици,“.

Значи руските военни се отиват в Северна Америка, търсейки организирана престъпност? Първата ми реакция беше… „ИМАМЕ БИОЛАБОРАТОРИИ В НИКАРАГУА?!“.

Ето, ние го правим. И е по-лошо, отколкото си представях.

Така че започнах да ровя за биологичната активност на САЩ в Никарагуа.

Както се оказва, не само че имаме ветеринарна биолаборатория BSL-3 в Никарагуа, Държавният департамент на Байдън добави служителите на правителството на Никарагуа в „Списък на корумпирани и недемократични“ на 03/09/22, забранявайки им да влизат в страната.

Имайте предвид, че това е в същия ден, когато Държавният департамент публикува своето изявление за дезинформация, в което се твърди, че в Украйна няма биолаборатории, веднага след като Виктория Нуланд от Държавния департамент призна, че има биолаборатории в Украйна, ден преди това в показания в Конгреса.

Десет дни по-късно правителството на Никарагуа ще призове публично САЩ да бъдат разследвани за биологичната им активност в Украйна.

Ето статията на Reuters за забрана на Държавния департамент на никарагуанските законодатели.

https://www.reuters.com/world/us/us-bars-9-nicaraguans-entry-into-us-alleging-they-undermined-democracy-2022-03-09

След като Държавният департамент на Байдън обяви недоволството си от правителството на Никарагуа, Никарагуа отговори, като призова за разследване на биологичната активност на САЩ поради констатациите от Русия в Украйна.

Адолфо Пастран, от Сандинистката партия за национално освобождение:

„Не само Съединените щати имат задължението и отговорността да предоставят обяснение. ООН и Европа са длъжни да предприемат действия по този въпрос, вместо да си затварят очите. Това откритие (на американски биолаборатории в Украйна) потвърждава Руския дискурс и дава основание за позицията им. Време е да се изяснят нещата, защото светът има нужда от спокоен живот без заплахи“.

В статията има още подобни изявления на никарагуанските законодатели, които призовават САЩ да бъдат разследвани от международния Съвет за сигурност на ООН.

Така Никарагуа се присъединява към Русия и обвинява САЩ за биологична активност в Украйна. Русия премахва биологичната активност на САЩ в Украйна. Тогава руските военни се местят в Никарагуа (Северна Америка) за „подкрепа“, докато все още е в текущи мисии в Украйна, която всъщност е пълномощник на САЩ.

https://www.urdupoint.com/en/world/nicaraguan-lawmakers-call-for-intl-investiga-1485205.html

Ето страницата на NIH.gov с лаборатории в „Страни с ниски ресурси“.
Щракнете върху връзката, след това щракнете върху таблицата, за да видите всички лаборатории по света И КОЙ ПРАВИЛНО ГИ ФИНАНСИРА.. Има много. Запазете тази страница, имам чувството, че ще я споменаваме много през следващите месеци.

Слезте надолу в списъка до Никарагуа и ще забележите, че има изброена 1 ветеринарна лаборатория BSL-3, а донори са САЩ, ЕС и Салвадор.🔻🔻🔻

🚨🚨🚨

Ето защо Русия е в Никарагуа. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че основната цел на руската военна операция в Украйна беше Ветеринарната лаборатория в Мариупол. Тя беше тази, която нацистките сили защитаваха толкова силно. Помните ли представянето на руската армия на доказателствата, които откриха? Тогава, когато обвиниха DNC (Националният комитет на Демократическата партия), че е замесен. Ставаше въпрос за Ветеринарната лаборатория в Мариупол.

Ако искате още информация, ще си спомните темата ми отпреди няколко дни за Русия и техните опасения с нигерийските биолаборатории… превъртете надясно, под Никарагуа е Нигерия и ще видите, че Нигерия има 10 BSL-3 с множество BSAT (EBOLA).
И основният удар тук… основната страна, финансираща нигерийските лаборатории на NIH на САЩ, е… КАНАДА!?! За тези, които се чудят как е замесен този фашист Трюдо, изглежда, че го открих.

Така Русия води война, за да превземе финансирана от САЩ ветеринарна лаборатория в Мариупол, Украйна, и твърди, че са открили биологични оръжия, създадени от американската демократическа партия. Докато това се случва, руските сили се придвижват в Никарагуа по тяхна молба, където САЩ финансират ветеринарна лаборатория BSL-3.

Доста безопасно е да се заключи, че Русия е насочена към биологичната активност на САЩ/Дълбоката държава В ЦЯЛ СВЯТ.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK542569/#!po=25.0000

За да обобщим, никарагуанците пускат руски военни в страната си, за да изкоренят биологичната активност на САЩ. От американска гледна точка това може да бъде наистина, НАИСТИНА лошо. Искам да кажа, че руснаците са във война с проксито на САЩ Украйна. Откровено заявявайки, че са във война с нацистите и биологична активност на САЩ/НАТО. И сега те преместват армията си в Северна Америка, на 1600 мили от нашата граница.

Спомняте ли си кубинската ракетна криза? Там, където почти се сблъскахме с ядрена криза с Русия, защото искахме да се преместим в Куба… която е много близо до Никарагуа… това може да бъде потенциално враждебна ситуация.

Сега, не мисля, че ще бъде, защото мисля, че военните на САЩ действат с руските военни или най-малкото не ги спират да изкоренят тази биологична мрежа. Но като се има предвид, че руските военни се придвижват към нашия континент, не мислите ли, че това би била по-голяма новина? Виждал съм няколко статии за руските военни, но не се чува възмущение отляво? Без първи страници в медиите, без заглавия на извънредни новини?

Причината да не е… е, защото става дума за биолабораториите. Медиите не искат да се привлича внимание към тях. Същите медии, които казаха, че това е Третата световна война и Путин ще превземе света, сега не се тревожат за руските военни в Никарагуа, защото това води до разкрития за още биологична активност на САЩ, която те твърдят, че не съществува.

Това несъмнено е най-нестабилната история на планетата… И всеки човек трябва да я види.

  • Clandestine

ПО ТЕМАТА

Руската армия показа схема как САЩ контролират биолабораториите в Украйна (ОБНОВЕНА)

 

Под Азовстал има 24 км тунели, секретен обект PIT-404 и биолаборатория на НАТО с блокирани 240 офицери на НАТО (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

Посолството на САЩ изтри от уебсайта си всички документи за 11 биолаборатории на територията на Украйна (ДОКУМЕНТИТЕ, КОИТО САЩ НЕ ИСКА ДА ВИДИТЕ) ОБНОВЕНА С ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО

Русия: Рfizеr и Моdеrnа участват във военни биологични експерименти на САЩ в Украйна (ВИДЕО)

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

US базата в Ново село: Тестове с химически и биологически оръжия (ВИДЕА)

Конспирациите се оказаха самата истина: Американска биолаборатория в България (ДОКУМЕНТ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Биологичното оръжие СОVID-19 на САЩ: Финансирана от Пентагона НПО прикрива произхода на SARS-CoV-2

САЩ си признаха, че са създали «SАRS-СoV-2 — «СOVID-19» всички замесени в България на съд!

190 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Последно от СВЯТ