САЩ, 17 януари сутринта

Импийчмънт за Байдън
За новата процедура за импийчмънт на 21 януари 2021 г.

Новият член на Камарата на представителите на САЩ смелата и симпатична Марджори Тейлър Грийн възнамерява в първия ден от президентството на Джо Байдън да внесе в законодателния орган проект на резолюция за неговия импийчмънт. Тя обяви това на 13 януари в ефира на NewsMax.

„От името на американския народ бих искала да заявя, че трябва да сме сигурни, че нашите лидери са отговорни. Президентът на САЩ не може да злоупотребява с президентските правомощия и не може лесно да бъде подкупван от чужди правителства, китайски енергийни компании, украински енергийни компании. Затова на 21 януари ще прибегна до импийчмънт срещу Джо Байдън “, каза републиканката.

Внезапно почина един от по-младите милиардери от фамилията Ротшилд. Френският банкер барон Бенджамин дьо Ротшилд почина в Швейцария на 57-годишна възраст. Бенджамин дьо Ротшилд е седмо поколение потомък на основателя на династията Ротшилд. Той беше смятан за един от най-богатите членове на това семейство.

Тръмп разсекрети материали, компрометиращи Байдън и върхушката на демократическата партия, за Обама гейт, Епстийн и др. Някои бяха засекретени до 2050 година. Вече юридическият комитет на Сената ги помести в своя сайт.

ФБР изнесе информация, че по нареждане на убития президент Джон Кенеди бащата на Нанси Пелоси е бил разследван за връзка с мафията.

Стив Печеник в шоуто на Алекс Джонс заяви, че в ход е реализация на подготовка по плана на генерал Флин, предложен през декември. „Ще се състои веднага след 20 януари или преди 20 януари. Ако сгреша, никога повече няма да идвам в ефир в твоето студио“.

За извънредното положение, въведено само в окръг Колумбия са дадени пълномощия на ФЕМА, специална структура, включваща свои лагери. Обърнете внимание на снимките със загражденията около Капитолия, накъде са обърнати – навътре. Тоест те защитават не от тия, които биха се опитали да се прехвърлят вътре, а обратно да възпрепятстват бягство навън.

Кой оглави ФЕМА?

Пит Гейнор, бивш морски пехотинец, отслужил 26 години;

Кой оглави ЦРУ?

Джон Ретклиф, също морски пехотинец. Служил в спецназ на прословутата 82-ра Въздушнодесантна дивизия заедно с Крис Милър;

Кой оглави министерството на отбраната?

Крис Милър, бил е подчинен на

бившия шеф на военното разузнаване

генерал Флин в 82-ра Въздушнодесантна дивизия.

В продължение на много десетилетия се изпълнява церемония, в която отиващият си президент изнася прощална реч пред военнослужещите. Тръмп ще бъде първият президент, който няма да се прощава с американските въоръжени сили. Това ще направи неговият заместник Майк Пенс.

Накратко за вицепрезидента Майк Пенс:

  • Баща на 3 деца;
  • Ревностен християнин;
  • Женен веднъж, съпруга учителка;
  • Произхожда от немско-ирландско семейство (Тръмп е от немско-шотландско, генерал Флин е ирландец);
  • Категорично се изказва против движенията на хомосексуалистите, забранява ги като губернатор. Когато Тръмп влезе в Белия дом махна от сайта всичко свързано с ЛГБТ;
  • Категорично против абортите;
  • В Конгреса наричаха Пенс лобист на Националната Стрелкова Асоциация, тясно свързана с Тръмп. Днес тя пренесе щабквартирата си от Ню Йорк в Тексас. Преди това същото направи и Илон Маск, от Калифорния в Тексас. А и не само те, това се случва масово.

Веднага след 6 януари бяха запланувани посещения на Пенс в няколко страни. Бяха отменени. Той престана да отговаря на телефона на Пелоси и писмено блокира отстраняването на Тръмп.

12 януари Президентът на САЩ Доналд Тръмп и вицепрезидентът Майк Пенс се срещнаха в Овалния кабинет и проведоха „добър разговор“, предава Ройтерс, позовавайки се на високопоставен представител от администрацията на САЩ. Тръмп и Пенс „обещаха да продължат да работят за страната”.

Какво се случи след тази среща:

Съгласно 4-та от 6 стъпки, дадени от QAnon на 4 юни 2020,

бе обявено съобщение от канцеларията на вице-президента Майк Пенс:

„В събота 16 януари вицепрезидентът Майкъл Пенс и втората лейди Карън Пенс ще се отправят в Калифорния. Там вицепрезидентът Пенс ще говори пред 1-ва Морско-пехотна Дивизия за историческите постижения на администрацията на Тръмп” – забележете, тази среща ще е на военноморската авиобаза!!! Синът на Пенс също е морски пехотинец. Да припомним, че командващият Морската пехота заяви на Пелоси, че Тръмп е неговият президент.

”Неделя, 17 януари вицепрезидентът Пенс и втората лейди Карън Пенс ще се отправят във военната база Форт-Драм в щата Ню Йорк. Там той ще изнесе реч пред войниците от 10-а Планинска дивизия“, които неотдавна се върнаха от Афганистан. И ключовата фраза: „Вечерта същия ден, 17 януари, вицепрезидентът Пенс и неговата жена ще се върнат във Вашингтон, окръг Колумбия“ (за повторна среща с Тръмп).

4000 километра събота от Вашингтон до Калифорния;
4200 километра неделя от Калифорния до Ню Йорк;
350 километра неделя от Ню Йорк до Вашингтон;
8550 километра за 2 дни! И жена му с него!

