САЩ одобриха тромбсината на Pfizer

Тромбсината на Pfizer вече е „одобрена“, но какво от това?

Защо формалното и политически мотивирано становище на регулаторите не променя НИЩО за „безопасността и ефективността“ на военизираните коктейли

Както се очакваше (забележете, от няколко месеца), днес FDA одобриха отровата на Pfizer зад затворени врати, без никакво обществено участие и при пълно игнориране на потресаващите данни от VAERS за страничните ефекти, които са повече от всички ваксини през последните 30 години взети заедно. Естествено, нито дума и за европейските данни, според които към днешна дата смъртните случаи вече са над 20,000, а нежеланите реакции – близо 2 МИЛИОНА, половината от които сериозни (и много по-сериозни от самия ковид).

Генно-модифициращото експериментално биологично оръжие, разработено от DARPA, научната дивизия на Пентагона, и продавано от Pfizer със заблуждаваща рекламна кампания, че е „ваксина“, вече може да се продава комерсиално. За всички лица над 16-годишна възраст. И точно както бях предсказал в първата версия на тази статия от вчера, масмедиите вече насъскват бизнеси и учебни заведения да налагат с диктати изисквания за „ваксинация“.

Всичко по-долу е от вчерашния вариант на статията и си остава валидно

Експерименталките на Moderna, Johnson & Johnson и AstraZeneca са условно „одобрени“ за emergency use, тоест за използване в извънредни ситуации. Същото до днес важеше и за тази на Pfizer, като не е ясно какво се е променило и само една от тях получава „пълно одобрение“. Те се намират в третата фаза на клиничните изпитания, като не са завършени изпитанията върху животни (понеже животните измирали), а изпитанията за въздействието им върху бременността и фертилитета не са и започвали. Единствената причина да са условно „одобрени“ беше защитено с твърдението на FDA, че те „предпазват“ (prevent) от заразяване с „новия коронавирус“.

Но те НЕ предпазват. Дори официално се признава, че ефективността им против „новите варианти на  вируса“ е под 30%. С това отпада единственото основание за тяхното условно „одобрение“, но какъв е проблемът лъжците да продължат да лъжат, когато са нагли и отчаяни?

Лъжата, че „предпазват“, вече не може да се поддържа

Двойно инжектираните в Пфайзерландия (Израел) са над половината от заразените и тежко болните, като дори се инвестират милиарди в нови ковид отделения. Същото в Исландия. Същото в Нидерландия, Гибралтар и Сейшелите – едни от най-„имунизираните“ страни в света.

Удобната поява на нови „варианти“ на непречистения и неизолиран, съответно и недоказан „вирус“, които се „диагностицират“ с фалшив тест, служи едновременно:

1) да поддържа лъжата, че „ваксините“ уж са ефективни… но не и срещу новите „варианти“;

2) да „оправдае“ налагането на редовни бустерни (подсилващи) дози;

3) да обвърже ежегодната или дори месечна „ваксинация“ срещу поредния от 40,000 „варианти“ на компютърно-генерирания „вирус“, за да се удължава валидността на ваксинационни паспорти, служещи за сегрегация на непокорните пред идеологията на патологизирания тоталитаризъм.

Пълното одобрение на тези „ваксини“ ще заобиколи и Нюрнбергския кодекс

Те вече ФОРМАЛНО няма да се водят експериментални. Правителствата по света, областните администрации и правно некомпетентните бизнеси ще могат да ги изискват (полузаконно) като „задължително“ условие, за да работите или да ползвате „услугите“ (платени с данъците ви) на държавата. Като се има предвид, че както регулаторът FDA, така и CDC в Америка от десетилетия са превзети от „бивши“ служители на осъжданите фарма картели, а администрацията на Байдън натиска за „ваксините“ да станат задължителни за военнослужещите, дали има вероятност те да не бъдат „окончателно одобрени“?

Няма такава вероятност. Наивно е дори да се помисли.

В момента, в който това се случи, можете да очаквате и задействането на корпоративната медийна машина в турбо режим. Ако мислите, че пропагандният потоп и сега е бил давещ, може да се окаже, че имате дефицит на въображение. Още отсега мога да предвидя, че одобрението на „ваксината“ от Pfizer ще бъде най-мощно „отразено“ от централата на Reuters и грантаджиите на Сорос и Гейтс, а другите ще препечатват и адаптират по света.

