САЩ: Правителствен документ инструктира екипите на „ударните сили“ за ваксини как да разчистват сгради, да нарушават законите за престъпване на границата и да посочват антиваксърите за принудителна карантина

Наскоро излязъл наяве правителствен документ предлага ужасяващи подробности за това как планират да действат екипите за прилагане на ваксините „от врата на врата“

 Наречен „Проект за почукване на вратата от посланиците на здравето в общността“, вече публичен документ, публикуван от правителството на окръг Лейк, Илинойс, инструктира „посланиците“:

  • Да нарушават ограниченията за „недопускане“ и незаконно да навлизат в частна собственост.

  • Да се представят за служители на Министерството на здравеопазването и да се опитат да сплашат управителите на сградите, за да дадат съгласието си за влизане на екипите на ударните сили.

  • Да лъжат обществеността и невярно да твърдят, че ваксините за COVID са безопасни, като укриват информация за сериозни странични ефекти от ваксините, включително хоспитализации и смъртни случаи.

  • Да разчистват сградите по военен начин, етаж по етаж, крило по крило, чукайки по вратите и сплашвайки жителите на жилищни сгради и жилищни блокове.

  • Да записват местонахождението (адрес, номер на жилище) на антиваксърите, за да се подаде тази информация към правителствена база данни за по-нататъшни действия – най-вероятно принудително отвеждане за карантина (медицинско отвличане).

Миналата седмица говорителката на Белия дом Джен Псаки обяви, че режимът на Байдън ще активира „ударни сили“, които да принудят повече хора да се ваксинират.

 

След това съобщение окръг Лейк, Илинойс, публикува този документ, който съдържа инструкции за работата на такива екипи.

 

Придружаващият документ с често задавани въпроси (на английски език) е достъпен тук.

 

ЛЪЖЕНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОСТТА: НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ, ЧЕ ВАКСИНАТА Е БЕЗОПАСНА И ОДОБРЕНА

 

Докато системата VAERS (http://vaers.hhs.gov) съобщава за над 9000 смъртни случая в САЩ след ваксинация за COVID, правителствения документ на окръг Лейк инструктира екипите на ударните сили да лъжат обществеността:

 

„Въпрос: Безопасна ли е ваксината за COVID-19?

Отговор: Ваксините за COVID-19 са тествани в големи клинични изпитвания, за да се гарантира, че отговарят на стандартите за безопасност… Трябва да се спазват всички рутинни стандарти за безопасност, за да се гарантира, че всяка разрешена или одобрена ваксина е възможно най-безопасна.“

Обърнете внимание, че тези екипи са инструктирани да лъжат обществеността и да внушават, че това са „одобрени ваксини“, които са напълно безопасни. В действителност нито една от ваксините за COVID не е одобрена от FDA и всички те са свързани с хоспитализации, смъртни случаи и дълъг списък от странични ефекти, включително миокардит (възпаление на сърцето), инфаркти, инсулти, кръвни съсиреци, мускулни тремори, неврологични проблеми и др.

 

НАВЛИЗАНЕТО В ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ И ПРЕДСТАВЯНЕТО ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

 

Документът инструктира членовете на ударния екип да навлизат незаконно в частна собственост, като им нарежда да „игнорират знаците за недопускане“. След като получат незаконен достъп до сграда, нарушавайки знаците за недопускане, те получават инструкции да се представят за служители на здравния департамент, което също е незаконно според закона на Илинойс (вж. цитата по-долу).

