Руският пилот от Формула 1 обясни: „Руснакът коленичи само пред Родината, знамето и Бога“ (ВИДЕО)

/

 

Според руския манталитет колениченето е възможно само в три случая: пред Родината, знамето и Бога

Това обяви в ефира на „Первий канал“ руският пилот от Формула 1 Даниил Квят. По този начин той обясни отказа си да се включи в кампанията срещу расизма.

Според спортиста инициативата с поклон на коляно в знак на борбата срещу расизма е бил неразбираем за него.

„Това е малко против руския ми манталитет, когато коленича, това е пред Родината, знамето и Бога“, каза състезателят. В същото време Квят отбеляза, че всички пилоти във Формула 1 подкрепят борбата срещу расизма. Те изразиха позицията си, като сложиха тениски с надпис „Край на расизма“.

Акцията на пилотите от Формула 1 в подкрепа на движението Black Lives Matter се случи на Гран При на Австрия. Това е първото състезание след четиримесечна почивка. Зрители не бяха допуснати до него поради продължаващата пандемия от коронавирус.

ВИДЕО:

 

Руският пилот от Формула 1 отказа да коленичи в знак на протест срещу расизма, ВИДЕО:

Руският пилот от Формула 1 отказа да коленичи в знак на протест срещу расизма (ВИДЕО)

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times