Преди полета към Калифорния, Пенс неочаквано направи извънпланово посещение в Капитолия и проведе задушевна беседа с войниците и офицерите от Националната гвардия. Каза им да опазват спокойствието и сигурността и да защитят американския народ от провокации. А кого изпращат за провокации – разбира се соросовите отряди на БЛМ и Антифа.

Междувременно вицепрезидентът Пенс пристигна във военноморската авиобаза в Калифорния.

Може би няма да се въвежда пълно военно положение. В момента има извънредно положение до 24 януари само в окръг Колумбия (в който е столицата Вашингтон), срещу което има яростни протести от демократите. 3-те звезди на неговия флаг означават Вашингтон, Ватикана и Лондонското Сити.

В 1871 година бе наложена от англичаните незаконна, втора, по същество тайна конституция на Съединените Американски Щати за създаване на Корпорация Америка, с излизане от Конституцията от 1776 година.

В този третия опит Тръмп иска да възстанови Суверенитета и Независимостта на САЩ, да премахне британската конституция и отхвърли британското иго. Защо трети?

1-ви опит – Абрахам Линкълн.

И затова бе убит. 1776 година бе Американската революция. По време на Бостънското клане 1770 г. бе изгорен британския митнически кораб „Гаспи“. Бостънското чаено парти 1773 г. бе въстание против Ост-Индийската компания, т.е. против група частни лица от Лондон, не само против краля. С дипломатически ходове британците поставиха Линкълн в ситуация на почти загубен национален суверенитет. Русия също често губи дипломатически сражения с Великобритания. Започва Гражданската война в Америка, разпалена от англичаните. Те разпалиха и Гражданската война в Съветска Русия през 1918 година. У Линкълн е имало единствената възможност да се обърне само към Русия.

Екатерина Велика праща 2 руски ескадри на 2-те крайбрежия – в Ню Йорк и Сан Франциско. Повече от 3 години ги защитаваха от военна интервенция на Великобритания.

След отстраняването на британската военна агресия, Линкълн планира да се освободи окончателно от финансовата, идеологическата и политическата зависимост.

Белият дом е в руини, Библиотеката на Конгреса е погълната от огън, ботушите на нашествениците газят Източното крайбрежие… Това не е сюжет от фантастически филм.

През август 1814 г. британците акостират на американското крайбрежие, за да превземат Вашингтон. В операцията са участвали огромен брой военни кораби: 11 линкорна и 53 фрегати.

24 август британците влизат във Вашингтон. Британският адмирал Джордж Кокбърн заповядва да се изгорят Конгреса и Белият дом – не с някаква военна цел, а просто със символично значение. Сградата дълго време не пламва и накрая войниците счупват мебелите, поръсват ги с барут и все пак го подпалват.

След убийството на Линкълн, в 1871 година става закабалването – смяна на конституцията и създаване корпорация САЩ.

1913 година се създава Федералната Резервна Система по схемата на частната Банка на Англия – финансират избирателната кампания на Уилсън. Там изпращат Джейкъб Шиф на поста председател на Американската Търговска Палата, работеща за лондонските банкери. Същият Шиф финансира главния агент на англичаните сред болшевиките Лейб Бронщейн – Троцки и организира, и финансира Япония във войната срещу Русия 1904-1905 година. И така 1913 година се създава зеления долар от група частни лица от Лондон.

2-ри опит – Джон Кенеди.

Създава червен тексаски национален долар на САЩ. Изпълнителният указ на Кенеди за червения долар не е отменен. Купюрите са само физически унищожени.

3-ти опит – Доналд Тръмп.

Да доведе до край това, което бе планирал Линкълн. Обръщам внимание как демократите не обичат Линкълн, събарят негови паметници. Тръмп е длъжен да го направи, заедно със силите, които са редом до него – групата на Кенеди, групата против създаване на ФРС, групата патриоти и аналитици от спецслужбите, АНБ, Морската Пехота, Военното разузнаване. Заедно с възстановяване на националния суверенитет ще се създаде нова финансова система в замяна на ФРС. Още през ноември 2020 година настъпи банкрут на тази корпорация, свързана с окръг Колумбия, където Тръмп въведе извънредно положение до 24 януари. САЩ се намират под диктата на двата финансови центъра – Базел и Лондон. И сега е моментът да се превключи финансовата система от Базел на Тексас и превключване на САЩ от режим на корпорация в режим на национална, суверенна, самостоятелна държава. Прилича на това, което Русия направи 1 юли 2020 година – изменения в Конституцията със закрепен приоритет на националното законодателство и забрана на чиновниците да имат чуждестранни сметки и гражданство.

  •  Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА

 

Намиращ се в сърцето на Вашингтон върху 10 квадратни мили земя, се намира Окръг Колумбия. Този щат развява свое собствено знаме и има собствена конституция. Въпреки, че географски са разделени – структурите на Ватикана, Лондонското сити и Окръг Колумбия, флагът на Окръг Колумбия има 3 червени звезди, всяка една за 3-те града на “Империята“ – (Ватикана-Лондонското сити – Окръг Колумбия). Чрез тези скрити структури Светът е контролиран: икономически от Лондон, военно от окръг Колумбия и “духовно“ от Ватикана. Ако направите задълбочено проучване, ще се ШОКИРАТЕ да разберете, че САЩ все още са, и винаги са били Британска кралска колония. Окръг Колумбия функционира извън конституцията на САЩ, и е отделна корпоративна единица. Между другото, както Ватикана и Лондонското сити, така и Окръг Колумбия не плаща никакви данъци на никой ! . . . ПОВЕЧЕ, ТУК:

 

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times