Ето обяснението, дадено в документа:

„Пренебрегвайте знаците за недопускане. Вие не се занимавате с набиране на клиенти! Предлагате важна информация и ресурси. Това, което правите, не е незаконно.“

И:

„Дайте да се разбере, че сте допуснати в сградата и че сте от здравния отдел.“ [бел. прев. – жилищните сгради с апартаменти в САЩ имат портиери]

На първо място, тези екипи на ударните сили всъщност набират клиенти в търговска полза на производителите на ваксини, които могат да спечелят десетки милиарди долари от продажби на ваксини, отчасти благодарение на техниките за принуда, описани в този документ. Фактът, че корпоративните печалби на Биг Фарма се стимулират чрез пълномощно, не отменя търговската мотивация на усилията. По този начин кампаниите за налагане на ваксини от врата на врата са кампании с цел печалба, от които се възползват корпорации с цел печалба, които финансират предизборните кампании на държавните служители, които разпореждат тези действия (в стил RICO (Рекетьорски и корупционни организации), организиран рекет и престъпни операции).

Съгласно глава 720 от Устава на Илинойс, „Престъпления“, подглава 3, „Престъпно посегателство върху недвижима собственост“ (Illinois Statutes Chapter 720. Criminal Offenses §-2.False personation;  solicitation), законът гласи:

(а) Лицето извършва престъпно посегателство върху недвижим имот, когато:

(1) съзнателно и без законно разрешение влиза или остава в или на територията на сграда;

(2) влезе в чужда земя, след като преди това е получил уведомление от собственика или обитателя, че влизането е забранено;

(3) остава на чужда земя, след като е получил известие от собственика или обитателя да се отдалечи;

(3. 5) представя фалшиви документи или представя фалшиво самоличността си устно пред собственика или обитателя на сграда или земя, за да получи разрешение от собственика или обитателя да влезе или да остане в сградата или на земята;

Знакът за „недопускане“ е предварително предупреждение, че влизането е забранено. А доброволците от ударните екипи, които са инструктирани да казват на хората, че „са от здравния отдел“, се учат да се представят незаконно за служители или чиновници на здравния отдел, когато не са нито едното, нито другото.

Обърнете внимание, че в този документ не се казва на доброволците да казват: „Ние сме доброволци и нямаме реално право да бъдем тук.“ Казва им се да внушават под прикритието на закона, че са служители или длъжностни лица на Министерството на здравеопазването. Това е незаконно. Това е равносилно на това местно полицейско управление да набира доброволци и да ги инструктира да казват: „Аз съм от полицейското управление“, въпреки че не са служители на правоприлагащите органи.

 

ДАВА ИНСТРУКЦИИ ЗА „ПРОЧИСТВАНЕ“ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ЕТАЖ ПО ЕТАЖ, КАТО СТАРАТЕЛНО СЕ ЗАПИСВА АДРЕСА НА ТЕЗИ, КОИТО СА ОТКАЗАЛИ ВАКСИНИ

 

От документа:

„След като влезете в сградата, се ориентирайте така, че систематично да преминавате от етаж на етаж, като покривате всяко крило. Използвайте листа за отчитане на желаещите да се ваксинират, на отказалите и на тези, които имат допълнителни въпроси.“

Тази инструкция прилича на военна или правоохранителна дейност по прочистване на сгради и целта ѝ изглежда ясна: да се обходи цялата сграда и да се запишат местата на хората, които отказват ваксини.

Очевидният въпрос е: Защо правителството се нуждае от база данни за физическото местоположение на хората, които отказват ваксини?

Очевидният отговор е: защото планират да се върнат и трябва да знаят къде се намират тези хора.

Има само две логични причини, поради които правителството би се върнало:

1) За да принуди тези хора да се ваксинират.

2) Да ги отвлекат по медицински причини и да ги отведат в карантинни центрове, почти сигурно управлявани от FEMA.