Защо? И сами можете да се досетите, ако знаете, че особи като Джим Смит топлят кресло както в борда на директорите в Reuters, така и в борда на директорите в Pfizer, а в същото време са и сътрудници на Световния икономически форум и бутат света към Великото зануляване (Новия световен ред). Това е само един от много аналогични примери.

В България циркът ще бъде гротескова пародия

Тукашните здравни власти, начело с Министерството на здравепогазването, и корпоративните медии, начело със соросоидните грантаджии, месец след месец представяха условното „одобрение“ за пълно и окончателно. Както стана дума, това е лъжа. А когато дойде истинското одобрение на експерименталките от FDA, последвано и от неизбежното му препечатване на европейските престъпни регулатори, вероятно у нас това ще се представи като „двойно потвърдено пълно одобрение“.

Сарказма настрана, темата е сериозна и изисква сериозно отношение. Първото, което трябва да знаем, е, че когато „ваксините“ станат „напълно одобрени“, тази формалност не променя НИЩО от реалното положение. Това е просто необходим политически ход, освен че е икономическа мечта за фарма картелите и техните ортаци в тъй наречените регулатори (много от които имат акции и директно печелят от всяка една продадена доза).

Експерименталките си остават експериментални, неефективни и опасни

И никакъв документ с клеймото на FDA не може да промени това. Срокът за третата фаза на клиничните изпитания ще продължи да обхваща следващите две години. Дори най-набодените държави ще продължат да въвеждат ограничения и локдауни при всеки нов грипен сезон. CDC ще продължи да лепи черните етикети в партидите с ковид „ваксини“, с които предупреждава за ФАКТА, че носят голям риск от:

• потенциално смъртоносни тромбози;

• синдром на Гилен Баре;

• възпаление на сърцето (миокардит), основно при децата и младите;

• пареза на Бел.

Списъкът с черните етикети трябва да е много по-дълъг. Всички очаквани странични ефекти и смъртни случаи, които FDA очакваше още октомври миналата година, вече са потвърдени. Десетки хиляди умрели в рамките на три дни след „ваксинация“ в САЩ и Европа, общо стотици хиляди осакатени, ослепели и абортирани според базите данни по света.

В тези данни не влизат стотиците хиляди сигнали, които получават самите фарма картели и престъпно НЕ ги обявяват на регулаторите, за да бъдат включени в официалните статистики!

Преди десетина години изпитанията на аналогичните ваксини против свински грип бяха прекратени заради по-малко от 50 докладвани смъртни случаи. Днес експериментът не спира и при десетки хиляди умрели. Интересно как се е променила „установената наука“, на която корпоративните парцали искат да вярвате.

Нямам никакво основание да вярвам на която и да било наука. Изобщо не вярвам на „наука“, която е по-скоро религия за фармацевтичния „бог“. А вярата в „културни политици“ като Минеков, които миналата година гориха маски по протестите, а днес ни говорят за „коварна болест“ (от която не е засегнато 99.8% от човечеството), си е за епикриза и диагноза.

Мислете! Почнете от факта, че ковид не е заплаха за 99.8% от населението. С всичко произтичащо от този факт за внезапната „загриженост“ на властниците и задкулисниците за вашето здраве и благосъстояние, включващо и твърдението на МинЗдрав, че сте болни даже когато не знаете, а трябва да бъдете „лекувани“ даже против волята ви.

Автор: Иван Стаменов
Източник: От Извора

САЩ: СОVID концлагери със закон

 

2 неща, които медиите не ви казаха и никога няма да ви кажат относно одобрената от FDA течност на Pfizer

 

ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините – FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините. Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

След CDC и FDA официално предупреди за сърдечно възпаление след екперименталките на Пфайзер и Модерна

След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

 

ПО ТЕМАТА

⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ❗

Експерименталките за С0VID-19 са незаконни! Нарушават европейското законодателство

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама!
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

При положение че ПСР-тестът е официално отречен за диагностициране на КОВИД-19 родната фармафия и управляващата БГ-измет на кристална топка ли гадаят “заразените“

Центровете за превенция и контрол на заболяванията (СDC) оттеглят ПСР-теста за COVID-19! САЩ и СЗО отменят PCR: той вече няма да бъде валиден като тест за откриване на С0VID-19

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци!
Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

Боклукът Соломон Рussу мечтае да вкарва антиваксъри в затвора

Паси „Майната му на православието!“: „Ваксините трябва да са задължителни, а антиваксърството да бъде криминализирано!“

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ГЛЕДАНЕ ВИДЕО👇

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times