САЩ под чуждестранно управление – ода на Доналд Тръмп за Корпорацията

Лондонското Сити (т.е. квадратната миля в Голям Лондон) не е част от Лондон или Англия, както Ватикана не е част от Рим или Италия. И Вашингтон не е част от Съединените щати, които той контролира. Тези три единици имат една цел – да сложат край на стария световен ред на суверенните нации и да въведат нов глобален световен ред под управлението на едно правителство, под железния юмрук на кабала.

Одата на Тръмп за Корпорацията

Област Колумбия е ограден и Тръмп никога няма да се върне в Белия дом. Да, Тръмп няма да бъде във Вашингтон. Не го преживявайте.

Става дума за товяа, че ще бъде изграден нов Капитолий и ще бъде спряно плащането на данъци към събирачите-контрольори на Корпорацията, която сега е в ръцете на новата администрация. Те положиха всички усилия да откраднат Корпорацията, чиито активи са в процес на изземване. Повечето не очакваха това, защото дори не знаеха, че страната им е Корпорация. Това беше, но щатите вече не са подчинени на Вашингтон. Моля, прочетете, за да разберете същността на битката, в която сме ангажирани всички.

През 1871 г. правителството извършва крамолен акт. Бе проведен преврат за пренаписване на конституцията и поставяне на хората във всички щати по нов корпоративен договор, който прехвърля Съединените Американски Щати към новата корпорация на Съединените АМЕРИКАНСКИ щати, предаващ властта на Народа и Конституцията на новата Корпорация. Когато го направиха, гражданите на САЩ станаха под управлението на Корпорацията със седалище във Вашингтон. Това действие превърна Вашингтон в ЧУЖДЕСТРАННО ЛИЦЕ на американската земя от суверенни щати. Вашингтон е основан за сметка на кредит от Ватикана в момента, на трансформирането на окръг Колумбия в град-държава, който субект да управлява американския народ. В този процес бяха отнети гражданските им права, дадени им от предишната Конституция от 1776 година.

Когато сключиха брокерската сделка за получаване кредита от Ватикана, те го направиха през Лондонска банка. По този момент цялото имущество в окръг Колумбия бе прехвърлено в собственост на чуждестранна Корпорация.

Създаването на тази Корпорация във Вашингтон е важно да се разбере, защото когато президентът Тръмп подписа в 2018 година разпореждане за намеса в изборите/фалшификации с участието на чуждестранни и местни организации, той посочи как ще бъдат конфискувани активите им. Президентът и неговите хора знаеха и имаха доказателства, че се е извършил преврат в Корпорацията Съединени Американски Щати с участието на други държави и е бил игнориран от Корпорацията в окръг Колумбия. Те продължиха незаконните кражби на гласове и сега военните конфискуват активите на тази чужда държава, известна като КОРПОРАЦИЯ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ НА АМЕРИКА. Вижда се, че указът на президента Тръмп всъщност през цялото време е бил насочен срещу корпоративното блато/клика на Вашингтон. Окръг Колумбия сега е затворен и запълнен с военна охрана.

Президентът Доналд Тръмп си отиде от там завинаги, защото не може да бъде президент на суверенна нация в чужда земя, каквато сега е Белият дом и Капитолия. Ние народът гласувахме за президента Тръмп, не за корпорация.

След като Доналд Тръмп напусна Белия дом, окръг Колумбия беше блокиран, нали чуждестранен владетел не може да управлява суверенна държава, затова и чуждестранният владетел трябваше да бъде блокиран. В дадения случай това е новата администрация.

Сега разбирате ли какво означават твърденията на Лин Ууд, че сме във втора революция? Буквално наблюдаваме възраждането на Съединените Американски Щати, каквито бяха обявени с Декларацията за Независимост от 1776 година, след победата над Великобритания в Гражданската война. За нас хората това означава много. Следете как ще приключи това. Това е брилянтен ход.

Лондонското Сити (т.е. квадратната миля в Голям Лондон) технически не е част от Голям Лондон или Англия, както Ватикана не е част от Рим или Италия. И Вашингтон не е част от Съединените щати, които той контролира. Тези три единици имат една цел – да сложат край на стария световен ред на суверенните нации и да въведат нов глобален световен ред под управлението на едно правителство под железния юмрук на кабала.