 

НА ЕКИПИТЕ НА „УДАРНИТЕ СИЛИ“ СЕ КАЗВА ДА ЛЪЖАТ ЗА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ВАКСИНИТЕ И ДА ОМАЛОВАЖАВАТ ЗНАЧЕНИЕТО ИМ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ПОТЕНЦИАЛНО НАСЪРЧАВАТ ХОРАТА ДА ПРЕНЕБРЕГВАТ СЕРИОЗНИ МЕДИЦИНСКИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ

 

В допълнение към всички горепосочени нарушения, членовете на тези екипи са инструктирани да лъжат обществеността за нежеланите реакции, свързани с ваксините, като омаловажават значението им:

„…важно е да знаете, че страничните ефекти са знак, че тялото ви работи, за да изгради защита срещу вируса. И страничните ефекти не са толкова лоши, колкото лошия случай на COVID.“

Така те са инструктирани да кажат на обществеността две ужасяващи лъжи:

Лъжа 1) Че страничните ефекти са ДОБРИ, а не лоши неща, и че колкото повече странични ефекти имате, толкова повече ваксината „работи“.

Лъжа 2) Без значение колко лоши са страничните ефекти, получаването на СОVID е по-лошо.

Тази нечестна и опасна дезинформация може да накара хората да избягват да търсят спешна медицинска помощ, когато получат сериозни нежелани реакции след ваксинация, а това може да доведе до трайно увреждане или смърт. По този начин правителството на окръг Лейк директно обучава доброволците си от ударната група да разпространяват дезинформация, която може да доведе до смъртта на хора.

 

НЕВЯРНО КАЗВА НА ХОРАТА, КОИТО ВЕЧЕ ИМАТ ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ

 

В пряко нарушение на медицинската етика и преобладаващата част от науката, този документ казва на членовете на ударния екип да извършват измами и да казват на хората, че естественият имунитет не работи. Казват им, че само ваксините могат да осигурят безопасност.

Тези твърдения са измамни, лъжливи и опасни. От документа с „точките за говорене“:

„Въпрос: Трябва ли да се ваксинирам, ако вече съм имал COVID-19?

Отговор: Да. Точно сега не е ясно колко дълго продължава имунитетът срещу COVID-19, след като сте се разболели. Знаем, че имунитетът срещу вируса намалява с течение на времето, особено при леките случаи. Ваксинирането е най-добрият начин да се предпазите от повторно заразяване с COVID-19.“

Никъде в тази информация не се казва на членовете на екипа да кажат истината: че повечето от хората, които сега са хоспитализирани с COVID, са тези, които преди това са били ваксинирани. Също така не им е казано да информират обществеността, че ваксините вече не действат срещу ковидни варианти, като например варианта „Делта“.

 

ОПАСЕН ПРЕЦЕДЕНТ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН ЗА НАСИЛСТВЕНА КАРАНТИНА ОТ ВРАТА НА ВРАТА И КОНФИСКАЦИЯ НА ОРЪЖИЯ

 

Документите от окръг Лейк разкриват опасна ескалация на действията на правителството, което изпраща екипи от „ударни сили“ – вероятно придружени от въоръжен персонал в определен момент – за сплашване, тормоз и незаконно принуждаване на хората да изпълняват заповедите на правителството. Тези ударни екипи се обучават да се представят за служители на общественото здравеопазване, да влизат с лъжа в жилищни сгради, да нахлуват в частна собственост, да заблуждават обществеността относно безопасността и страничните ефекти на ваксините и да правят писмени записи за тези, които отказват да се ваксинират.

Това е насилствена, опасна правителствена инициатива, която се провежда под прикритието на „авторитета“ на закона и която по същество има за цел да сплаши хората, за да се съобразят с грубите нарушения на техните граждански и човешки права.

Но тъй като пандемията е създала този прецедент, правителствата с готовност ще го използват като образец за други кампании за принуда и сплашване. Почти сигурно това ще включва задължителна карантина, при която хората буквално ще бъдат извеждани от частните им домове и отвеждани в лагери за COVID, против тяхното съгласие. Достатъчно е да се появи още едно „спешно положение с вариант на COVID“ и местните власти в цялата страна ще се възползват от възможността да увеличат властта си и да лишат гражданите от техните граждански права.

