САЩ: Обратно в клас само ако си СОVID ваксиниран

Ученици в държавните училища в Лос Анджелис трябва да се ваксинират, когато им се предложи, за да се върнат в училище

Когато Ковид ваксините станат достъпни за деца, учениците, записани в Обединеното училищно окръжие в Лос Анджелис, трябва да бъдат ваксинирани, преди да се върнат в класната стая, заяви по-рано тази седмица началник Остин Бютнър.

Бютнър разкри решението по време на онлайн сесия с въпроси и отговори със студенти в предварително записан брифинг.

Според Los Angeles Times, Бютнър е заявил, че изискването няма да бъде „по-различно от това учениците, да са ваксинирани срещу морбили или паротит“, сравнявайки решението с изискването хората да „са тествани за туберкулоза преди да дойдат в кампуса“.

„Това е най-добрият начин, който ни е известен, за да запазим безопасността на всички в кампуса“, ​​каза той и добави: „Семействата винаги ще имат възможност детето да остане в онлайн обучение и следователно да не бъде в кампуса.“

Областта отмени обучението в класните стаи през март. Бютнър каза, че настоящата вълна от инфекции, хоспитализации и смъртни случаи, която е засегнала Лос Анджелис, допълнително затруднява възможността на областта да отвори отново класните стаи.

Обединеното училищно окръжие в Лос Анджелис е втората по големина държавна образователна система в страната, наброявайки над 600 000 ученици. Бютнър каза, че се надява, че всички те ще бъдат имунизирани след една година.

Както наскоро Times съобщи:

Но ваксината няма да бъде достъпна за учениците в скоро време. Двете ваксини, получили разрешение за спешна употреба от Агенцията по храните и лекарствата (FDA) досега, бяха тествани почти изключително върху възрастни. Клиничните изпитания, направени от Пфайзър и Бионтех, включваха 153 деца на 16 и 17 години, а някои от експертите, прегледали данните за FDA, казват, че няма достатъчно тийнейджъри, за да се определи дали ваксината е безопасна за тази възрастова група, да не говорим за по-малките деца. Децата и юношите също вероятно ще бъдат сред последните ваксинирани, тъй като са изправени пред по-малък риск от тежко развитие на Ковид заболяването.

Бютнър каза, че планът за отваряне на губернатора Гавин Нюсъм „не отговаря на това, което е необходимо, за да помогнем на нашите училища“, призовавайки служителите на щата да установят стандарти за възобновяване на учебната дейност в училище. Критиците на стратегията на губернатора казват, че тя ще позволи на по-богатите квартали с преобладаващо бели студенти да отворят по-рано от по-големите, градски училищни системи.

„Планът на губернатора не разглежда непропорционалното въздействие, което вирусът оказва върху цветните общности с ниски доходи“, каза Бойтнър.

„Семействата, които обслужваме, са в по-голяма степен основни работници или тези, за които работата е от съществено значение, за да осигурят покрив над главата или храна за семейството си“, добави той. „Те нямат избор да работят от вкъщи.“

Бютнър заяви, че областта ще продължи да предоставя безплатни Ковид тестове за семейства на студенти и служители.

В четвъртък Обединеното училищно окръжие в Лос Анджелис коригира съобщенията, че училищното настоятелство е гласувало да упълномощи областта да предприеме правни действия срещу щата заради плана за отваряне на Нюсъм.

Според LA Daily News, областта посочи, че има грешка в дневния ред на закритата сесия. Бе публикувано изявление, в което се обяснява, че „нямахме намерение за какъвто и да е вид действия срещу щата Калифорния, организации на щата и служители на щата във връзка с рамката „ Безопасни училища за всички “. Това e грешка, тъй като докладът трябваше да се отнася само до възстановяване на разходи за помощи с храни. 

Източник: The Daily Wire
Превод: Измамата Ковид19

ПО ТЕМАТА

ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините – FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините. Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

 

САЩ: Работодателите вече могат законно да уволняват за отказ от ваксина срещу СОVID

 

САЩ: СОVID-ваксинациите задължителни със закон

 

САЩ: СОVID концлагери със закон

 

 

Извадка от статията:

„СЕГА МИ Е НАПЪЛНО ЯСНО ЗАЩО ГЕЙТС И КОЛЕГИТЕ МУ ИСКАТ ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИИ ДА СЕ НАРИЧАТ „ВАКСИНИ“. АКО ТЕ МОГАТ ДА УБЕДЯТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА, ЧЕ ИНЖЕКЦИОННИТЕ КРЕДИТНИ КАРТИ ИЛИ ИНЖЕКЦИОННИТЕ ПРОСЛЕДЯВАЩИ УСТРОЙСТВА ИЛИ ИНЖЕКЦИОННИТЕ НАНОТЕХНОЛОГИИ С ИНТЕРФЕЙС МОЗЪК-МАШИНА СА „ВАКСИНИ“, ТОГАВА ТЕ МОГАТ ДА СЕ РАДВАТ НА ЗАЩИТАТА СИ ОТ ЗАКОНИТЕ ЗА СТОЛЕТИЕ И ПОВЕЧЕ НАПРЕД, КОИТО ПОДКРЕПЯТ УСИЛИЯТА ИМ ДА НАЛАГАТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. “

 

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК
.

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Коя Америка познавате ?

 

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ

Виктор Орбан: «Всички глобалисти могат да вървят по дяволите, защото в Тексас дойдох аз!» (ЦЯЛАТА РЕЧ НА БЪЛГАРСКИ+ВИДЕО) Владимир Путин: «Западният глобалистки модел е обречен, всичко се движи в различна посока»

Виктор Орбан говори на Конференцията за консервативно политическо действие CPAC в Далас, Тексас (пълното изявление) (Излиза на

Фейсбук страница