Тези суверенни образувания имат свои собствени закони и индивидуалност, както и собствени знамена. Знамето на Вашингтон е показано по-долу. Обърнете внимание на трите звезди, представляващи триединството на тези три града-държави, известни още като Империята на градовете.

Правителствата на САЩ, Канада и Обединеното кралство са дъщерни дружества на Короната, както и Федералният резерв на САЩ. Глобалната финансова и правна система се контролира от Лондонската кралица.

Квадратната миля, която съставлява центъра на Голям Лондон, е център на световната власт, поне на видимо ниво.

Вашингтон, окръг Колумбия, бе основан като град-държава през 1871 г. с приемането на Закона от 1871 г., който официално учреди Съединените Щати като корпорация под властта ан Вашингтон, намиращ се в подчинение на Лондонското Сити.

Корпорациите се управляват от президенти, затова така и наричаме човека, който се смята, че заема най-високия в страната, „президент“.

Работата е в това, че президентът не е нищо повече от подставено лице на ръководителите на централни банки и транс-националните корпорации (и двете контролирани от Върховното духовно масонство) и те наистина контролират тази страна (и не само нея) и в крайна сметка ги и ръководят. Вашингтон, окръг Колумбия работи в рамките на римската правна система, излизаща извън рамките на ограниченията, установени от Конституцията на САЩ.

Лондон …….Ватикана…….Вашингтон окръг Колумбия
Флаговете на нечистата троица на глобалния контрол

Папските щати – това са територии на източния бряг на Съединените Щати, намиращи се под суверенното и пряко управление на Папата от началото на ХХ век до наши дни. Папската област – това е една от регионалните области на залива Чесапийк, която контролира град Вашингтон, както и повечето от околностите му. Папата притежава и няколко града, баронства и други имения извън Вашингтон, създавайки сложна мрежа от имоти, които плащат данък директно на папата.

След насилствения преврат във Вашингтон Честър Хейл Фицджералд основава Папската област въз основа на вярванията на нова религия, която по-късно ще се превърне в унионизъм. Папата обаче твърди, че неговата власт идва от Американската Империя, която била дала на първия Папа пълна власт над империята чрез подарък от Линкълн, фалшив американски императорски указ. Оттогава този документ се използва в подкрепа на претенциите на папството за политическа власт.

И така, как в крайна сметка са свързани тези три града? Първо трябва да се върнем към рицарите тамплиери и първоначалното им 200-годишно управление. Виждате го на знамето на лондонското Сити. Прочетете за знамената на всички чуждестранни организации тук.

Обобщение: Корпорацията под името Вашингтон, окръг Колумбия, сега се явява чуждестранно юридическо лице на американска земя на суверенни щати. Създаден е с кредит от Ватикана, когато окръг Колумбия е преобразуван в град-държава и това е юридическо лице. Сега той се намира под угроза за намеса в изборите в Съединените Щати. Ватикана и други чужди държави като Германия, Италия, Китай също са замесени в това престъпление. Сега те са врагове на държавата и активите им трябва да бъдат конфискувани.

Запасете се с търпение и помнете какво каза Тръмп: „Най-доброто тепърва предстои!“

Скептиците да влязат в сайта на Антифа (http://antifa.com/) да видят как изглежда сега – прехвърля ни на сайта на Белия дом с Бидона J .

По материали от Даян Маршал.

Как Русия спаси Съединените Американски Щати във войната им срещу Великобритания? – статия в Поглед.инфо

  • Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА

Намиращ се в сърцето на Вашингтон върху 10 квадратни мили земя, се намира Окръг Колумбия. Този щат развява свое собствено знаме и има собствена конституция. Въпреки, че географски са разделени – структурите на Ватикана, Лондонското сити и Окръг Колумбия, флагът на Окръг Колумбия има 3 червени звезди, всяка една за 3-те града на “Империята“ – (Ватикана-Лондонското сити – Окръг Колумбия). Чрез тези скрити структури Светът е контролиран: икономически от Лондон, военно от окръг Колумбия и “духовно“ от Ватикана. Ако направите задълбочено проучване, ще се ШОКИРАТЕ да разберете, че САЩ все още са, и винаги са били Британска кралска колония. Окръг Колумбия функционира извън конституцията на САЩ, и е отделна корпоративна единица. Между другото, както Ватикана и Лондонското сити, така и Окръг Колумбия не плаща никакви данъци на никой ! . . .

ПО ТЕМАТА

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times