Почти всяка нова извънредна ситуация – включително и тези, които се извършват от самото правителство – вече може да бъде използвана за разрешаване на посещения на граждани „по спешност“ от врата на врата, като се използват правителствени бази данни, в които са посочени имена, адреси, ваксинален статус и данни за притежание на оръжие, например. Сега стрелбата под фалшив флаг може лесно да бъде използвана, за да се изискат кампании за конфискация на оръжия от врата на врата в цялата страна, следвайки същия шаблон, обсъден тук. Екипи от доброволци могат да бъдат обучени да се представят за служители на правоприлагащите органи и да изискват конфискация на оръжия в името на „обществената безопасност“, като същевременно нарушават процесуалните правила и използват тактики на сплашване и принуда, изтръгнати директно от нацистка Германия.

 

ИНТЕРНАТНИТЕ ЦЕНТРОВЕ ЗА СОVID ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ В КАНАДА, НОВА ЗЕЛАНДИЯ, АВСТРАЛИЯ И САЩ

 

The Toronto Sun – водеща медия в Канада – вече е документирала съществуването на операции за принудителна СОVID карантина (бел. прев. – статията на Торонто Сън е с дата 03/02/2021) там:

„Ще трябва да простите на Стив Дюсинг, че не вярва, че в Канада няма центрове за интерниране за COVID-19.

„Аз съм в един от тях“, казва 34-годишният мъж от Скарбъро пред в. „Торонто Сън“ във вторник.

„Когато пристигнах на международното летище „Пиърсън“ в неделя вечерта от Шарлот, ми казаха, че или ще прекарам три дни под карантина, или ще отида в затвора.“

Затова той е ескортиран на автобус от „Пиърсън“ до близкия хотел Радисън на Диксън Роуд. Но това не е обикновен престой в хотел.

„Не ми е позволено да излизам от стаята“, каза той. „В края на коридора има пазач.““

Задължителните СОVID лагери (принудителни карантини) вече са глобално явление:

От Fox News: „Нова Зеландия създава задължителни карантинни лагери за пациенти с COVID“ (бел. прев. – емисия на Фокс Нюс с дата 28/10/2020).

От Асошиейтед прес, в началото на 2020 г: „Австралия защитава плана за създаване на карантинен лагер на остров“ (бел. прев. – статия с дата 30/01/2020).

От Уолстрийт джърнал: „Австралия обмисля нова стратегия за карантина на Covid-19: Изолиране в пустош. От опасения за внос на нови щамове на коронавируса един щат иска да промени предназначението на отдалечени лагери, предназначени за работници в областта на ресурсите“ (бел. прев. – статия с дата 15/01/2021).

В Канада правителството плаща на частни компании, за да отвличат и затварят хора против тяхната воля. От Health Freedom News „РАЗСЛЕДВАНЕ: Канадското правителство ПЛАЩА на частни компании да затварят нови работници в карантинни лагери за СОVID против волята им“ (2021-05-03 Canadian Government Paying Companies Imprison Workers…)

Дори USA Today, говорител на Биг Фарма, CDC и СЗО, се опита да „провери фактите“ за карантинните лагери и в крайна сметка потвърди, че те са реални: Fact check: Quarantine ‘camps’ are real, but COVID-19 camp claim stretches truth.

От статията: „Твърдението: Американската армия е одобрила карантинни „лагери“ за COVID-19, които ще имат достъп до лична информация и ще бъдат наблюдавани от милитаризирана полиция на CDC.“

USA Today не оспорва съществуването на милитаризирани карантинни лагери за СОVID в САЩ, но цитира неизвестен интернет потребител, който разсъждава какво точно може да се случва там, опитвайки се да дискредитира цялата идея.

Автор: Майк Адамс
Източник: Natural News
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ПО ТЕМАТА

Режимът на Байдън стартира програма за инокулиране от врата до врата, с помощта на отряди на FEMA

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ПОВЕЧЕ ТУК

Който желае може да се присъедини към групата 👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница